Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Глінтвейн з білого вина

Глінтвейн з білого вина

15-03-2015, 18:02
1 434
Глінтвейн з білого вина
Глінтвейн - це алкогольний напій, який подають гарячим. Як правило, його готують з червоного сухого або напівсухого вина з додаванням прянощів. Але немає правил без винятків. Зараз ми вам розповімо, як приготувати глінтвейн з білого вина. Цей напій також виходить не менш смачним. Кілька цікавих рецептів його приготування вас чекають нижче.
Рецепт глінтвейну з білого вина
Інгредієнти:

  • сухе біле вино - 750 мл;

  • лимон - 1 шт.;

  • вода 130 мл;

  • гвоздика - за смаком;

  • кориця - за смаком.


  • Приготування
    У посуд кладемо цукор, гвоздику, корицю і лимон, нарізаний скибочками. Вливаємо 100 мл води, перемішуємо, ставимо каструлю на вогонь і доводимо до кипіння. Потім настій проціджуємо, вливаємо сухе біле вино, підігріваємо і подаємо гарячим.
    Рецепт глінтвейну з білим вином
    Інгредієнти:

  • біле сухе вино - 750 мл;

  • лимон - 2 гуртка;

  • гвоздика - 2 бутона;

  • кориця - 1 паличка;

  • мед - за смаком.


  • Приготування
    У підготовлений посуд вливаємо вино, додаємо мед, корицю, гвоздику і лимон. Посуд ставимо на вогонь і на повільному вогні нагріваємо, помішуючи, до утворення бульбашок. Кип'ятити вино не потрібно. Вогонь вимикаємо і даємо глінтвейну настоятися хвилин 15. Після цього його проціджують і гарячим розливаємо по келихах. Відразу подаємо.
    Рецепт білого глінтвейну
    Інгредієнти:

  • біле сухе вино - 05 л;

  • коричневий цукор - 4 ст. ложки;

  • апельсини - 2 шт.;

  • гвоздика - 5 шт.;

  • коріандр - 05 ч. ложки;

  • кардамон - за смаком.


  • Приготування
    З одного апельсина знімаємо цедру з 2 апельсинів видавлюємо сік, додаємо в нього цукор, коріандр, гвоздику, кардамон і цедру, ставимо на невеликий вогонь і варимо, поки повністю не розчиниться цукор, при цьому сік повинен увариться на 1/3. Вливаємо вино і на повільному вогні прогріваємо суміш. Доводити до кипіння її при цьому не треба. Розливаємо гарячий глінтвейн з жароміцним келихах або керамічним гурткам і подаємо до столу.
    Глінтвейн на білому вині
    Інгредієнти:

  • біле сухе вино - 500 мл;

  • цукор - 2 ст. ложки;

  • заморожена малина - 200 г;

  • ваніль - 1 стручок.


  • Приготування
    У невелику ємність вливаємо вино, додаємо малину і цукор. Стручок ванілі розрізаємо навпіл і середину вискребаем у вино. Стручок теж ріжемо на шматочки і відправляємо туди ж. Розігріваємо суміш на повільному вогні, але до кипіння не доводимо. Келихи обполіскуємо окропом, вливаємо гарячий глінтвейн і відразу подаємо.
    Глінтвейн з білим вином
    Інгредієнти:

  • біле столове вино - 1 пляшка (750 мл);

  • гвоздика - 4 бутона;

  • вода - 250 мл;

  • цукор - 4 ст. ложки;

  • яєчні жовтки - 2 шт.


  • Приготування
    Біле столове вино вливаємо в каструлю, додаємо воду, бутони гвоздики і отриману суміш підігріваємо, але до кипіння не доводимо. Жовтки розтираємо з цукром дочиста, ставимо отриману масу на невеликий вогонь і тонкою цівкою, добре помішуючи, вливаємо гаряче біле вино. Зверніть увагу, що вино не повинно бути киплячим, так як жовтки згорнуться. Тепер збиваємо отриману масу до отримання піни. Такий білий глінтвейн часто подають з бісквітами .
    Глінтвейн з білим вином і корицею
    Інгредієнти:

  • сухе біле вино - 1 пляшка (750 мл);
  • Глінтвейн з білого вина

  • цукор-рафінад - 8 шматочків;

  • вода - 100 мл;

  • гвоздика - 5 бутончиків;

  • кориця - 2 палички;

  • апельсин - половинка;

  • яблуко - половинка;

  • ром - 1 ст. ложка.


  • Приготування
    У воду додаємо цукор і спеції і доводимо до кипіння. Нарізаємо Тонкими кружечками яблуко і апельсин, додаємо фрукти в киплячий сироп і проварюємо близько 1 хвилини. Після цього вливаємо вино і доводимо до кипіння, але не кип'ятити не треба. Додаємо ром. Знімаємо каструлю з вогню, накриваємо кришкою і даємо настоятися хвилин 20. Після цього розливаємо по келихах.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Глінтвейн в домашніх умовах
    Глінтвейн в домашніх умовах
    Приготувати такий ароматний зігріваючий напій, як глінтвейн, зовсім нескладно навіть у домашніх умовах. Все що потрібно для приготування цього напою
    Глінтвейн з апельсином і корицею
    Глінтвейн з апельсином і корицею
    Глінтвейн гарячий алкогольний напій, який п'ють найчастіше в холодну пору року. Варіантів його приготування з додаванням різних інгредієнтів досить
    Грог - рецепт з вином
    Грог - рецепт з вином
    Грог - широко поширений у всьому світі англійський напій, приготований з гарячого міцного чаю, рома і цукру з додаванням різних спецій і прянощів. А
    Рецепт глінтвейну з червоного вина
    Рецепт глінтвейну з червоного вина
    Глінтвейн - популярний гарячий алкогольний напій, який готується з вина. І сьогодні мова піде про глінтвейн з червоного вина. Пропонуємо вашій увазі
    Яблучний глінтвейн
    Яблучний глінтвейн
    Глінтвейн - напій англійського походження, який роблять на основі вина. І зараз ми розповімо, як приготувати корисний глінтвейн з додаванням яблука.