Смажена морква

Салат зі смаженою морквою
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо куряче філе і нарізаємо його великими кубиками. Морква чистимо, нарізаємо соломкою і обсмажуємо. Натираємо на крупній тертці сир. Волоські горіхи подрібнюємо. Часник пропускаємо через прес і змішати з майонезом. Далі готові продукти укладаємо шарами. На дно салатника викладаємо курку, промазуємо майонезом, змішаним з часником. Після викладаємо смажену моркву, знову змащуємо майонезом, посипаємо сиром, знову майонез і в завершенні присипаємо волоськими горіхами. Даємо настоятися 20 хвилин. Подаємо до столу.
Кабачки, смажені з морквою
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки миємо під холодною водою, розрізаємо навпіл і ріжемо часточками. Моркву нарізаємо соломкою, викладаємо на розігріту сковороду і трохи підсмажуємо на маленькому вогні. Цибулю ріжемо кільцями і додаємо до моркви, підсмажуємо разом до рум'яного кольору. Додаємо в сковороду кабачки і смажимо разом, поки кабачки не підрум'яняться. Солимо. Яйця збиваємо виделкою і заливаємо наші кабачки на сковороді. Коли яйця трохи підсмажилися, все ретельно перемішуємо і протушиваем ще 5-7 хвилин.
Смажена морква з цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Моркву натираємо на крупній тертці. На сковороді розігріваємо олію і відправляємо обсмажуватися моркву. Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями і додаємо до моркви. Перемішуємо овочі і смажимо 20 хвилин, періодично помішуючи. Додаємо сіль, перець і лавровий лист. Солодкий перець нарізаємо невеликими кубиками і відправляємо в сковороду. Перемішуємо і обсмажуємо ще 10 хвилин. Вимикаємо вогонь і подаємо до столу.
Картопля, смажена з морквою
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю нарізаємо тонкою соломкою. На сковороду кладемо 2 ст. ложки свинячого жиру розтоплюємо його і додаємо картоплю, обсмажуємо на невеликому вогні. Коли картопля схопилася і стала трохи м'якою, солимо її і додаємо нарізану соломкою цибулю. І кладемо ще ложку жиру. Смажимо під кришкою помішуючи час від часу. Коли цибуля стане м'якою, додаємо моркву, потерту на крупній тертці. Смажимо наші овочі до готовності. Перед подачею на стіл посипаємо дрібно нарубаною зеленню петрушки і кропу.
Смажені баклажани з морквою
Інгредієнти:
Приготування

Молоді свіжі баклажани миємо і відрізаємо від плодоніжки разом з частиною плода. Нарізаємо їх кубиками і смажимо в гарячому рослинному маслі до готовності. Після того як баклажани дістали з масла, посипаємо їх меленим чорним перцем. Моркву натираємо на крупній тертці, цибулю ріжемо кружечками, часник дрібно подрібнюємо. Баклажани складаємо в банку ємністю 05 літра, чергуючи з кружальцями цибулі, морквою, часником і дрібно нарізаною зеленню. Шари щільно утрамбовується. Заливаємо олією в якому смажилися. Додаємо 1 ч. ложку яблучного оцту. Банки закорковуємо герметично і стерилізуємо 15 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Морква з часником і майонезом
Морква з часником і майонезом - це смачний і ситний салатик, який неодмінно припаде до душі любителям гостреньких страв. Рецептура його приготування

Салат з грибами і морквою
Салат - дивовижне блюдо, досить додати або замінити один інгредієнт, і виходить новий варіант закуски. І сьогодні ми поговоримо про салаті з грибами

Салат з моркви з сиром
Салати - смачне і цікаве блюдо, яке прикрасить будь-який стіл. Варіантів їх створення з різними інгредієнтами дуже багато. І сьогодні ми розповімо,

Тушковані кабачки з овочами
Кабачок - це дієтичний продукт, в сирому вигляді його практично не вживають. Його зазвичай варять, запікають, смажать і тушкують. Ось про останньому

Смажена ікра з баклажанів
Смажена ікра з баклажанів - смачне овочеве блюдо, яке безумовно сподобається всім членам сім'ї. Для її приготування потрібні самі звичайні продукти,

Маринована морква
Морква - дуже корисний продукт, адже в ній міститься багато вітаміну А, який необхідний нашому організму. З неї готують салати, додають її у супи і