Рецепт глінтвейну з червоного вина
Тільки уявіть собі, як чудово подати друзям, сидів біля каміна в морозний зиязикай день, гарячий глінтвейн . Для приготування цього напою можна використовувати абсолютно будь-яке вино, адже якщо додати в нього паличку кориці, трохи імбиру та інших прянощів, воно стане дуже смачним! Давайте і ми з вами розглянемо сьогодні рецепти глінтвейну з червоного вина.
Рецепт глінтвейну з червоним вином
Інгредієнти:
сухе червоне вино - 750 мл;
лимон - 1 шт.;
апельсин - 1 шт.;
кориця - 1 паличка;
мед - 2 ст. ложки;
гвоздика - 5 шт.;
вода - 100 мл
Приготування
У підготовлену посуд наливають необхідну кількість води, ставимо на плиту, нагріваємо, додаємо скибочки лимона і апельсина, кидаємо корицю і гвоздику. Доводимо все до кипіння і чекаємо рівно 2-3 хвилинки. Потім обережно вливаємо в даний відвар червоне сухе вино, знову нагріваємо до оптимальної температури і знімаємо напій з вогню. Додаємо за смаком мед , даємо червоному глінтвейну настоятися 10 хвилин і розливаємо напій по високих келихах, прикрашаючи їх лимонної часточкою.
Глінтвейн з червоного напівсолодкого вина
Інгредієнти:
червоне напівсолодке вино - 750 мл;
апельсин - 2 шт.;
коньяк - 50 мл;
яблуко - 1 шт.;
мелений імбир - 1 ч. ложка;
горіх мускатний - за смаком;
гвоздика - 3 шт.;
кориця - 1 паличка;
мед - за смаком.
Приготування
Червоне вино виливаємо в приготовлену каструлю, додаємо в нього паличку кориці, гвоздику, мускатний горіх, імбир. Все перемішуємо, ставимо на слабенький вогонь і доводимо до температури приблизно 60 градусів.
Цим часом промиваємо апельсин і яблуко, обсушуємо фрукти, чистимо їх, нарізаємо шматочками і додаємо в гаряче вино. Слідом відразу ж вливаємо коньяк і доводимо глінтвейн до температури 80 градусів. Накриваємо каструлю кришкою, знімаємо напій з вогню, проціджуємо і даємо настоятися протягом 15 хвилин. Потім розливаємо глінтвейн в гарячі келихи, кладемо за смаком мед і подаємо до столу.
Глінтвейн з сухого червоного вина
Інгредієнти:
сухе червоне вино - 750 мл;
мед - 7 ст. ложок;
бадьян - 3 шт.;
гвоздика - 6 шт.;
кориця - 2 палички;
перець духмяний горошком - 4 шт.
Приготування
Виливаємо В каструлю червоне вино, додаємо по черзі всі спеції і нагріваємо на повільному вогні. Потім знімаємо посуд з плити, кладемо мед і повільно помішуючи, чекаємо, поки він повністю розчиниться. Накриваємо напій кришкою, даємо йому настоятися приблизно 10 хвилин, проціджуємо і подаємо до столу в келихах, прикрашених паличками кориці.
Інгредієнти:
вино червоне - 750 мл;
яблука - 200 г;
цукор - 200 г;
чорний перець горошком - 25 шт.;
кориця - 20 г;
лимон - 1 шт.;
гвоздика - 10 шт.
Приготування
У каструльку наливаємо червоне вино, додаємо спеції, цукор, кидаємо яблука, нарізані кубиками, прянощі і доводимо все до кипіння. Потім знімаємо напій з плити, накриваємо кришкою і даємо настоятися 10-15 хвилин. Після цього проціджуємо глінтвейн, розливаємо по келихах, кинувши в кожен по часточці лимона і кілька шматочків свіжих яблук.
Глінтвейн з червоного вина
Інгредієнти:
гвоздика - 2 шт.;
кориця - за смаком;
лимонна цедра - за смаком;
цукор - 125 г;
вода - 400 мл;
столове червоне вино - 750 мл
Приготування
В емальовану каструлю кладемо гвоздику, кора кориці, лимонну цедру, цукровий пісок і заливаємо все холодною водою. Потім ставимо посуд на слабенький вогонь, доводимо до кипіння, проварюємо 2 хвилинки, після чого проціджуємо напій. Далі вливаємо до відвару червоне столове вино, знову підігріваємо до 70 градусів, але не доводимо до кипіння. За бажанням можете додати в напій чарку хорошого коньяку або рому.
