Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Коржі на розсолі - рецепт

Коржі на розсолі - рецепт

19-03-2015, 19:31
4 531
Коржі на розсолі - рецепт
Якщо у вас залишився розсіл, не поспішайте його викидати, він може ще стати в нагоді. Зараз ми розповімо, як приготувати коржі на розсолі.

Рецепт коржів на огірковому розсолі


Інгредієнти:

  • борошно - 15 склянки;

  • розсіл огірковий - 120 мл;

  • цукор - 1 ст. ложка;

  • кмин - 1 ч. ложка;

  • сода - 1 ч. ложка;

  • рослинна олія - 30 мл в тісто + для смаження.


  • Приготування
    Гасимо соду в розсолі. Додаємо цукор, рослинна олія, кмин і борошно. Замішуємо тісто. Ділимо його на шматочки і розгортаємо їх у коржі. Обсмажуємо на розігрітій олії з двох боків до одержання рум'яної скоринки.

    Коржі на розсолі


    Інгредієнти:

  • борошно - 4 склянки;

  • розсіл огірковий - 1 склянка;

  • розпушувач для тіста - 1 ч. ложка;

  • вершкове масло - 200 р.


  • Приготування
    Вершкове масло ріжемо кубиками, складаємо в сотейник і розтоплюємо на невеликому вогні. Після чого переливаємо його в миску. Коли воно охолоне, вливаємо розсіл, додаємо розпушувач і просіяне борошно. Замішуємо тісто. Воно виходить легке і м'яке. Скачуємо з нього джгут і ділимо його на 8 частин. Кожну з них скачуємо в кулю, складаємо в миску і накриваємо рушником. Залишаємо тісто хвилин на 20.
    Після цього стільницю злегка посипаємо борошном, викладаємо частину тіста розкачуємо його в шар, товщина якого повинна бути 05 см. На великому вогні добре розігріваємо сковороду, кладемо в неї корж на огірковому розсолі, проколів виделкою в декількох місцях. Обсмажуємо хвилини по 3 з кожної сторони. Точно так само чинимо і з іншими коржами.

    Як спекти паляниці на розсолі з корицею?


    Інгредієнти:

  • борошно - 4 склянки;

  • розсіл - 1 склянка;

  • рослинна олія - 125 мл;

  • цукор - 200 г;

  • сода - 1 ч. ложка;

  • кориця - 5 г;

  • цукор (для присипки) - 50 р.


  • Приготування
    В розсіл всипаємо цукор, додаємо соду і перемішуємо. Вливаємо олію, додаємо борошно і перемішуємо. Відщипуємо від тесту невеликі шматочки, формуємо кульки, злегка їх придавлюємо, щоб вийшли коржі. Для обсипання змішуємо цукор і корицю і обвалюємо одну сторону в отриманій суміші. Випікаємо в духовці 20-25 хвилин при температурі 180 градусів до рум'яності.

    Пісні коржі на розсолі


    Інгредієнти:

  • розсіл - 1 склянка;

  • цукор - 1 склянка;

  • борошно - 3 склянки;

  • Коржі на розсолі - рецепт

  • рослинне масло - 80 мл;

  • сода - 1 ч. ложка.


  • Приготування
    Змішуємо розсіл з цукром і маслом, потім додаємо борошно, змішане з содою. Замішуємо тісто. Викладаємо його на поверхню, злегка присипану борошном. Розкачуємо тісто в пласт, склянкою вирізаємо кружечки. Деко змащуємо олією, викладаємо заготовки. Випікаємо при температурі 200 градусів до придбання кремового кольору.
    Шукайте ще цікаві рецепти створення коржів, тоді радимо зробити коржі на воді або молоці .
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Житні коржі
    Житні коржі
    Житні коржі - корисні для нашого організму, особливо оцінять їх ті, хто дотримується дієти або постити. Такі ласощі можна подати до свіжозвареної чаю
    Сирні коржики з шинкою
    Сирні коржики з шинкою
    Балабушки - це відмінний варіант для перекусу або повноцінного вечері. Їх можна приготувати з різними начинками, все залежить від ваших уподобань. І
    Гірчиця на огірковому розсолі
    Гірчиця на огірковому розсолі
    Готувати домашню гірчицю дуже просто, для цього необхідно взяти готовий порошок, або зерна цього продукту, залити водою до потрібної консистенції і
    Рогалики з мармеладом
    Рогалики з мармеладом
    Рогалики - це смачна випічка з різними начинками - сиром, повидлом, варенням. А ми сьогодні з вами поговоримо, як зробити дивовижні рогалики з
    Узбецький коржик
    Узбецький коржик
    Любите страви узбецької кухні? Тоді ви напевно чули про узбецьких коржиках. Хочете влаштувати сім'ї смачний узбецький вечерю? Можна приготувати плов,
    Як приготувати хичини?
    Як приготувати хичини?
    Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили