Глінтвейн з білого вина

Рецепт глінтвейну з білого вина
Інгредієнти:
Приготування
У посуд кладемо цукор, гвоздику, корицю і лимон, нарізаний скибочками. Вливаємо 100 мл води, перемішуємо, ставимо каструлю на вогонь і доводимо до кипіння. Потім настій проціджуємо, вливаємо сухе біле вино, підігріваємо і подаємо гарячим.
Рецепт глінтвейну з білим вином
Інгредієнти:
Приготування
У підготовлений посуд вливаємо вино, додаємо мед, корицю, гвоздику і лимон. Посуд ставимо на вогонь і на повільному вогні нагріваємо, помішуючи, до утворення бульбашок. Кип'ятити вино не потрібно. Вогонь вимикаємо і даємо глінтвейну настоятися хвилин 15. Після цього його проціджують і гарячим розливаємо по келихах. Відразу подаємо.
Рецепт білого глінтвейну
Інгредієнти:
Приготування
З одного апельсина знімаємо цедру з 2 апельсинів видавлюємо сік, додаємо в нього цукор, коріандр, гвоздику, кардамон і цедру, ставимо на невеликий вогонь і варимо, поки повністю не розчиниться цукор, при цьому сік повинен увариться на 1/3. Вливаємо вино і на повільному вогні прогріваємо суміш. Доводити до кипіння її при цьому не треба. Розливаємо гарячий глінтвейн з жароміцним келихах або керамічним гурткам і подаємо до столу.
Глінтвейн на білому вині
Інгредієнти:
Приготування
У невелику ємність вливаємо вино, додаємо малину і цукор. Стручок ванілі розрізаємо навпіл і середину вискребаем у вино. Стручок теж ріжемо на шматочки і відправляємо туди ж. Розігріваємо суміш на повільному вогні, але до кипіння не доводимо. Келихи обполіскуємо окропом, вливаємо гарячий глінтвейн і відразу подаємо.
Глінтвейн з білим вином
Інгредієнти:
Приготування
Біле столове вино вливаємо в каструлю, додаємо воду, бутони гвоздики і отриману суміш підігріваємо, але до кипіння не доводимо. Жовтки розтираємо з цукром дочиста, ставимо отриману масу на невеликий вогонь і тонкою цівкою, добре помішуючи, вливаємо гаряче біле вино. Зверніть увагу, що вино не повинно бути киплячим, так як жовтки згорнуться. Тепер збиваємо отриману масу до отримання піни. Такий білий глінтвейн часто подають з бісквітами .
Глінтвейн з білим вином і корицею
Інгредієнти:

Приготування
У воду додаємо цукор і спеції і доводимо до кипіння. Нарізаємо Тонкими кружечками яблуко і апельсин, додаємо фрукти в киплячий сироп і проварюємо близько 1 хвилини. Після цього вливаємо вино і доводимо до кипіння, але не кип'ятити не треба. Додаємо ром. Знімаємо каструлю з вогню, накриваємо кришкою і даємо настоятися хвилин 20. Після цього розливаємо по келихах.
Рекомендуємо добрі рецепти

Глінтвейн в домашніх умовах
Приготувати такий ароматний зігріваючий напій, як глінтвейн, зовсім нескладно навіть у домашніх умовах. Все що потрібно для приготування цього напою

Глінтвейн з апельсином і корицею
Глінтвейн гарячий алкогольний напій, який п'ють найчастіше в холодну пору року. Варіантів його приготування з додаванням різних інгредієнтів досить

Грог - рецепт з вином
Грог - широко поширений у всьому світі англійський напій, приготований з гарячого міцного чаю, рома і цукру з додаванням різних спецій і прянощів. А

Рецепт глінтвейну з червоного вина
Глінтвейн - популярний гарячий алкогольний напій, який готується з вина. І сьогодні мова піде про глінтвейн з червоного вина. Пропонуємо вашій увазі

Яблучний глінтвейн
Глінтвейн - напій англійського походження, який роблять на основі вина. І зараз ми розповімо, як приготувати корисний глінтвейн з додаванням яблука.