Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Грог - рецепт з вином

Грог - рецепт з вином

15-03-2015, 18:11
635
Грог - рецепт з вином
Грог - широко поширений у всьому світі англійський напій, приготований з гарячого міцного чаю, рома і цукру з додаванням різних спецій і прянощів. А ми з вами розглянемо сьогодні, як приготувати грог з вином і зігрітися холодними зиязиками вечорами.

Рецепт приготування грогу з вином


Інгредієнти:

  • червоне вино - 1 ст.;

  • малиновий сироп - 1 ст.;

  • малиновий лікер - 200 мл;

  • червоний портвейн - 05 ст.;

  • мелена кориця - щіпка;

  • гвоздика - 1 шт.;

  • сушена мята - щіпка;

  • цукор ванільний - 1 ч. ложка.


  • Приготування
    Отже, беремо невеликий ковшичек, наливаємо в нього малиновий сироп і червоний портвейн. Потім висипаємо ванільний цукор, додаємо мелену корицю, гвоздику і кидаємо дрібку сушеної м'яти. Усе ретельно розмішуємо, ставимо отриману суміш на слабенький вогонь і доводимо до кипіння.
    Потім знімаємо кухлик з плити, даємо напою настоятися хвилин 15 і трохи охолонути. Після цього обережно проціджуємо суміш через сито, вливаємо малиновий лікер і червоне сухе вино. Ще раз добре перемішуємо вміст і розливаємо грог з високим скляним склянках. Подаємо на стіл, прикрасивши скибочками лимона або апельсина.

    Рецепт грогу з вином


    Інгредієнти:

  • біле столове вино - 500 мл;

  • цукровий пісок - 2 ст. ложки;

  • міцний чай - 250 мл;

  • лимонний сік - 1 ст. ложка;

  • апельсиновий сік - 1 ст. ложка;

  • коньяк - 50 мл


  • Приготування
    Отже, змішуємо пляшку білого столового вина з цукровим піском, вливаємо склянку міцного гарячого чаю і ставимо каструльку на слабенький вогонь. Нагріваємо отриману суміш приблизно до 70 градусів, після чого додаємо лимонний і апельсиновий сік . В самому кінці вливаємо чарочку коньяку, трохи прогріваємо напій і подаємо грог гарячим.

    Грог з білим вином


    Інгредієнти:

  • кип'ячена вода - 05 склянки;

  • цукор - 60 г;

  • лимонна шкірка - за смаком;

  • біле столове вино - 500 мл


  • Приготування
    У ковшичек наливаємо гарячу воду, всипаємо цукор, кладемо кілька часточок шкірки лимона і доводимо суміш до кипіння. Через 15-20 хвилин знімаємо напій з плити, наполягаємо, проціджуємо через ситечко і змішуємо з підігрітим до 70 градусів білим столовим вином.

    Грог «Ароматний» з червоним вином


    Інгредієнти:
    Грог - рецепт з вином


  • м'ята - 1 ч. ложка;

  • чебрець - 2 ст. ложки;

  • вода - 15 склянки;

  • журавлинний сік - 1 ст.;

  • червоне сухе вино - 400 мл;

  • палички кориці - для подачі.


  • Приготування
    М'яту і чебрець заливаємо склянкою окропу і залишаємо хвилин на 20 настоюватися. Потім отриманий настій проціджуємо, переливаємо в каструльку, додаємо стакан охолодженого журавлинного соку і ставимо суміш на слабенький вогонь. Підігріваємо напій приблизно до 60 градусів, знімаємо з плити, додаємо червоне сухе вино, перемішуємо і розливаємо у високі склянки. Прикрашаємо готовий грог паличками кориці і подаємо напій до столу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рецепт грогу з ромом
    Рецепт грогу з ромом
    Гарячий алкогольний напій грог, звичайно ж, знайомий багатьом. Він явно не вкладається у вузькі рамки простого чаю з ромом і спеціями. Він настільки
    Глінтвейн з білого вина
    Глінтвейн з білого вина
    Традиційно глінтвейн гарячий напій готують з напівсухого червоного вина. Але сьогодні ми відійдемо від класичних рецептів та приготуємо глінтвейн з
    Рецепт глінтвейну з червоного вина
    Рецепт глінтвейну з червоного вина
    Глінтвейн - популярний гарячий алкогольний напій, який готується з вина. І сьогодні мова піде про глінтвейн з червоного вина. Пропонуємо вашій увазі
    Як приготувати грог?
    Як приготувати грог?
    Грог - алкогольний напій, приготований з рому або коньяку, який потім розбавляється гарячою водою з додаванням цукру, лимонного соку, кориці та інших
    Грог з коньяком
    Грог з коньяком
    Грог - це гарячий алкогольний напій, батьківщиною якого є Великобританія. Його можна готувати з додаванням різного алкоголю і спецій. І сьогодні мова