Пунш з кавуна здатний швидко і смачно освіжити вас у спекотні дні. Готувати цей напій досить просто, при цьому він буде чудово виглядати на столі, особливо, якщо ви готуєтеся до приходу гостей.
Як зробити кавуновий пунш?
Інгредієнти: кавун - 1 шт.; ківі - 1 шт.; полуниця - 1/2 ст.; лимонна газована вода - 1/2 ст.; лимон і полуниця для прикраси. Приготування Кавунову м'якоть очищаємо від шкірки, насіння і нарізаємо великими кубиками. Все повинно вийти близько 5 склянок кавунових кубиків.
За допомогою блендера збиваємо кавун з м'якоттю ківі і відокремлена від плодоніжок полуницею. З'єднуємо отримане фруктове пюре з лимонною газованою водою і ставимо в холодильник на годину. Після того, як напій в досить мірою охолоне, його можна буде подавати до столу, прикрасивши розрізаними на четвертинки ягодами і скибочками лимона.
Кавуново-імбирний пунш
Імбир зазвичай легко зустріти в складі зігріваючих напоїв, але цей пряний інгредієнт здатний чудово освіжати, будучи доданим в цей легкий кавуновий пунш.
Інгредієнти: вода - 1/2 ст.; цукор - 1/2 ст.; тертий імбир - 1 ст. ложка; кавун - 1/2 шт.; сік лайма - 1 /2 ст.; кубики льоду. Приготування У сотейнику з'єднуємо воду з цукром і варимо легкий цукровий сироп до тих пір, поки кристали не розчиняться. Кавун очищаємо від шкірки і насіння, після чого нарізаємо його великими кубиками і збиваємо за допомогою блендера в пюре, не забувши додати імбир. З'єднуємо цукровий сироп з ягідним пюре, додаємо сік лайма і кубики льоду перед подачею.
Рецепт кавунового пуншу
Цей кавуновий пунш відрізняється від попередніх наявністю виноградного соку в своєму складі. Останній, надає напою трохи більше солодощі і наділяє його своїм неперевершеним смаком.
Інгредієнти: кавун - 1/3 шт.; цукор - 3/4 ст.; листя м'яти - 1/2 ст.; сік білого винограду - 2 ст.; лимонна цедра - 1 ч. ложка; сік лайма - 3/4 ст.; солодка газована вода - 1 л. Приготування Кавун очищаємо від шкірки і насіння, нарізаємо кубиками і кладемо в чашу блендера. Збиваємо ягідну м'якоть в пюре. Листя м'яти розтираємо з цукром з допомогою маточки, щоб зелень пустила свій аромат, а потім розчиняємо цукрові кристали у виноградному соку і кавуновому пюре. Додаємо сік лимона, цедру цитрусового і заливаємо все солодкою газованою водою.
Газований кавуновий пунш слід подавати у глибокій чаші або порожнистої шкірці кавуна, розмістивши напій на блюді з льодом.