Глінтвейн в мультиварці
Глінтвейн – це неймовірно смачний і корисний гарячий напій, приготований в більшості випадків з червоного виноградного вина з додаванням цукру і різних спецій, набір яких залежить в основному від вашої фантазії і смакових уподобань. Зазвичай його варять взимку для підняття настрою та досягнення зігріваючого ефекту. Сьогодні ми розповімо вам, як швидко і смачно приготувати глінтвейн в мультиварці.
Інгредієнти:
червоне вино – 750 мл;
червоне яблуко – 1 шт.;
апельсин – 1 шт.;
цукор – 100 г;
сухий імбир – 2 г;
бадьян – 2 зірочки;
гвоздика – 3 шт.;
порошок кориці – 2 р.
Приготування
У чашу мультиварки наливаємо столове червоне вино, висипаємо необхідну кількість цукру і кладемо фрукти, помиті і нарізані дрібними кубиками. Нарешті, кидаємо всі спеції, закриваємо кришку і вибираємо режим «Мультиповар». Готуйте глінтвейн приблизно 15 хвилин при температурі близько 70°С. Після цього даємо напою настоятися і проціджують його через дрібне ситечко. Розливаємо по високих келихах і кидаємо в кожен по зірочка бадьяна.
Інгредієнти:
вишневий сік або домашній компот – 500 мл;
апельсинова цедра – 30 г;
апельсиновий сік – 70 мл;
молота кориця – щіпка;
гвоздика – 1 шт.
Приготування
У каструлю мультиварки наливаємо вишневий і апельсиновий соки, кидаємо гвоздику і дрібку меленої кориці. Потім додаємо подрібнену на тертці апельсинову цедру, ставимо ємність в прилад, закриваємо кришку, вибираємо програму «Гасіння» і виставляємо таймер на 30 хвилин. Стежимо, щоб глінтвейн нагрівся приблизно до 70°С, але не кипів. Після цього переводимо на режим «Підігрів» і виставляємо 5 хвилин. Почувши сигнал готовності, не відкриваємо кришку, а даємо глінтвейну настоятися близько години. Далі проціджуємо його через дрібне сито і подаємо, розлив по скляним високих склянках.
Інгредієнти:
столове біле вино – 1 л;
апельсин – 1 шт.;
лимон – 1 шт.;
мед квітковий – 50 г;
цукор – 150 г;
гвоздика – 3 шт.;
кардамон – 5 шт.;
сухий імбир – 2 г;
кориця мелена – 2 г;
ваніль – 2 р.
Приготування
У каструлю наливаємо вино, додаємо цукор, кладемо мед і фрукти, подрібнені скибочками. Додаємо за смаком спеції, вибираємо програму «Пароварка» і готуємо 15 хвилин. Даємо готового напою настоятися і проціджують його через дрібне сито. Після цього розливаємо глінтвейн по келихах і насолоджуємося його неповторним смаком і чарівним ароматом.
Інгредієнти:
їдальні червоне вино – 750 мл;
цукор – 100 г;
коньяк – 150 мл;
кава – 350 мл;
гвоздика – 2 шт.;
кориця в порошку – 2 р.
Приготування
У чашу виливаємо вино, готове заварені каву і коньяк. Кидаємо всі необхідні спеції і цукор. На дисплеї вибираємо режим «Пароварка» і готуємо глінтвейн 15 хвилин. Після цього наполягаємо напій, проціджуємо і розливаємо по склянках.
Інгредієнти:
червоне вино – 500 мл;
цукор – 100 г;
розмарин – щіпка;
кориця – щіпка;
гвоздика – 3 шт.;
м'ята – 1 гілочка;
лимон – 05 шт.;
апельсин – 05 шт.;
корінь імбиру – 1 г;
родзинки – 20 шт.
