Настоянка на мандаринових кірках
Величезна кількість відходів від мандаринових плодів у вигляді кірочок після новорічних свят найчастіше відправляється у відро для сміття. А адже з них можна приготувати чудову настоянку. У якості алкогольної основи можна брати як горілку, так і спирт. Обидва варіанти приготування настоянки на мандаринових кірках ми пропонуємо нижче.
Інгредієнти:
свіжі мандаринові кірки – 140 г;
зерна кави – 2 шт.;
горілка – 05 л.
Приготування
Щоб приготувати настоянку мандаринових кірочок на горілці, нарізаємо їх невеликими шматочками, заливаємо на кілька секунд крутим окропом, відкидаємо на друшляк і даємо гарненько стекти. Після цього поміщаємо кірки в скляну банку або бутель і заливаємо підігрітою до шістдесяти градусів горілкою. Вибираємо спиртне тільки високої якості, в іншому випадку отримаємо настоянку сумнівного смаку.
На завершення підготовчого етапу обсмажуємо кавові зерна і кидаємо в ємність до інших компонентів. Після цього банку або пляшку щільно укупориваем і залишаємо в затемненому місці на один місяць.
Після закінчення часу мандаринову настоянку проціджують і при необхідності отфильтровываем.
Інгредієнти:
мандаринові кірки сушені – 2/3 склянки;
чистий спирт – 2 л;
очищена вода, кип'ячена.
Приготування
Для приготування настоянки по цьому рецепту сушені мандаринові скоринки подрібнюємо, закладаємо в скляну ємність, заливаємо чистим спиртом, укупориваем і даємо настоятися протягом тижня. Після цього настій проціджуємо і доводимо очищеної кип'яченої, відстояною водою до 40% міцності напою.
Інгредієнти:
мандаринові кірки – 45 г;
чистий спирт – 1 л;
мандариновий сік – 90 мл;
очищена вода, кип'ячена;
фруктоза – 2 ч. ложки.
Приготування
Мандаринові скоринки позбавляємо по максимуму від білих прожилок, дрібно нарізаємо, укладаємо в скляну банку або бутель, заливаємо чистим спиртом і наполягаємо протягом трьох тижнів. Після цього отриманий настій проціджуємо, отфильтровываем, доводимо очищеної кип'яченої водою до міцності 45%, а також додаємо мандариновий сік і фруктозу. Помутневшую настоянку на мандаринових кірках можна освітлити за допомогою пастеризованого молока жирністю 25%.
Настоянка на мандаринових кірках на горілці
Інгредієнти:
Приготування
Щоб приготувати настоянку мандаринових кірочок на горілці, нарізаємо їх невеликими шматочками, заливаємо на кілька секунд крутим окропом, відкидаємо на друшляк і даємо гарненько стекти. Після цього поміщаємо кірки в скляну банку або бутель і заливаємо підігрітою до шістдесяти градусів горілкою. Вибираємо спиртне тільки високої якості, в іншому випадку отримаємо настоянку сумнівного смаку.
На завершення підготовчого етапу обсмажуємо кавові зерна і кидаємо в ємність до інших компонентів. Після цього банку або пляшку щільно укупориваем і залишаємо в затемненому місці на один місяць.
Після закінчення часу мандаринову настоянку проціджують і при необхідності отфильтровываем.
Настоянка на сушених мандаринових кірках на спирту
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування настоянки по цьому рецепту сушені мандаринові скоринки подрібнюємо, закладаємо в скляну ємність, заливаємо чистим спиртом, укупориваем і даємо настоятися протягом тижня. Після цього настій проціджуємо і доводимо очищеної кип'яченої, відстояною водою до 40% міцності напою.
Настоянка на мандариновий шкірці на спирту з соком і фруктозою
Інгредієнти:
Приготування
Мандаринові скоринки позбавляємо по максимуму від білих прожилок, дрібно нарізаємо, укладаємо в скляну банку або бутель, заливаємо чистим спиртом і наполягаємо протягом трьох тижнів. Після цього отриманий настій проціджуємо, отфильтровываем, доводимо очищеної кип'яченої водою до міцності 45%, а також додаємо мандариновий сік і фруктозу. Помутневшую настоянку на мандаринових кірках можна освітлити за допомогою пастеризованого молока жирністю 25%.
Рекомендуємо добрі рецепти
Журавлинна настоянка на спирту в домашніх умовах
Скориставшись запропонованими далі рецептами, ви без праці зможете зробити чудовий яскравий алкогольний напій. Журавлинну настоянку на основі спирту
Мандаринова настоянка на горілці
Запашну алкогольний напій можна приготувати самостійно з мандаринів і горілки. Настоянка, рецепти якої детально описані, далі неодмінно виходить
Мандаринова настоянка
З мандаринів виходять чудові напої. Крім соку можна трохи почаклувати над фруктами і зробити чудову настоянку. Пропонуємо доступні рецепти цього
Напій з мандаринових корок
Смачний, яскравий і неодмінно ароматний напій у вас вийде, якщо скористаєтеся рецептами, які описані в статті. Розповімо, як просто, без труднощів
Мандаринові кірки - застосування в домашніх умовах
У сезон масового поїдання мандаринів, багато хто навіть не здогадуються, що з шкірки, яку зазвичай викидають можна приготувати стільки смакоти. Далі
Варення з мандаринових корок
Не поспішайте позбавлятися від цитрусових відходів, адже з них можна зробити чудове домашнє ласощі. Варення з мандаринових кірочок виходить особливо