М'ясо під майонезом в духовці

М'ясо під майонезом і сиром
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо промиваємо, обсушуємо й розрізаємо на невеликі скибочки. Злегка відбиваємо кожен шматочок кухонним молотком, солимо і перчимо м'ясо з обох сторін за смаком. Потім залишаємо свинину на кілька годин маринуватися, ставимо в холодильник, щоб вона стала більш м'якою та запашної.
А цим часом готуємо поки цибуля: очищаємо його від лушпиння, шаткуємо півкільцями і на 5 хвилин заливаємо крутим окропом. Потім обережно зливаємо воду і замочуємо його на 30 хвилин у розчині, приготовленому з оцту і води. Далі беремо вогнетривке блюдо і змащуємо його гарненько невеликим шматочком вершкового масла. Тепер викладаємо на дно форми м'ясо так, щоб шматочки щільно

Випікаємо страву протягом години при температурі 200 градусів. Хвилин за 10 до кінця приготування, дістаємо м'ясо, посипаємо зверху великою кількістю тертого сиру, зелень кропу і знову відправляємо форму в духовку. Готовність страви перевіряємо як зазвичай, проткнувши шматочок свинини виделкою. М'ясо під майонезом подаємо до столу до будь-яких страв, але особливо воно добре поєднується з смаженою картоплею . Можна використовувати в якості більш легкого варіанту гарнір зі свіжих або запечених овочів. До речі, м'ясо можна попередньо замаринувати в майонезі.
Рекомендуємо добрі рецепти

М'ясо по-французьки з свинини
Таке блюдо, як «м'ясо по-французьки» готують з курки, яловичини, але частіше всього використовують свинину при створенні цієї смакоти. Давайте

Свинина з грибами в духовці
Для ситного і повноцінного вечері чудово підійде м'ясо з грибами. Таке блюдо можна приготувати до приходу гостей і для романтичної вечері при

Курячі ніжки в майонезі - рецепт
Курячі ніжки в майонезі - ароматне і смачне блюдо, яке підійде до будь-якого гарніру: відварного рису, макаронів, гречки, овочів. Давайте розглянемо

М'ясо з грибами і сиром
М'ясо з грибами і сиром відмінно поєднується, як в гарячих стравах, так і в різних закусках. У нашій статті пропонуємо вам ознайомитися з деякими

Баклажани з майонезом і часником
Баклажани не володіють своїм власним смаком, але з них можна приготувати пікантну і смачну закуску - баклажани з майонезом і часником. Пропонуємо

Ескалоп з свинини в духовці
Ескалоп - це ніжне блюдо з вирізки. Сьогодні ми поговоримо про способи приготування свинячого ескалопи в духовці, щоб м'ясо вийшло не тільки смачним