Глінтвейн з апельсином і корицею
Глінтвейн - гарячий алкогольний напій, який вживають найчастіше в холодну пору року. Існує багато рецептів приготування цього напою, але ми розповімо вам про найбільш поширених. Пропонуємо вам зробити оригінальний і надзвичайно ароматний глінтвейн з апельсином і корицею.
Інгредієнти:
апельсин - 05 шт.;
вода - 60 мл;
червоне напівсухе вино - 380 мл;
гвоздика - 5 шт.;
кардамон - 3 шт.;
кориця - 2 шт.;
цукор - 2 ст. ложки;
сухий імбир - 05 ч. ложки;
мускатний горіх - щіпка.
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати глінтвейн. У воду додаємо корицю, мускатний горіх, кардамон, гвоздику, імбир. Апельсин промиваємо, нарізаємо шматочками і з'єднуємо зі спеціями. Доводимо до кипіння і кип'ятимо 2 хвилинки. Потім проціджуємо пряний навар, всипаємо цукор, перемішуємо до розчинення кристалів, виливаємо червоне сухе вино і нагріваємо суміш до 60-70 градусів, але ні в якому разі не кип'ятимо. Готовий глінтвейн розливаємо в спеціальні високі келихи з великою ручкою з товстого скла, додаємо кілька шматочків свіжого апельсина і відразу подаємо.
Інгредієнти:
біле сухе вино - 750 мл;
вода - 150 мл;
мед - за смаком;
кориця - 1 паличка;
апельсин - 1 шт.;
лимон - 1 шт.;
гвоздика - 2 шт.
Приготування
Отже, беремо глибоку каструлю, наливаємо в неї біле сухе вино, всипаємо цукор або кладемо за смаком мед. Тепер нарізаємо на невеликі скибочки лимончик і апельсинчик і додаємо до вина. Розігріваємо суміш до 70-80 градусів, варимо, помішуючи близько 5-8 хвилин, а потім акуратно знімаємо з вогню. Проціджуємо напій кілька разів через марлю, розливаємо у високі келихи і подаємо з скибочкою апельсина.
Інгредієнти:
сухе червоне вино - 1 л;
сік апельсиновий - 300 мл;
лимонна цедра;
родзинки - 50 г;
кориця - щіпка;
імбир 20 г;
кардамон - 3 бутончики;
цукор - 200 р.
Приготування
У каструлю наливаємо вино, додаємо апельсиновий сік і цукор, кладемо гвоздику, корицю, імбир та кардамон. Ставимо посуд на маленький вогонь і, безперервно помішуючи, нагріваємо. Цедру лимона натираємо на дрібній тертці і змішуємо її з родзинками, ретельно перемішуємо і перекладаємо цю масу в гаряче вино. Доводимо суміш до температури 80 градусів і відразу знімаємо з вогню. У готовий глінтвейн додаємо за бажанням свіжі ягоди і фрукти.
Апельсиновий глінтвейн з корицею
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати глінтвейн. У воду додаємо корицю, мускатний горіх, кардамон, гвоздику, імбир. Апельсин промиваємо, нарізаємо шматочками і з'єднуємо зі спеціями. Доводимо до кипіння і кип'ятимо 2 хвилинки. Потім проціджуємо пряний навар, всипаємо цукор, перемішуємо до розчинення кристалів, виливаємо червоне сухе вино і нагріваємо суміш до 60-70 градусів, але ні в якому разі не кип'ятимо. Готовий глінтвейн розливаємо в спеціальні високі келихи з великою ручкою з товстого скла, додаємо кілька шматочків свіжого апельсина і відразу подаємо.
Глінтвейн з корицею
Інгредієнти:
Приготування
Отже, беремо глибоку каструлю, наливаємо в неї біле сухе вино, всипаємо цукор або кладемо за смаком мед. Тепер нарізаємо на невеликі скибочки лимончик і апельсинчик і додаємо до вина. Розігріваємо суміш до 70-80 градусів, варимо, помішуючи близько 5-8 хвилин, а потім акуратно знімаємо з вогню. Проціджуємо напій кілька разів через марлю, розливаємо у високі келихи і подаємо з скибочкою апельсина.
Глінтвейн апельсином, кардамоном і імбиром
Інгредієнти:
Приготування
У каструлю наливаємо вино, додаємо апельсиновий сік і цукор, кладемо гвоздику, корицю, імбир та кардамон. Ставимо посуд на маленький вогонь і, безперервно помішуючи, нагріваємо. Цедру лимона натираємо на дрібній тертці і змішуємо її з родзинками, ретельно перемішуємо і перекладаємо цю масу в гаряче вино. Доводимо суміш до температури 80 градусів і відразу знімаємо з вогню. У готовий глінтвейн додаємо за бажанням свіжі ягоди і фрукти.
Рекомендуємо добрі рецепти
Глінтвейн - рецепт з апельсином
Глінтвейн - гаряче пряний напій на основі вина, який підходить для вживання в холодну погоду. Його готують з додаванням різних спецій та фруктів. І
Глінтвейн з білого вина
Традиційно глінтвейн гарячий напій готують з напівсухого червоного вина. Але сьогодні ми відійдемо від класичних рецептів та приготуємо глінтвейн з
Рецепт глінтвейну з червоного вина
Глінтвейн - популярний гарячий алкогольний напій, який готується з вина. І сьогодні мова піде про глінтвейн з червоного вина. Пропонуємо вашій увазі
Яблучний глінтвейн
Глінтвейн - напій англійського походження, який роблять на основі вина. І зараз ми розповімо, як приготувати корисний глінтвейн з додаванням яблука.