Яблучний глінтвейн
Глінтвейн з яблуком користується найбільшою популярністю, оскільки саме яблуко здатне чудово поєднуватися з усім достатком спецій в цьому напої. Якщо ви бажаєте приготувати яблучний глінтвейн - ми з радістю поділимося з вами рецептами.
Ті, хто не вживає алкоголь також можуть відчути смак глінтвейну. В даному випадку роль основи для напою виконує яблучний сік , але ви можете використовувати суміш з декількох соків або додати ягідний морс.
Інгредієнти:
яблучний сік - 1 л;
цедра 1 апельсина;
кориця - 1 паличка;
гвоздика - 3 бутона;
мед - за смаком.
Приготування
Яблучний сік виливаємо в каструльку і підігріваємо. До гарячого соку закладаємо смужки апельсинової цедри, паличку кориці і гвоздику. Варимо все разом 5-10 хвилин, щоб сік встиг насититься усім різноманіттям ароматів. Додаємо цукор або мед у напій за смаком. Безалкогольний яблучний глінтвейн подається гарячим, відразу ж після приготування.
У цьому рецепті глінтвейну також присутній яблучний сік, але на відміну від першого даний варіант напою алкогольний. Як доповнення до, і без того багатому букету смаків і ароматів, ми вирішили використати кілька ложок апельсинового лікеру. Якщо під рукою лікеру не виявилося, замініть його апельсиновою цедрою.
Інгредієнти:
червоне вино - 2 пляшки;
яблучний сік - 1 л;
цукор - 115 г;
кориця - 1 паличка;
аніс - 2 зірочки;
апельсиновий лікер "Куантро" - 3 ст. ложки;
заморожені ягоди - 1 жменя;
яблука - 3 шт.
Приготування
Вино і яблучний сік змішуємо і виливаємо в каструльку. Ставимо рідина на вогонь і варимо з додаванням цукру, кориці і зірочки анісу. Помішуємо напій в процесі варіння кілька разів і варимо при слабкому кипінні 15 хвилин. Відразу перед подачею вливаємо в глінтвейн трохи апельсинового лікеру "Куантро" і прикрашаємо напій шматочками яблук і ягодами.
Інгредієнти:
блочний сидр - 4 ст.;
червоне вино -1 пляшка;
мед - 1 /4 ст.;
кориця - 2 палички;
апельсин - 1 шт.;
гвоздика - 4 шт.;
аніс - 3 зірочки.
Приготування
Сидр і вино виливаємо в емальовану каструлю і підігріваємо. Як тільки рідина стане теплою, кладемо в неї паличку кориці, гвоздику, кілька зірочок анісу, додаємо трохи меду і цедру апельсина. Варимо напій 10 хвилин при слабкому кипінні, після чого розливаємо його по гурткам і прикрашаємо смужками апельсинової цедри.
Безалкогольний яблучний глінтвейн
Ті, хто не вживає алкоголь також можуть відчути смак глінтвейну. В даному випадку роль основи для напою виконує яблучний сік , але ви можете використовувати суміш з декількох соків або додати ягідний морс.
Інгредієнти:
Приготування
Яблучний сік виливаємо в каструльку і підігріваємо. До гарячого соку закладаємо смужки апельсинової цедри, паличку кориці і гвоздику. Варимо все разом 5-10 хвилин, щоб сік встиг насититься усім різноманіттям ароматів. Додаємо цукор або мед у напій за смаком. Безалкогольний яблучний глінтвейн подається гарячим, відразу ж після приготування.
Глінтвейн з яблучним соком
У цьому рецепті глінтвейну також присутній яблучний сік, але на відміну від першого даний варіант напою алкогольний. Як доповнення до, і без того багатому букету смаків і ароматів, ми вирішили використати кілька ложок апельсинового лікеру. Якщо під рукою лікеру не виявилося, замініть його апельсиновою цедрою.
Інгредієнти:
Приготування
Вино і яблучний сік змішуємо і виливаємо в каструльку. Ставимо рідина на вогонь і варимо з додаванням цукру, кориці і зірочки анісу. Помішуємо напій в процесі варіння кілька разів і варимо при слабкому кипінні 15 хвилин. Відразу перед подачею вливаємо в глінтвейн трохи апельсинового лікеру "Куантро" і прикрашаємо напій шматочками яблук і ягодами.
Рецепт яблучного глінтвейну
Інгредієнти:
Приготування
Сидр і вино виливаємо в емальовану каструлю і підігріваємо. Як тільки рідина стане теплою, кладемо в неї паличку кориці, гвоздику, кілька зірочок анісу, додаємо трохи меду і цедру апельсина. Варимо напій 10 хвилин при слабкому кипінні, після чого розливаємо його по гурткам і прикрашаємо смужками апельсинової цедри.
Рекомендуємо добрі рецепти
Глінтвейн з апельсином і корицею
Глінтвейн гарячий алкогольний напій, який п'ють найчастіше в холодну пору року. Варіантів його приготування з додаванням різних інгредієнтів досить
Глінтвейн з білого вина
Традиційно глінтвейн гарячий напій готують з напівсухого червоного вина. Але сьогодні ми відійдемо від класичних рецептів та приготуємо глінтвейн з
Рецепт глінтвейну з червоного вина
Глінтвейн - популярний гарячий алкогольний напій, який готується з вина. І сьогодні мова піде про глінтвейн з червоного вина. Пропонуємо вашій увазі
Чайний глінтвейн
Класичний глінтвейн готується на основі червоного вина. Але далеко не всім по душі такий алкогольний напій, і тому сьогодні мова піде про
Яблучний чай з апельсином
На даний момент в магазинах існує величезний вибір фруктових чаїв. І сьогодні ми розповімо, як приготувати такий смачний напій в домашніх умовах.