Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Коржі з начинкою

Коржі з начинкою

17-03-2015, 18:16
885
Коржі з начинкою
Щоб поласувати піцою не обов'язково довго возитися з тестом, адже можна приготувати аналог знаменитого італійського блюда по більш простому рецептом, наприклад, замінивши дріжджову основу для піци простий коржем з начинкою. Начинку можна викладати поверх коржа, або закочувати всередину.

Рецепт сирних коржів з начинкою


Інгредієнти:
Для тіста:

  • борошно - 1 3/4 ст.;

  • порошок для випічки - 1 ч. ложка;

  • сіль - 1/2 ч. ложки;

  • цукор - 1 ч. ложка;

  • твердий сир - 200 г;

  • кефір - 1/2 ст.;

  • вершкове масло - 8 ст. ложок;

  • яйце - 1 шт.


  • Для начинки:

  • моцарелла - 180 г;

  • пармезан тертий - 1 /4 ст.;

  • яйце - 2 шт.;

  • сметана - 1 ст. ложка;

  • часник - 1 зубчик.


  • Приготування
    Почнемо приготування з начинки змішуємо терті сири з одним яйцем, сметаною і пропущеним через прес часником.
    Твердий сир натираємо на дрібній тертці. Змішуємо сир з борошном, попередньо просіяного з порошком для випічки, м'яким маслом, кефіром, яйцем, сіллю і цукром. Щільне тісто ділимо на дві рівні частини і розгортаємо їх у коржі. Поверх однієї коржі розподіляємо сирну начинку і накриваємо другим шаром тесту. Наколюємо поверхню коржі виделкою і змащуємо яйцем. Випікаємо коржі на кефірі з начинкою 25-30 хвилин при 180 градусах.

    Рисові коржі з начинкою


    Інгредієнти:

  • рослинна олія;

  • відварений дикий рис - 1 ст.;

  • борошно - 2 ч. ложки;

  • суміш італійських трав - 1 ч. ложка;

  • сіль, перець;

  • яєчний жовток;

  • мед - 1/4 ч. ложки;

  • вода - 1/3 ст.;

  • начинка для піци на ваш смак.


  • Приготування
    Всі інгредієнти страви кладемо в блендер і збиваємо до однорідності, на виході повинно вийде щільне тісто. Тісто руками розминаємо в коржик і кладемо на суху розігріту сковороду. Обсмажуємо коржик з одного боку до золотистого кольору, після чого перевертаємо і розподіляємо по обсмаженої стороні соус і начинку. Коржик на сковороді з начинкою буде готова, коли обидві її сторони стануть золотистими.

    Кукурудзяні коржі з начинкою


    Інгредієнти:

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • часник - 3 зубчики;

  • суміш спецій для м'яса - 1 ч. ложка;

  • курячий фарш - 500 г;

  • томатний соус - 400 г;

  • Коржі з начинкою

  • тертий твердий сир;

  • кукурудзяні коржі тортільяс.


  • Приготування
    Пасеруємо цибулю і часник, змішуємо з курячим фаршем і далі обсмажуємо до готовності фаршу. Викладаємо порції фаршу на кукурудзяні коржі і скачуємо їх трубочками. Заливаємо трубочки томатним соусом і ставимо страву в розігріту до 190 градусів духовку. Випікаємо коржі 10-15 хвилин, після чого посипаємо їх сиром і готуємо до тих пір, поки сир не схопиться золотистою скоринкою.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Хичини - рецепт
    Хичини - рецепт
    Якщо ви бували на Кавказі, то вас напевно пригощали чудовим блюдом - хичинами. Ці тоненькі коржі можна приготувати в домашніх умовах, якщо мати
    Картопляні коржі
    Картопляні коржі
    Картопляна коржик послужить прекрасною заміною хлібу, або лавашу, так як вона зручна, ситна і проста в приготуванні, до того ж, коржик з картоплі
    Коржі на сметані
    Коржі на сметані
    Коржі на сметані завжди виходять легкими і пишними навіть у початківців господарок. Такі коржі відмінно підійдуть до сніданку, оскільки готуються
    Узбецький коржик
    Узбецький коржик
    Любите страви узбецької кухні? Тоді ви напевно чули про узбецьких коржиках. Хочете влаштувати сім'ї смачний узбецький вечерю? Можна приготувати плов,
    Мексиканська перепічка
    Мексиканська перепічка
    Мексиканські коржі - це не тільки чудова альтернатива хліба, але і прекрасна основа для піци або фахітос. Сьогодні ми поговоримо, як спекти
    Як приготувати хичини?
    Як приготувати хичини?
    Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили