Курка в білому вині

Курка в білому вині
Інгредієнти:
Приготування
Беремо курку, обробляємо, миємо й розрізаємо на невеликі шматки. Кладемо м'ясо в каструльку, заливаємо вином, додаємо дрібно порізану цибулю, солимо, перчимо і приправляємо спеціями. Все добре перемішуємо і залишаємо маринуватися на кілька годин. Потім ставимо каструлю з куркою на плиту, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і тушкуємо на слабкому вогні 15 години. Як гарнір до курки з білим вином краще всього подавати відварений рис. Ви також можете повністю відокремити все м'ясо від кістки і тоді у вас вийде зовсім інша страва - куряче філе в білому вині.
Куряча грудка з виноградом в білому вині
Інгредієнти:
Приготування
Беремо два види винограду, моєму і відокремлюємо від кісточок. Курячі грудки натираємо сіллю і перцем. Обсмажуємо на сковороді або грилі з обох боків до появи скоринки. Всередині м'ясо може бути сирим, не лякайтеся, ми його ще будемо гасити. Цибулю чистимо, ріжемо півкільцями і обсмажуємо на рослинному маслі. Потім додаємо до цибулі виноград і порізаний коліщатками лимон з цедрою, зменшуємо вогонь і обсмажуємо всі 3 хвилини. Акуратно виймаємо

Потім накриваємо кришкою і готуємо м'ясо до повної готовності на середньому вогні приблизно 20 хвилин. Подаємо готове блюдо гарячим, звичайно ж, з фужерами білого вина! Курка, тушкована в білому вині, є повноцінним гарячим блюдом і не вимагає додаткового приготування гарніру.
Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Курячі грудки, фаршировані грибами
Страви з курячої грудки користуються великою популярністю, оскільки виходять ніжними, соковитими і неймовірно красивими. Пропонуємо вам рецепти

Курка в червоному вині
Курка у вині - вельми аристократичне блюдо, яке підійде і до святкового столу, і зробить звичайна вечеря святом. На приготування цієї страви вам

Курка у вині - рецепт
Страви з курки у вині володіють оригінальним смаком, приголомшливим ароматом, а тому варто спробувати їх приготувати. Насправді, таких рецептів страв

Свинина у вині
Свинина, тушкована у вині, вже давно є класичним блюдом, дуже смачним і соковитим. У кожної господині, неодмінно знайдеться свій рецепт створення

Яловичина у вині
Яловичина, приготована у вині, набуває не тільки чудовий аромат, але і яскравий насичений колір. І якщо у вас намічається торжество, то таке вишукане

Груші у вині
Якщо звичайні торти, тістечка, пудинги та інші десерти вам набридли, то спробуйте приготувати що-небудь нове і незвичайне. Наприклад, груші у вині.