Що приготувати з моркви?

Що приготувати з вареної моркви?
Інгредієнти:
Приготування
Пшоно висипаємо в каструлю, заливаємо склянкою молока і варимо на повільному вогні кашу. Моркву чистимо, дрібно нарізаємо і тушкуємо з рештою молоком до готовності. Потім з'єднуємо обидві маси, додаємо яйця і добре перемішуємо. З отриманого тіста формуємо січеники, обвалюємо їх у сухарях і підсмажуємо на олії з обох боків до готовності.
Як приготувати моркву на гарнір?
Інгредієнти:
Приготування
Вершкове масло розтоплюємо, кладемо в нього мед, мускатний горіх і додаємо трохи водою. Моркву чистимо, шаткуємо соломкою і викладаємо в чашку з приготовленим соусом. Поки овоч вимочується, обсмажуємо на маслечко тертий імбир, а потім додаємо до нього моркву разом з соусом. Тушкуємо гарнір 10-15 хвилин перед подачею прикрашаємо зеленню.
Як приготувати салат з моркви?
Інгредієнти:
Приготування
Яйця відварюємо до готовності, чистимо і ріжемо невеликими кубиками. Моркву і сир подрібнюємо на крупній тертці і викладаємо всі компоненти салату шарами: спочатку моркву, потім яйця і сир. Зверху посипаємо видавленим через прес часником, майонезом і перед подачею на стіл, перемішуємо.
Як приготувати котлети з моркви?
Інгредієнти:
Приготування
Моркву чистимо, промиваємо і натираємо на крупній терочке. Потім кладемо її в сотейник, заливаємо молоком і тушкуємо на маленькому вогні хвилин 15 додавши за смаком сіль, цукор і вершкове масло. Потім додаємо манку, перемішуємо і готуємо ще 5 хвилин. Готову масу охолодити, розбиваємо яйце і формуємо невеликі котлетки. Обвалюємо їх у сухарях, викладаємо на решітку пароварки і готуємо 20 хвилин.
Як приготувати запіканку з моркви?
Інгредієнти:
Приготування
Моркву чистимо, натираємо на тертці і кладемо в каструльку. Потім заливаємо її водою так, щоб вона трохи покривала моркву і варимо на слабенькому вогні. Як тільки рідина почне закипати, додаємо масло, додаємо сіль і трохи цукру. Продовжуємо варити все на маленькому вогні до готовності протягом 30 хвилин.

Жовтки перемішуємо і викладаємо до них перетертий сир. Після цього додаємо яєчно-сирну суміш до моркви, поступово всипаємо борошно і обережно вводимо охолоджені білки. У форму для випічки кладемо пергамент і викладаємо приготоване тісто, розрівнявши його ложкою і присипавши зверху панірувальними сухарями . Відправляємо запіканку з моркви на 40 хвилин у гарячу духовку і виставляємо температуру на 180 градусів.
Рекомендуємо добрі рецепти

Котлети з крабових паличок
Котлети з крабових паличок - смачне і оригінальне блюдо, яке підійде як для буденного вечері, так і для святкового застілля. У нашій статті ми

Соте з моркви
Морква - прекрасне джерело каротину, який потім перетворюється в організмі у вітамін А. Також вона багата мінералами і мікроелементами. Зараз ми вам

Смажена морква
Морква - корисний овоч, багатий каротином і вітаміном А. І сьогодні ми поговоримо про те, які страви можна зробити з смаженої морквою. Це можуть бути

Маринована морква
Морква - дуже корисний продукт, адже в ній міститься багато вітаміну А, який необхідний нашому організму. З неї готують салати, додають її у супи і

Запіканка з моркви
Морква - корисний овоч, в якому міститься велика кількість вітаміну А. З неї готують безліч смачних і цікавих страв. І зараз ми вам розповімо, як

Пудинг із моркви
Пудинг із моркви - корисне і смачне ласощі, яка особливо сподобається дітям. Приготувати його досить просто. А в цьому вам допоможуть наші цікаві