Курка в червоному вині

Курка в червоному вині - рецепт
Для приготування курки в червоному вині ви можете брати будь-які частини птиці - ніжки, стегенця, філе. Краще буде, якщо курка промаринується у вині годин 10-12 тоді м'ясо вийде з більш насиченим.
Інгредієнти:
Приготування
У глибокій сковорідці підсмажуємо грудинку, виймаємо і відкладаємо в сторону. Ніжки або стегенця солимо, натираємо спеціями, обвалюємо в борошні й обсмажуємо в тій же сковороді в маслі. Нагріваємо бренді, підпалюємо і поливаємо їм курочку. Коли вогонь згасне, додаємо обсмажену і нарізану шматочками грудинку, цибуля, нарізаний півкільцями, спеції і наливаємо вино. Після того, як вино закипить, зменшуємо вогонь і тушкуємо під кришкою близько 50-60 хвилин. Потім виймаємо курочку і цибулю, а залишок соусу уварюють до загусання. Викладаємо курку в червоному вині на блюдо і заливаємо соусом.
Куряча грудка в червоному вині
Найбільш дієтичної частиною курки є філе або філе - біле м'ясо птиці. Ви можете використовувати в рецепті, як грудку - та частина курки, яка продається з кісточкою, так і готувати куряче філе в червоному соусі.
Інгредієнти:

Приготування
Спочатку натираємо шматочки грудки спеціями і замочуємо у вині хвилин на 20 потім нагріваємо в сковорідці олію, викладаємо курку і обсмажуємо до золотистого кольору близько 4-5 хвилин. Відкладаємо на тарілку. Потім висипаємо на сковороду порізані цибулю і гриби і смажимо ще 5 хвилин, додаємо курочку, заливаємо червоним вином, приправляємо томатною пастою і порубаним часником і тушкуємо на невеликому вогні. Борошно злегка розбавляємо водою і додаємо до курки, готуємо ще близько 2 хвилин. Курку, тушковану в червоному вині можете прикрасити зеленню петрушки.
Рекомендуємо добрі рецепти

Курка в білому вині
Кожна господиня знає величезну кількість рецептів приготування курячого м'яса. Додамо до них ще один - курку в білому вині. Це блюдо просто

Курка у вині - рецепт
Страви з курки у вині володіють оригінальним смаком, приголомшливим ароматом, а тому варто спробувати їх приготувати. Насправді, таких рецептів страв

Свинина у вині
Свинина, тушкована у вині, вже давно є класичним блюдом, дуже смачним і соковитим. У кожної господині, неодмінно знайдеться свій рецепт створення

Яловичина у вині
Яловичина, приготована у вині, набуває не тільки чудовий аромат, але і яскравий насичений колір. І якщо у вас намічається торжество, то таке вишукане

Смажена курка в мультиварці
Посмажити курочку в мультиварці простіше простого. Потрібно лише заздалегідь замаринувати її і в потрібний вам час покласти в каструлю для смаження.

Груші у вині
Якщо звичайні торти, тістечка, пудинги та інші десерти вам набридли, то спробуйте приготувати що-небудь нове і незвичайне. Наприклад, груші у вині.