Приготування
У чашу мультиварки виливаємо червоне вино, додаємо спеції, сахарим і гарненько перемішуємо силіконової лопаткою. Родзинки промиваємо, заливаємо окропом і залишаємо на 5 хвилин, а потім складаємо в ємність мультиварки. Закриваємо кришку приладу, вибираємо режим «Підігрів» і час 1 год. Після цього даємо напою настоятися, розливаємо гарячий глінтвейн по келихах і насолоджуємося його зігріваючим смаком.
Рецепт глінтвейну в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
У чашу мультиварки наливаємо столове червоне вино, висипаємо необхідну кількість цукру і кладемо фрукти, помиті і нарізані дрібними кубиками. Нарешті, кидаємо всі спеції, закриваємо кришку і вибираємо режим «Мультиповар». Готуйте глінтвейн приблизно 15 хвилин при температурі близько 70°С. Після цього даємо напою настоятися і проціджують його через дрібне ситечко. Розливаємо по високих келихах і кидаємо в кожен по зірочка бадьяна.
Безалкогольний глінтвейн в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
У каструлю мультиварки наливаємо вишневий і апельсиновий соки, кидаємо гвоздику і дрібку меленої кориці. Потім додаємо подрібнену на тертці апельсинову цедру, ставимо ємність в прилад, закриваємо кришку, вибираємо програму «Гасіння» і виставляємо таймер на 30 хвилин. Стежимо, щоб глінтвейн нагрівся приблизно до 70°С, але не кипів. Після цього переводимо на режим «Підігрів» і виставляємо 5 хвилин. Почувши сигнал готовності, не відкриваємо кришку, а даємо глінтвейну настоятися близько години. Далі проціджуємо його через дрібне сито і подаємо, розлив по скляним високих склянках.
Як приготувати глінтвейн в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
У каструлю наливаємо вино, додаємо цукор, кладемо мед і фрукти, подрібнені скибочками. Додаємо за смаком спеції, вибираємо програму «Пароварка» і готуємо 15 хвилин. Даємо готового напою настоятися і проціджують його через дрібне сито. Після цього розливаємо глінтвейн по келихах і насолоджуємося його неповторним смаком і чарівним ароматом.
Як варити глінтвейн в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
У чашу виливаємо вино, готове заварені каву і коньяк. Кидаємо всі необхідні спеції і цукор. На дисплеї вибираємо режим «Пароварка» і готуємо глінтвейн 15 хвилин. Після цього наполягаємо напій, проціджуємо і розливаємо по склянках.
Глінтвейн в мультиварці з родзинками
Інгредієнти:
Приготування
У чашу мультиварки виливаємо червоне вино, додаємо спеції, сахарим і гарненько перемішуємо силіконової лопаткою. Родзинки промиваємо, заливаємо окропом і залишаємо на 5 хвилин, а потім складаємо в ємність мультиварки. Закриваємо кришку приладу, вибираємо режим «Підігрів» і час 1 год. Після цього даємо напою настоятися, розливаємо гарячий глінтвейн по келихах і насолоджуємося його зігріваючим смаком.
Рекомендуємо добрі рецепти
Глінтвейн з апельсином і корицею
Глінтвейн гарячий алкогольний напій, який п'ють найчастіше в холодну пору року. Варіантів його приготування з додаванням різних інгредієнтів досить
Глінтвейн - рецепт з апельсином
Глінтвейн - гаряче пряний напій на основі вина, який підходить для вживання в холодну погоду. Його готують з додаванням різних спецій та фруктів. І
Глінтвейн з білого вина
Традиційно глінтвейн гарячий напій готують з напівсухого червоного вина. Але сьогодні ми відійдемо від класичних рецептів та приготуємо глінтвейн з
Рецепт глінтвейну з червоного вина
Глінтвейн - популярний гарячий алкогольний напій, який готується з вина. І сьогодні мова піде про глінтвейн з червоного вина. Пропонуємо вашій увазі
Яблучний глінтвейн
Глінтвейн - напій англійського походження, який роблять на основі вина. І зараз ми розповімо, як приготувати корисний глінтвейн з додаванням яблука.