Яблучний чай з апельсином
У продажу представлений величезний вибір різних чаїв. Можна вибрати на будь-який смак, а також можна самостійно зробити смачний і корисний напій. Зараз ми вам розповімо, як приготувати яблучний чай з апельсином.
Інгредієнти:
яблучний сік (свіжовичавлений) - 100 мл;
апельсин - 2 скибочки;
мед - 2 ч. ложки;
кориця - 1 паличка;
мелений мускатний горіх - 1 щіпка;
свіжозаварений чорний чай - 200 мл
Приготування
В свіжовичавлений яблучний сік , додаємо 2 скибочки апельсинів і ставимо суміш на невеликий вогонь і прогріваємо близько 15 хвилин, потім вливаємо 200 мл свіжо-завареного чорного чаю, мед, мелений мускатний горіх, паличку кориці і даємо настоятися під кришкою хвилин 15. Далі розливаємо неймовірно ароматний чай по чашках і насолоджуємося його смаком!
Інгредієнти:
апельсин - 2 зубчики;
яблука - 2 зубчики;
мед - 2 ч. ложки;
бутони гвоздики - 2 шт.;
мелена кориця - щіпка;
м'ята для заварки - 2 ч. ложки.
Приготування
Апельсин і яблуко ріжемо кубиками. У 2 чашки розкладаємо корицю, гвоздику, мед, яблука, апельсини, м'яту і заливаємо все це окропом. Даємо настоятися. Смачний і корисний чай готовий!
Інгредієнти:
свіжі яблука - 5 шт.;
апельсин - 1 шт.;
зелений чай - 1 ч. ложка;
гвоздика - 2 шт.;
духмяний перець - 4 шт.;
кориця - 1 паличка;
вода - 15 л.
Приготування
Воду виливаємо в каструльку і доводимо до кипіння. Яблука ріжемо навпіл, видаляємо плодоніжки і очистити від насіння і ріжемо півкільцями. Апельсин також ріжемо півкільцями. Опускаємо фрукти в окріп, додаємо спеції. Знову доводимо до кипіння і на малому вогні тушкуємо близько півгодини. За 5 хвилин до закінчення процесу додаємо зелений чай і варимо все разом. Потім вимикаємо вогонь і даємо чаю настоятися хвилин 15. Після цього чай проціджуємо і розливаємо по чашках. Цукор або мед додаємо за смаком.
Інгредієнти:
сушені яблука - 100 г;
сік лимона - 15 мл;
мед - 2 ст. ложки;
апельсинова цедра - 1 шт.;
чорний чай.
Приготування
Сушені яблука миємо і складаємо в каструлю, додаємо подрібнену цедру 1 апельсина, заливаємо приблизно 200 мл холодної води, доводимо до кипіння і на невеликому вогні проварюємо близько 20 хвилин. Отриманий відвар проціджуємо, додаємо мед, сік лимона і перемішуємо. За смаком розбавляємо напій гарячим чорним чаєм.
Як приготувати яблучний чай з апельсином?
Інгредієнти:
Приготування
В свіжовичавлений яблучний сік , додаємо 2 скибочки апельсинів і ставимо суміш на невеликий вогонь і прогріваємо близько 15 хвилин, потім вливаємо 200 мл свіжо-завареного чорного чаю, мед, мелений мускатний горіх, паличку кориці і даємо настоятися під кришкою хвилин 15. Далі розливаємо неймовірно ароматний чай по чашках і насолоджуємося його смаком!
Рецепт яблучного чаю з апельсином і м'ятою
Інгредієнти:
Приготування
Апельсин і яблуко ріжемо кубиками. У 2 чашки розкладаємо корицю, гвоздику, мед, яблука, апельсини, м'яту і заливаємо все це окропом. Даємо настоятися. Смачний і корисний чай готовий!
Рецепт яблучного чаю з корицею і апельсином
Інгредієнти:
Приготування
Воду виливаємо в каструльку і доводимо до кипіння. Яблука ріжемо навпіл, видаляємо плодоніжки і очистити від насіння і ріжемо півкільцями. Апельсин також ріжемо півкільцями. Опускаємо фрукти в окріп, додаємо спеції. Знову доводимо до кипіння і на малому вогні тушкуємо близько півгодини. За 5 хвилин до закінчення процесу додаємо зелений чай і варимо все разом. Потім вимикаємо вогонь і даємо чаю настоятися хвилин 15. Після цього чай проціджуємо і розливаємо по чашках. Цукор або мед додаємо за смаком.
Яблучно-апельсиновий чай
Інгредієнти:
Приготування
Сушені яблука миємо і складаємо в каструлю, додаємо подрібнену цедру 1 апельсина, заливаємо приблизно 200 мл холодної води, доводимо до кипіння і на невеликому вогні проварюємо близько 20 хвилин. Отриманий відвар проціджуємо, додаємо мед, сік лимона і перемішуємо. За смаком розбавляємо напій гарячим чорним чаєм.
Рекомендуємо добрі рецепти
Глінтвейн з апельсином і корицею
Глінтвейн гарячий алкогольний напій, який п'ють найчастіше в холодну пору року. Варіантів його приготування з додаванням різних інгредієнтів досить
Рецепт глінтвейну з червоного вина
Глінтвейн - популярний гарячий алкогольний напій, який готується з вина. І сьогодні мова піде про глінтвейн з червоного вина. Пропонуємо вашій увазі
Чай з корицею
Коли на вулиці сиро і холодно і хочеться тепла та затишку, згадайте про чай з корицею. Цей напій здатний не тільки зігріти вас, але і підняти
Чайний глінтвейн
Класичний глінтвейн готується на основі червоного вина. Але далеко не всім по душі такий алкогольний напій, і тому сьогодні мова піде про
Яблучний глінтвейн
Глінтвейн - напій англійського походження, який роблять на основі вина. І зараз ми розповімо, як приготувати корисний глінтвейн з додаванням яблука.