Кавуновий пунш
Пунш з кавуна здатний швидко і смачно освіжити вас у спекотні дні. Готувати цей напій досить просто, при цьому він буде чудово виглядати на столі, особливо, якщо ви готуєтеся до приходу гостей.
Інгредієнти:
кавун - 1 шт.;
ківі - 1 шт.;
полуниця - 1/2 ст.;
лимонна газована вода - 1/2 ст.;
лимон і полуниця для прикраси.
Приготування
Кавунову м'якоть очищаємо від шкірки, насіння і нарізаємо великими кубиками. Все повинно вийти близько 5 склянок кавунових кубиків.
За допомогою блендера збиваємо кавун з м'якоттю ківі і відокремлена від плодоніжок полуницею. З'єднуємо отримане фруктове пюре з лимонною газованою водою і ставимо в холодильник на годину. Після того, як напій в досить мірою охолоне, його можна буде подавати до столу, прикрасивши розрізаними на четвертинки ягодами і скибочками лимона.
Імбир зазвичай легко зустріти в складі зігріваючих напоїв, але цей пряний інгредієнт здатний чудово освіжати, будучи доданим в цей легкий кавуновий пунш.
Інгредієнти:
вода - 1/2 ст.;
цукор - 1/2 ст.;
тертий імбир - 1 ст. ложка;
кавун - 1/2 шт.;
сік лайма - 1 /2 ст.;
кубики льоду.
Приготування
У сотейнику з'єднуємо воду з цукром і варимо легкий цукровий сироп до тих пір, поки кристали не розчиняться. Кавун очищаємо від шкірки і насіння, після чого нарізаємо його великими кубиками і збиваємо за допомогою блендера в пюре, не забувши додати імбир. З'єднуємо цукровий сироп з ягідним пюре, додаємо сік лайма і кубики льоду перед подачею.
Цей кавуновий пунш відрізняється від попередніх наявністю виноградного соку в своєму складі. Останній, надає напою трохи більше солодощі і наділяє його своїм неперевершеним смаком.
Інгредієнти:
кавун - 1/3 шт.;
цукор - 3/4 ст.;
листя м'яти - 1/2 ст.;
сік білого винограду - 2 ст.;
лимонна цедра - 1 ч. ложка;
сік лайма - 3/4 ст.;
солодка газована вода - 1 л.
Приготування
Кавун очищаємо від шкірки і насіння, нарізаємо кубиками і кладемо в чашу блендера. Збиваємо ягідну м'якоть в пюре. Листя м'яти розтираємо з цукром з допомогою маточки, щоб зелень пустила свій аромат, а потім розчиняємо цукрові кристали у виноградному соку і кавуновому пюре. Додаємо сік лимона, цедру цитрусового і заливаємо все солодкою газованою водою.
Газований кавуновий пунш слід подавати у глибокій чаші або порожнистої шкірці кавуна, розмістивши напій на блюді з льодом.
Як зробити кавуновий пунш?
Інгредієнти:
Приготування
Кавунову м'якоть очищаємо від шкірки, насіння і нарізаємо великими кубиками. Все повинно вийти близько 5 склянок кавунових кубиків.
За допомогою блендера збиваємо кавун з м'якоттю ківі і відокремлена від плодоніжок полуницею. З'єднуємо отримане фруктове пюре з лимонною газованою водою і ставимо в холодильник на годину. Після того, як напій в досить мірою охолоне, його можна буде подавати до столу, прикрасивши розрізаними на четвертинки ягодами і скибочками лимона.
Кавуново-імбирний пунш
Імбир зазвичай легко зустріти в складі зігріваючих напоїв, але цей пряний інгредієнт здатний чудово освіжати, будучи доданим в цей легкий кавуновий пунш.
Інгредієнти:
Приготування
У сотейнику з'єднуємо воду з цукром і варимо легкий цукровий сироп до тих пір, поки кристали не розчиняться. Кавун очищаємо від шкірки і насіння, після чого нарізаємо його великими кубиками і збиваємо за допомогою блендера в пюре, не забувши додати імбир. З'єднуємо цукровий сироп з ягідним пюре, додаємо сік лайма і кубики льоду перед подачею.
Рецепт кавунового пуншу
Цей кавуновий пунш відрізняється від попередніх наявністю виноградного соку в своєму складі. Останній, надає напою трохи більше солодощі і наділяє його своїм неперевершеним смаком.
Інгредієнти:
Приготування
Кавун очищаємо від шкірки і насіння, нарізаємо кубиками і кладемо в чашу блендера. Збиваємо ягідну м'якоть в пюре. Листя м'яти розтираємо з цукром з допомогою маточки, щоб зелень пустила свій аромат, а потім розчиняємо цукрові кристали у виноградному соку і кавуновому пюре. Додаємо сік лимона, цедру цитрусового і заливаємо все солодкою газованою водою.
Газований кавуновий пунш слід подавати у глибокій чаші або порожнистої шкірці кавуна, розмістивши напій на блюді з льодом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Шоколадний смузі
Смузі – корисний вітамінний напій, який готується шляхом збивання ягід і фруктів, з додаванням морозива або соку. А сьогодні ми розповімо, як зробити
Крюшон в кавуні
Крюшон – це прохолодний напій, який робиться з суміші різних вин з додаванням ягід і фруктів. Але він може бути і безалкогольним і подаватися для
Пунш з горілкою
Пунш являє собою алкогольний напій із суміші фруктових соків спиртових напоїв. І сьогодні ми підкажемо вам кілька рецептів створення пуншу з
Вишневий пунш
Пунш - це складовий коктейль, який готують з рому з додаванням вина, цукру, води, соків. Його подають в гарячому або охолодженому вигляді. Давайте
Коктейль з кавуна
Кавун - це смачна і солодка ягода, яку ми любимо з дитинства. У самий розпал сезону її можна їсти не тільки в чистому вигляді, але і використовувати
Кавуновий сік
Кавуновий сік - це чудовий напій для розвантажувальних днів. Містяться в ньому вітаміни допоможуть налагодити обмін речовин, поліпшити колір обличчя.