Глінтвейн - рецепт приготування

Глінтвейн з апельсином - класичний рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Вино виливаємо в ємність і ставимо на плиту нагріватися. Очищені від шкірки апельсини розтираємо зі звичайним цукром і викладаємо в вино. Сюди ж додаємо трохи потовчені, (не до порошку) корицю з гвоздикою. Нагріваємо все до добре гарячого стану і помішуючи, тримаємо глінтвейн 3 хвилини на слабкому вогні. Потім накриваємо кришкою, а через 10 хвилин процідивши, випиваємо гарячим.
Рецепт глінтвейну на червоному вині
Інгредієнти:
Приготування
З'єднуємо всі прянощі в металевому ковшике і заливши водою ставимо на вогонь. Коли вода закипить, зробивши вогонь тихіше, на 3-4 хвилини залишаємо на плиті. Потім видаливши шумівкою, видимі прянощі, з'єднуємо ароматну воду з вином і нагріваємо його до закипаючого стану, але не даємо закипіти. Тепер можна налити собі цього зігріваючого напою і насолоджуватися його смаком.
З таким же поєднанням прянощів, можна відтворити рецепт глінтвейну з білого вина.
Безалкогольний глінтвейн - рецепт в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
В скляний посуд з жаростійкого скла з'єднуємо два виду нашого соку. Кладемо сюди ж жменя журавлини і розрізаний на чотири чверті лимон. Щоб глінтвейн мав тонкий, пряний аромат, додаємо до соку спеції гвоздики, мускатного горіха і кориці. На палаючої конфорки плити, нагріваємо глінтвейн до 90 градусів і відставляємо в сторону, щільно накривши кришкою. Через 7-8 хвилин, проціджуємо через марлю. Розливаємо по порціях і пригощаємо безалкогольним глінтвейном всіх членів сім'ї, навіть найменших.
Рецепт глінтвейну в мультиварці
Інгредієнти:

Приготування
У чашу мультиварки, з'єднуємо всі інгредієнти: вино, яблуко, очищене від насіння, мед і спеції. Включаємо нашу чудову каструльку на режим «Мультиповар», і залишаємо глінтвейн готуватися при 75 градусах 12 хвилин. Готовий напій розливаємо в келихи і не чекаємо його охолодження, а відразу дегустуємо.
Рекомендуємо добрі рецепти

Глінтвейн в мультиварці
Глінтвейн - чудовий напій, який зігріє в зимову пору і підніме настрій. Готувати його в домашніх умовах не складно, головне, запастися необхідними

Глінтвейн з апельсином і корицею
Глінтвейн гарячий алкогольний напій, який п'ють найчастіше в холодну пору року. Варіантів його приготування з додаванням різних інгредієнтів досить

Глінтвейн з білого вина
Традиційно глінтвейн гарячий напій готують з напівсухого червоного вина. Але сьогодні ми відійдемо від класичних рецептів та приготуємо глінтвейн з

Рецепт глінтвейну з червоного вина
Глінтвейн - популярний гарячий алкогольний напій, який готується з вина. І сьогодні мова піде про глінтвейн з червоного вина. Пропонуємо вашій увазі

Яблучний глінтвейн
Глінтвейн - напій англійського походження, який роблять на основі вина. І зараз ми розповімо, як приготувати корисний глінтвейн з додаванням яблука.