Безалкогольний глінтвейн в домашніх умовах – рецепт

Безалкогольний глінтвейн в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Спеції і мед поміщаємо в воду і прогріваємо, помішуючи, щоб мед розчинився. Вливаємо виноградний сік, додаємо нарізане скибочками яблуко і часточки апельсина і лимона. Прогріваємо суміш практично до кипіння, потім вогонь вимикаємо, даємо напою настоятися хвилин 10 після чого розливаємо по келихах. Мед за бажанням можна замінити цукром. І його кількість, так само, як і кількість меду можна регулювати за власним уподобанням виходячи з того, наскільки солодкий глінтвейн хочеться отримати.
Безалкогольний яблучний глінтвейн в домашніх умовах - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Яблучний сік і воду вливаємо в емальовану каструлю, ставимо на вогонь, додаємо цедру апельсина і лимона, гвоздику, кардамон, мускатний горіх, палички кориці і цукор. На малому вогні доводимо до кипіння, відразу ж знімаємо з вогню. Накриваємо каструлю кришкою і даємо ароматного напою настоятися хвилин 15. А після цього вже проціджуємо його і розливаємо по келихах.
Безалкогольний вишневий глінтвейн
Інгредієнти:
Приготування
Приготування безалкогольного глінтвейну, почнемо з того, що чорний заварюємо чай окропом і наполягаємо його хвилин 7. Промиваємо чорнослив і курагу. Чай проціджуємо і виливаємо в каструлю, додаємо очищену і нарізану шматочками корінь імбиру, цукор, скибочки лимона, аніс, корицю, курагу, чорнослив, гвоздику і цукор за смаком. Перемішуємо до розчинення цукру. Вливаємо вишневий сік, доводимо до кипіння і вимикаємо вогонь. Наполягаємо під закритою кришкою хвилин 20 а потім розливаємо пряний напій по чашках або келихах. За бажанням у вже готовий безалкогольний глінтвейн можна додати за смаком мед.
Гарячий безалкогольний глінтвейн
Інгредієнти:
Приготування
У каструлю вливаємо смородиновий, яблучний сік і воду. Додаємо гвоздику, родзинки і подрібнений корінь імбиру. Доводимо масу до кипіння на невеликому вогні. При перших ознаках кипіння вогонь вимикаємо, глінтвейну даємо настоятися, додаємо в нього за смаком мед і розливаємо по чашках.
Безалкогольний глінтвейн з каркаде
Інгредієнти:

Приготування
Корінь імбиру миємо, чистимо й нарізаємо кружечками. У каструлю насипати каркаде, додаємо імбир, гвоздику, корицю і заливаємо це все 1 літром окропу. Даємо настоятися 30 хвилин мінімум. Після цього додаємо мед. Якщо глінтвейн занадто охолов, підігріваємо його до бажаної температури, проціджуємо і розливаємо по келихах.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як приготувати глінтвейн в домашніх умовах - рецепт
У холодний період року актуальними стають рецепти всіляких зігріваючих напоїв, і найяскравішим представником є глінтвейн. Пропонуємо найпомітніші

Глінтвейн в мультиварці
Глінтвейн - чудовий напій, який зігріє в зимову пору і підніме настрій. Готувати його в домашніх умовах не складно, головне, запастися необхідними

Глінтвейн з апельсином і корицею
Глінтвейн гарячий алкогольний напій, який п'ють найчастіше в холодну пору року. Варіантів його приготування з додаванням різних інгредієнтів досить

Рецепт глінтвейну з червоного вина
Глінтвейн - популярний гарячий алкогольний напій, який готується з вина. І сьогодні мова піде про глінтвейн з червоного вина. Пропонуємо вашій увазі

Яблучний глінтвейн
Глінтвейн - напій англійського походження, який роблять на основі вина. І зараз ми розповімо, як приготувати корисний глінтвейн з додаванням яблука.