Як приготувати грог?
Грог - алкогольний напій, приготований з рому або коньяку, який потім розбавляється гарячою водою з додаванням цукру, лимонного соку, кориці та інших прянощів. Давайте розглянемо з вами як приготувати грог в домашніх умовах.
Інгредієнти:
кип'ячена вода - 400 мл;
темний ром - 200 мл;
цукор - 4 ч. ложки;
лимон - 2 шт.
Приготування
Давайте розберемося, як варити грог. Наливаємо в каструлю воду, ставимо на плиту і доводимо її до кипіння. Видавлюємо туди сік з лимонів, зменшуємо вогонь, тонкою цівкою вливаємо ром і кладемо цукор. Проварюємо суміш ще 2-3 хвилини до повного розчинення цукрових кристаликів, постійно помішуючи лопаткою. Потім знімаємо каструлю з плити і розливаємо в келихи. Пити грог з ромом потрібно тільки в гарячому вигляді повільними ковтками, щоб не обпалити горло.
Інгредієнти:
коньяк - 60 мл;
лимонний сік - 40 мл;
гарячий чай - 60 мл;
цукор - 1 ч. ложка;
гвоздика - 2 шт.;
кориця - 1 паличка.
Приготування
Для приготування напою беремо свіжозаварений чай, переливаємо його в ковшичек і доводимо до кипіння. Потім кидаємо туди цукор, гвоздику, паличку кориці, вливаємо трохи коньяку, доводимо до кипіння і відразу ж знімаємо з вогню. Після цього накриваємо напій кришкою, даємо йому настоятися хвилин 10-15 після чого перелити в келих і подаємо на стіл.
Інгредієнти:
легкий ром - 90 мл;
лимонний сік - 50 мл;
гранатовий сироп - 45 мл;
апельсиновий сік - 30 мл;
лід - для подачі;
лимон або консервована вишня - для прикраси.
Приготування
Ром наливаємо у шейкер, додаємо гранатовий сироп, лимонний і апельсиновий соки, добре збовтуємо. На дно склянки насипати гіркою подрібнений лід і акуратно перелити отриманий напій, використовуючи воронку. Злегка похитуємо її, щоб рівномірно розподілити лід у келиху, а потім обережно знімаємо її без різких поштовхів. Подаємо готовий грог з соломинкою, проткнутой крізь колечко лимона або дві консервовані вишні.
Інгредієнти:
цукор - 2 ст. ложки;
вода - 40 мл;
червоне вино - 20 мл;
темний ром - 40 мл;
мускатний горіх - 1 щіпка;
лимон.
Приготування
Отже, розчиняємо цукор в гарячій воді, вливаємо червоне вино, ром і розігріваємо суміш на невеликому вогні, але не доводимо її до кипіння. Тепер переливаємо грог в склянку, додаємо трохи мускатного горіха і прикрашаємо напій кружечком лимона.
Класичний рецепт грогу
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розберемося, як варити грог. Наливаємо в каструлю воду, ставимо на плиту і доводимо її до кипіння. Видавлюємо туди сік з лимонів, зменшуємо вогонь, тонкою цівкою вливаємо ром і кладемо цукор. Проварюємо суміш ще 2-3 хвилини до повного розчинення цукрових кристаликів, постійно помішуючи лопаткою. Потім знімаємо каструлю з плити і розливаємо в келихи. Пити грог з ромом потрібно тільки в гарячому вигляді повільними ковтками, щоб не обпалити горло.
Рецепт грогу зі спеціями
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування напою беремо свіжозаварений чай, переливаємо його в ковшичек і доводимо до кипіння. Потім кидаємо туди цукор, гвоздику, паличку кориці, вливаємо трохи коньяку, доводимо до кипіння і відразу ж знімаємо з вогню. Після цього накриваємо напій кришкою, даємо йому настоятися хвилин 10-15 після чого перелити в келих і подаємо на стіл.
Цитрусовий грог
Інгредієнти:
Приготування
Ром наливаємо у шейкер, додаємо гранатовий сироп, лимонний і апельсиновий соки, добре збовтуємо. На дно склянки насипати гіркою подрібнений лід і акуратно перелити отриманий напій, використовуючи воронку. Злегка похитуємо її, щоб рівномірно розподілити лід у келиху, а потім обережно знімаємо її без різких поштовхів. Подаємо готовий грог з соломинкою, проткнутой крізь колечко лимона або дві консервовані вишні.
Як приготувати грог з червоного вина?
Інгредієнти:
Приготування
Отже, розчиняємо цукор в гарячій воді, вливаємо червоне вино, ром і розігріваємо суміш на невеликому вогні, але не доводимо її до кипіння. Тепер переливаємо грог в склянку, додаємо трохи мускатного горіха і прикрашаємо напій кружечком лимона.
Рекомендуємо добрі рецепти
Глінтвейн з апельсином і корицею
Глінтвейн гарячий алкогольний напій, який п'ють найчастіше в холодну пору року. Варіантів його приготування з додаванням різних інгредієнтів досить
Рецепт грогу з ромом
Гарячий алкогольний напій грог, звичайно ж, знайомий багатьом. Він явно не вкладається у вузькі рамки простого чаю з ромом і спеціями. Він настільки
Грог - рецепт з вином
Грог - широко поширений у всьому світі англійський напій, приготований з гарячого міцного чаю, рома і цукру з додаванням різних спецій і прянощів. А
Глінтвейн з білого вина
Традиційно глінтвейн гарячий напій готують з напівсухого червоного вина. Але сьогодні ми відійдемо від класичних рецептів та приготуємо глінтвейн з
Рецепт глінтвейну з червоного вина
Глінтвейн - популярний гарячий алкогольний напій, який готується з вина. І сьогодні мова піде про глінтвейн з червоного вина. Пропонуємо вашій увазі
Грог з коньяком
Грог - це гарячий алкогольний напій, батьківщиною якого є Великобританія. Його можна готувати з додаванням різного алкоголю і спецій. І сьогодні мова