Рецепт глінтвейну з червоним вином
Інгредієнти:
Приготування
У підготовлену посуд наливають необхідну кількість води, ставимо на плиту, нагріваємо, додаємо скибочки лимона і апельсина, кидаємо корицю і гвоздику. Доводимо все до кипіння і чекаємо рівно 2-3 хвилинки. Потім обережно вливаємо в даний відвар червоне сухе вино, знову нагріваємо до оптимальної температури і знімаємо напій з вогню. Додаємо за смаком мед , даємо червоному глінтвейну настоятися 10 хвилин і розливаємо напій по високих келихах, прикрашаючи їх лимонної часточкою.
Глінтвейн з червоного напівсолодкого вина
Інгредієнти:
Приготування
Червоне вино виливаємо в приготовлену каструлю, додаємо в нього паличку кориці, гвоздику, мускатний горіх, імбир. Все перемішуємо, ставимо на слабенький вогонь і доводимо до температури приблизно 60 градусів.
Цим часом промиваємо апельсин і яблуко, обсушуємо фрукти, чистимо їх, нарізаємо шматочками і додаємо в гаряче вино. Слідом відразу ж вливаємо коньяк і доводимо глінтвейн до температури 80 градусів. Накриваємо каструлю кришкою, знімаємо напій з вогню, проціджуємо і даємо настоятися протягом 15 хвилин. Потім розливаємо глінтвейн в гарячі келихи, кладемо за смаком мед і подаємо до столу.
Глінтвейн з сухого червоного вина
Інгредієнти:
Приготування
Виливаємо В каструлю червоне вино, додаємо по черзі всі спеції і нагріваємо на повільному вогні. Потім знімаємо посуд з плити, кладемо мед і повільно помішуючи, чекаємо, поки він повністю розчиниться. Накриваємо напій кришкою, даємо йому настоятися приблизно 10 хвилин, проціджуємо і подаємо до столу в келихах, прикрашених паличками кориці.
Глінтвейн з червоного вина
Інгредієнти:
Приготування
У каструльку наливаємо червоне вино, додаємо спеції, цукор, кидаємо яблука, нарізані кубиками, прянощі і доводимо все до кипіння. Потім знімаємо напій з плити, накриваємо кришкою і даємо настоятися 10-15 хвилин. Після цього проціджуємо глінтвейн, розливаємо по келихах, кинувши в кожен по часточці лимона і кілька шматочків свіжих яблук.
Глінтвейн з червоного вина
Інгредієнти:
Приготування
В емальовану каструлю кладемо гвоздику, кора кориці, лимонну цедру, цукровий пісок і заливаємо все холодною водою. Потім ставимо посуд на слабенький вогонь, доводимо до кипіння, проварюємо 2 хвилинки, після чого проціджуємо напій. Далі вливаємо до відвару червоне столове вино, знову підігріваємо до 70 градусів, але не доводимо до кипіння. За бажанням можете додати в напій чарку хорошого коньяку або рому.
Рекомендуємо добрі рецепти
Глінтвейн з апельсином і корицею
Глінтвейн гарячий алкогольний напій, який п'ють найчастіше в холодну пору року. Варіантів його приготування з додаванням різних інгредієнтів досить
Грог - рецепт з вином
Грог - широко поширений у всьому світі англійський напій, приготований з гарячого міцного чаю, рома і цукру з додаванням різних спецій і прянощів. А
Глінтвейн з білого вина
Традиційно глінтвейн гарячий напій готують з напівсухого червоного вина. Але сьогодні ми відійдемо від класичних рецептів та приготуємо глінтвейн з
Як приготувати грог?
Грог - алкогольний напій, приготований з рому або коньяку, який потім розбавляється гарячою водою з додаванням цукру, лимонного соку, кориці та інших
Яблучний глінтвейн
Глінтвейн - напій англійського походження, який роблять на основі вина. І зараз ми розповімо, як приготувати корисний глінтвейн з додаванням яблука.