Кавуновий фреш

Кавуновий фреш – рецепт
Цей освіжаючий кавуновий напій – відмінний спосіб боротися з спрагою, який сподобається дітям і дорослим. Невелике кількість лимонної кислоти допоможе підкреслити природну солодкість соку.
Інгредієнти:
Приготування
Попередньо очистіть м'якоть кавуна від насіння, якщо ваша соковижималка не здатна їх відфільтрувати. Пропустіть кавун через пристрій і готовий сироп змішайте з лимонним соком. Якщо натуральної солодощі ягоди недостатньо, ви завжди можете доповнити сік медом або сиропом агави, а пара-трійка кубиків льоду забезпечить освіжаючий ефект.
Кавуновий фреш в блендері
Кавунова м'якоть на левову частку складається з води, а тому сік з неї не обов'язково пропускати через соковижималку, досить скористатися простим бленедром і доповнити кавун невеликою кількістю води.
Візьміть кілограм кавунової м'якоті і очистіть її від насіння. Покладіть шматочки кавуна в блендер і збийте. Якщо вам попалася не дуже соковита ягода і готова збита м'якоть більше нагадує пюре – підлийте трохи води, в іншому випадку доповніть сік лимонним соком або медом за смаком, а потім розливайте по склянках і подавайте з кубиками льоду.
Кавуново-динний фреш
Кращий напарник кавуна під час «оксамитового сезону» – диня. Сік обох плодів ми вирішили змішати в рамках цього рецепту і вийшло смачно.
Підготуйте рівні порції м'якоті дині і кавуна, з останнього видалити всі кісточки. Покладіть підготовлені плоди в чашу блендера і збийте до однорідності. Розбавте готове пюре крижаною водою або шматочками льоду, а якщо солодощі дині і кавуна недостатньо – влийте ще й мед.
Як зробити заморожений кавуновий фреш?
Охолодитися можна і з допомогою замороженого кавунового соку, який можна доповнити соками інших ягід і фруктів або алкоголем, як ми зробимо далі.
Інгредієнти:
Приготування
Збийте всі складові блендером і перелийте сік з текілою в контейнер. Заморожуйте дві години, а потім ложкою розкладіть по келихах.
Кавуновий фреш з алкоголем
Багато з нас знайомі з класичним коктейлем «Мімоза» – суміші ігристого вина з апельсиновим соком. Що заважає зробити щось подібне з кавуном в основі?
Інгредієнти:
Для соку:
Для коктейлю:
Приготування
Насамперед слід приготувати кавуновий фреш,

Перед приготуванням мімози м'ята з коктейлю витягується, а отриманий сік наливають у келих флют, заповнюючи останній приблизно на третину. Інший обсяг заповнюється шампанським. Декоруйте келих скибочкою кавуна і листочками м'яти перед подачею.
Рекомендуємо добрі рецепти

Кавуновий смузі
Одним з найпопулярніших способів боротьби зі спекою є фруктово-ягідні напої. Пропонуємо зробити чудовий прохолодний смузі, який може стати і

Кавуновий лимонад
На які тільки хитрощі не підеш, щоб втамувати спрагу в літню спеку! Одним з таких цікавих варіантів можна назвати кавуновий лимонад. Поєднання

Кавуновий пунш
Кавуновий пунш – чудовий солодкий напій, який чудово освіжає у спекотні дні. Давайте приготуємо його з додаванням лимона, полуниці і соку винограду.

Варення з кавуна
З приходом сезону кавунів всі ми прагнемо наїстися солодкої кавунової м'якоті про запас. А багато господинь запасаються ще й кавуновим варенням, щоб

Коктейль з кавуна
Кавун - це смачна і солодка ягода, яку ми любимо з дитинства. У самий розпал сезону її можна їсти не тільки в чистому вигляді, але і використовувати

Кавуновий сік
Кавуновий сік - це чудовий напій для розвантажувальних днів. Містяться в ньому вітаміни допоможуть налагодити обмін речовин, поліпшити колір обличчя.