Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Мандаринова настоянка

Мандаринова настоянка

30-01-2016, 16:41
1 076
Мандаринова настоянка
Мандаринова настоянка – вишуканий і ароматний напій, який з легкістю можна приготувати в домашніх умовах. У невеликих дозах, він стане справжнім ліками для вашого організму: допоможе позбавити від простудних захворювань, прискорити обмінні процеси і покращує апетит.

Мандаринова настоянка на спирту


Інгредієнти:

  • цедра мандаринова – 6 ст. ложок;

  • спирт – 500 мл;

  • вода – 1 л;

  • цукор – 600 р.


  • Приготування
    Мандаринову цедру викладаємо в чистий бутель, заливаємо спиртом і щільно закорковуємо. Після цього залишаємо напій настоюватися в темному приміщенні на 15 тижні. Через 10 днів суміш фільтруємо через марлю і готуємо солодкий сироп. Для цього в каструлі з водою розчиняємо цукор, прогріваємо до закипання і остуджуємо. Далі акуратно вливаємо його в спиртову мандаринову настоянку і перемішуємо. Перед вживанням наполягаємо напій ще 7 днів, а потім переходимо до дегустації настоянки на мандариновий шкірці.

    Настоянка на мандаринових кірках на горілці


    Інгредієнти:

  • мандаринова шкірка – 150 г;

  • горілка – 500 мл;

  • кавові зерна – 3 шт.


  • Приготування
    Цедру мандарина дрібно нарізаємо, обдають окропом і укладаємо в скляну пляшку. Горілку виливаємо в ковшичек, нагріваємо до температури 60 градусів і акуратно заливаємо в бутель. Кавові зерна обсмажуємо, додаємо до решти інгредієнтів, щільно закорковуємо ємність і наполягаємо в темному місці 1 місяць. Після цього розчин проціджують кілька разів через сито і розливаємо готовий напій по красивих пляшках.

    Рецепт мандариновий настоянки


    Інгредієнти:

  • мандаринові кірки – 50 г;

  • спирт – 1 л;

  • вода;

  • цукор – 3 ч. ложки;

  • мандариновий сік – 85 мл


  • Приготування
    Мандаринову цедру настоюємо 3 тижні на чистому спирті, а потім фільтруємо напій і розводимо водою до 45%. Додаємо цукор і мандариновий сік. Розливаємо настоянку по пляшках, закорковуємо і зберігаємо в холодильнику.

    Мандаринова настоянка з корицею і ваніллю


    Інгредієнти:

  • мандарини – 10 шт.;

  • бадьян – 4 шт.;
  • Мандаринова настоянка

  • кориця – 2 палички;

  • ваніль – за смаком;

  • горілка – 1 л;

  • цукор – 600 р.


  • Приготування
    З мандаринів знімаємо шкірку і очищаємо її від білих прожилок. Потім цедру подрібнюємо, кидаємо в банку, додаємо спеції і заливаємо горілкою. Наполягаємо суміш 1 тиждень, постійно перемішуючи. Потім напій фільтруємо, а з цукру і води варимо солодкий сироп. Проціджену настоянку вливаємо в охолоджений сироп, добре перемішуємо і залишаємо на тиждень в холодильнику. Далі знову фільтруємо напій, розливаємо по пляшках і зберігати в погребі.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Журавлинна настоянка на спирту в домашніх умовах
    Журавлинна настоянка на спирту в домашніх умовах
    Скориставшись запропонованими далі рецептами, ви без праці зможете зробити чудовий яскравий алкогольний напій. Журавлинну настоянку на основі спирту
    Мандаринова настоянка на горілці
    Мандаринова настоянка на горілці
    Запашну алкогольний напій можна приготувати самостійно з мандаринів і горілки. Настоянка, рецепти якої детально описані, далі неодмінно виходить
    Настоянка на мандаринових кірках
    Настоянка на мандаринових кірках
    В процесі масового поїдання мандаринів, звичайно всі позбавляються від шкірки, викидаючи її. Пропонуємо цього не робити, а приготувати надзвичайно
    Настоянка з журавлини на спирту
    Настоянка з журавлини на спирту
    Журавлина на спирту - дуже приємний напій, який більше полюбляють жінки, ніж чоловіки. Зробити його легко, треба тільки мати під рукою пару
    Чорнична настоянка
    Чорнична настоянка
    Настоянки на горілці або спирті були відомі ще на Русі. І сьогодні ми розповімо, як зробити корисну чорничну настойку в домашніх умовах. Такий
    Настоянка з малини
    Настоянка з малини
    Ароматний настій з малини можна приготувати зі свіжих і заморожених ягід, а також з малинового варення. Ось ми сьогодні і розглянемо докладно ці