Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Глінтвейн в мультиварці

Глінтвейн в мультиварці

5-07-2015, 16:16
1 648
Глінтвейн в мультиварці
Глінтвейн – це неймовірно смачний і корисний гарячий напій, приготований в більшості випадків з червоного виноградного вина з додаванням цукру і різних спецій, набір яких залежить в основному від вашої фантазії і смакових уподобань. Зазвичай його варять взимку для підняття настрою та досягнення зігріваючого ефекту. Сьогодні ми розповімо вам, як швидко і смачно приготувати глінтвейн в мультиварці.

Рецепт глінтвейну в мультиварці


Інгредієнти:

  • червоне вино – 750 мл;

  • червоне яблуко – 1 шт.;

  • апельсин – 1 шт.;

  • цукор – 100 г;

  • сухий імбир – 2 г;

  • бадьян – 2 зірочки;

  • гвоздика – 3 шт.;

  • порошок кориці – 2 р.


  • Приготування
    У чашу мультиварки наливаємо столове червоне вино, висипаємо необхідну кількість цукру і кладемо фрукти, помиті і нарізані дрібними кубиками. Нарешті, кидаємо всі спеції, закриваємо кришку і вибираємо режим «Мультиповар». Готуйте глінтвейн приблизно 15 хвилин при температурі близько 70°С. Після цього даємо напою настоятися і проціджують його через дрібне ситечко. Розливаємо по високих келихах і кидаємо в кожен по зірочка бадьяна.

    Безалкогольний глінтвейн в мультиварці


    Інгредієнти:

  • вишневий сік або домашній компот – 500 мл;

  • апельсинова цедра – 30 г;

  • апельсиновий сік – 70 мл;

  • молота кориця – щіпка;

  • гвоздика – 1 шт.


  • Приготування
    У каструлю мультиварки наливаємо вишневий і апельсиновий соки, кидаємо гвоздику і дрібку меленої кориці. Потім додаємо подрібнену на тертці апельсинову цедру, ставимо ємність в прилад, закриваємо кришку, вибираємо програму «Гасіння» і виставляємо таймер на 30 хвилин. Стежимо, щоб глінтвейн нагрівся приблизно до 70°С, але не кипів. Після цього переводимо на режим «Підігрів» і виставляємо 5 хвилин. Почувши сигнал готовності, не відкриваємо кришку, а даємо глінтвейну настоятися близько години. Далі проціджуємо його через дрібне сито і подаємо, розлив по скляним високих склянках.

    Як приготувати глінтвейн в мультиварці?


    Інгредієнти:

  • столове біле вино – 1 л;

  • апельсин – 1 шт.;

  • лимон – 1 шт.;

  • мед квітковий – 50 г;

  • цукор – 150 г;

  • гвоздика – 3 шт.;

  • кардамон – 5 шт.;

  • сухий імбир – 2 г;

  • кориця мелена – 2 г;

  • ваніль – 2 р.


  • Приготування
    У каструлю наливаємо вино, додаємо цукор, кладемо мед і фрукти, подрібнені скибочками. Додаємо за смаком спеції, вибираємо програму «Пароварка» і готуємо 15 хвилин. Даємо готового напою настоятися і проціджують його через дрібне сито. Після цього розливаємо глінтвейн по келихах і насолоджуємося його неповторним смаком і чарівним ароматом.

    Як варити глінтвейн в мультиварці?


    Інгредієнти:

  • їдальні червоне вино – 750 мл;

  • цукор – 100 г;

  • коньяк – 150 мл;

  • кава – 350 мл;

  • гвоздика – 2 шт.;

  • кориця в порошку – 2 р.


  • Приготування
    У чашу виливаємо вино, готове заварені каву і коньяк. Кидаємо всі необхідні спеції і цукор. На дисплеї вибираємо режим «Пароварка» і готуємо глінтвейн 15 хвилин. Після цього наполягаємо напій, проціджуємо і розливаємо по склянках.

    Глінтвейн в мультиварці з родзинками


    Інгредієнти:

  • червоне вино – 500 мл;

  • цукор – 100 г;

  • розмарин – щіпка;
  • Глінтвейн в мультиварці

  • кориця – щіпка;

  • гвоздика – 3 шт.;

  • м'ята – 1 гілочка;

  • лимон – 05 шт.;

  • апельсин – 05 шт.;

  • корінь імбиру – 1 г;

  • родзинки – 20 шт.


  • Приготування
    У чашу мультиварки виливаємо червоне вино, додаємо спеції, сахарим і гарненько перемішуємо силіконової лопаткою. Родзинки промиваємо, заливаємо окропом і залишаємо на 5 хвилин, а потім складаємо в ємність мультиварки. Закриваємо кришку приладу, вибираємо режим «Підігрів» і час 1 год. Після цього даємо напою настоятися, розливаємо гарячий глінтвейн по келихах і насолоджуємося його зігріваючим смаком.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Глінтвейн з апельсином і корицею
    Глінтвейн з апельсином і корицею
    Глінтвейн гарячий алкогольний напій, який п'ють найчастіше в холодну пору року. Варіантів його приготування з додаванням різних інгредієнтів досить
    Глінтвейн - рецепт з апельсином
    Глінтвейн - рецепт з апельсином
    Глінтвейн - гаряче пряний напій на основі вина, який підходить для вживання в холодну погоду. Його готують з додаванням різних спецій та фруктів. І
    Глінтвейн з білого вина
    Глінтвейн з білого вина
    Традиційно глінтвейн гарячий напій готують з напівсухого червоного вина. Але сьогодні ми відійдемо від класичних рецептів та приготуємо глінтвейн з
    Рецепт глінтвейну з червоного вина
    Рецепт глінтвейну з червоного вина
    Глінтвейн - популярний гарячий алкогольний напій, який готується з вина. І сьогодні мова піде про глінтвейн з червоного вина. Пропонуємо вашій увазі
    Яблучний глінтвейн
    Яблучний глінтвейн
    Глінтвейн - напій англійського походження, який роблять на основі вина. І зараз ми розповімо, як приготувати корисний глінтвейн з додаванням яблука.