Глінтвейн в домашніх умовах

Історики стверджують, що насправді батьківщиною глінтвейну є стародавній Рим. Саме в стародавньому Римі вперше почали додавати в вино, спеції. Головною відмінністю давньоримського напою було те, що його не нагрівали і вживали холодним.
Рецепт класичного домашнього глінтвейну заснований на червоному сухому вині. У деяких випадках можливе використання напівсухих вин. Напій виходить в міру міцним, відмінно зігріває і підходить як для урочистостей, так і для сімейних посиденьок. Для того щоб підняти градус рецепт глінтвейну будинку додавали міцний алкоголь - коньяк або ром. Міцність напою можна значно зменшити, якщо при приготуванні глінтвейну будинки дати йому постояти на вогні. Хоча, згідно стандартам, встановленим Німеччиною, вміст алкоголю в глінтвейні не повинно бути нижче 7%. В іншому випадку, напій глінтвейном називати не можна. Кип'ятити глінтвейн також не рекомендується в одному рецепті.
Смачний і правильний глінтвейн вважається незамінним напоєм в зиязикай, холодний час. Багато господині прагнуть дізнатися, як варити глінтвейн будинку і що додавати в цей напій, щоб поліпшити смак. Нижче наведені рецепти глінтвейну в домашніх умовах. Головною особливістю в приготуванні цього напою є те, що кожна господиня може використовувати приправи і спеції для глінтвейну на свій смак. Знаючи, як готувати класичний глінтвейн будинку, можна змінювати рецепт на свій смак - додаючи або виключаючи з нього інгредієнти.
Рецепт глінтвейну в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Червоне вино слід налити в каструлю і підігріти на вогні і додати всі спеції. Напій потрібно добре розмішати і довести до гарячого стану. Кип'ятити глінтвейн ні в якому разі не можна! Після цього гаряче вино зі спеціями слід зняти з вогню і накрити кришкою. Через 10-15 хвилин, коли глінтвейн настоїться, його можна вживати.
Знаючи, як приготувати глінтвейн будинку, ми отримуємо відмінний спосіб лікування багатьох захворювань. Класичний глінтвейн рекомендується пити з медом в якості профілактики або ліки від застуди.
Рецепт домашнього глінтвейну з фруктами
Цей рецепт домашнього глінтвейну дозволяє приготувати приголомшливий ароматний напій, яким можна порадувати гостей або домочадців.
Інгредієнти:
Приготування

Воду слід перелити в каструлю, поставити на вогонь і довести до температури приблизно 40-50 градусів. У теплу воду потрібно всипати кардамон, мускатний горіх, корицю, гвоздику і перець. Постійно помішуючи, необхідно довести суміш до температури 70 градусів, після чого влити вино і зробити вогонь дуже маленьким. Далі в напій слід додати цукор і нарізаний на невеликі часточки апельсин. Через 10 хвилин напій слід зняти з вогню, додати в нього мед, добре перемішати і настоювати 15 хвилин під щільно закритою кришкою. Готовий домашній глинтвейнследует розлити по склянках і прикрасити часточками лимона і яблука.
Рекомендуємо добрі рецепти

Спеції для глінтвейну
Глінтвейн - незамінний напій в холодні зимові вечори. Він і зігріє і підніме настрій. А смак у глінтвейну просто чарівний, завдяки спеціям, які

Глінтвейн від застуди
У західних країнах глінтвейн вже давно використовують, як дуже ефективний засіб від різних простудних захворювань. У нас же мало хто знає, що це

Глінтвейн з білого вина
Традиційно глінтвейн гарячий напій готують з напівсухого червоного вина. Але сьогодні ми відійдемо від класичних рецептів та приготуємо глінтвейн з

Рецепт глінтвейну з червоного вина
Глінтвейн - популярний гарячий алкогольний напій, який готується з вина. І сьогодні мова піде про глінтвейн з червоного вина. Пропонуємо вашій увазі

Яблучний глінтвейн
Глінтвейн - напій англійського походження, який роблять на основі вина. І зараз ми розповімо, як приготувати корисний глінтвейн з додаванням яблука.