Кімчі з пекінської капусти

Як приготувати кімчі по-корейськи?
Традиційно готують кімчі влітку. Швидше за все, це тому, що в цей час на ринку багато і яблук, і груш, використовуваних для маринаду, ну і сама пекінська капуста тут є в достатку. Зберігається блюдо в холодильнику досить довго, ви можете скласти корейський салат кимчи в банки, закрити кришками і насолоджуватися ним всю зиму.
Інгредієнти:
Приготування
Капуста кімчі згідно з класичним рецептом, готується з пекінської капусти. Для приготування беремо 2 головки, промиваємо, розрізаємо на 4 частини і видаляємо качан. Потім кожну четвертинку нарізаємо на квадратні шматочки розміром близько 25 див. Наливаємо у бутель (або інший посуд) воду, додаємо сіль, розмішуємо до повного розчинення і заливаємо в миску з капустою.
Поки все це маринується (приблизно 3-4 години), готуємо наступні інгредієнти. Яблуко, грушу, імбир, цибуля, часник і цукор подрібнюємо в блендері, редьку натираємо на тертці, зелену цибулю нарізаємо пір'ям по 5-6 див Всі продукти змішуємо в глибокій мисці, додаємо червоний перець, добре перемішуємо і закладаємо нашу капусту, попередньо промиту від солі і віджату на друшляку. Перемішуємо і залишаємо майбутню корейську капусту кімчі маринуватися на дві доби при кімнатній температурі. Потім, відправляємо в холодильник, де вона і буде зберігатися.
Рецепт кимчи з пекінської капусти
Якщо ви вирішили зайнятися приготуванням цього салату, то можете дати розгулятися своїй фантазії. В рецепт приготування кімчі можна додавати будь-які спеції на свій смак: соєвий соус, оцет, рибний або анчоусный соуси, перець чилі. Головне - не забудьте про червоний мелений перець, який ви можете купити у корейців.
Інгредієнти:
Приготування
Пекінську капусту промиваємо, очищаємо від верхніх листків, розрізаємо на 4 частини і видаляємо качан. Потім нарізаємо шматочками (квадратиками) приблизно 2-3 см, складаємо в глибоку миску і засипаємо сіллю.

Рекомендуємо добрі рецепти

Пекінська капуста по-корейськи
Щоб поїсти пекінської капусти по-корейськи не потрібно їхати в Корею. Та й на ринку дане соління купувати не варто. Як же тоді бути? Приготувати

Капуста по-корейськи - рецепт
Закуска по-корейськи готується не тільки з пекінської, але і з білокачанної капусти. Це страва прикрасить і різноманітить будь стіл, оскільки

Суп кімчі - рецепт
Якщо ви любите гострі супи, то вам сподобається японські перше блюдо - кимчи. Основний інгредієнт - корейське однойменне соління, всі інші продукти

Корейський салат з капусти
Любите азіатські страви? Тоді пропонуємо вам зробити корейський салат з капусти - вийде дуже смачно, ситно, і головне низькокалорійні. Читайте наші

Рецепт кімчі по-корейськи
Кімчі - це різновид капусти, яка росте в Кореї і на Далекому Сході. І сьогодні ми розповімо, як її приготувати по-корейськи. Якщо ви не знайшли на