Пунш з горілкою
Пунш – легкий алкогольний напій із суміші спиртного і фруктових соків з скибочками фруктів, залишається найбажанішим гостем на всіх вечірках. Величезна піала з алкогольним коктейлем теплого рубінового або бурштинового кольору створює настрій і прикрашає стіл. Сьогодні будемо готувати простий фруктовий пунш з горілкою.
Незважаючи на те, що імбир вважається однією з класичних "зігріваючих" прянощів, в цьому пунші він, навпаки, непогано освіжає.
Інгредієнти:
яблучний сік - 500 мл;
апельсиновий сік - 375 мл;
імбирний ель - 500 мл;
лимонад - 750 мл;
горілка - 200 мл;
полуниця або інші ягоди для подавання;
кубики льоду.
Приготування
Змішуємо обидва види соків з горілкою і лимонадом. Для характерного імбирного відтінку смаку додаємо імбирний ель. Охолоджуємо напій перед подачею, потім виливаємо в миску з льодом і прикрашаємо ягодами полуниці.
Яскраві фруктові смаки в цьому пунші згладжуються легкою терпкістю апельсинового лікеру на коньяку і ароматними прянощами.
Інгредієнти:
журавлинний сік - 1 л;
апельсиновий сік - 500 мл;
горілка - 500 мл;
цукор - 2 ст. ложки;
Гран Маринье - 2 ст. ложки;
мелена кориця - 3 г;
мелений мускат - щіпка;
кубики льоду;
будь-які ягоди, апельсини - для сервірування.
Приготування
Кристали цукру розчиняємо в підігрітому склянці соку. Змішуємо обидва види соку, горілку, апельсиновий Гран Маринье і прянощі. Збиваємо суміш за допомогою блендера або міксера. Ставимо ємність з напоєм в холодильник на пару годин. У чашу для пуншу насипати кубики льоду, зверху виливаємо фруктовий напій і прикрашаємо все фруктами і скибочками апельсинів.
Найміцніша версія пуншу поєднує в собі не один, а два і більше видів алкоголю. З таким пуншем слід бути обережніше.
Далі ми відтворимо рецепт гарного і неймовірно смачного, а між тим дуже міцного, пуншу з вином, горілкою і пивом.
Інгредієнти:
горілка - 1 л;
червоне вино - 2 л;
імбирний ель - 1 л;
пиво світле - 300 мл;
кубики льоду.
Приготування
Для приготування цього пуншу вино, залежно від особистих переваг, слід брати або сухе, або солодке і напівсолодке. З пивом все ще простіше – простий лагер, який легко п'ється, підійде ідеально.
Змішуємо горілку з вином і розбавляємо все імбирним елем, останній безалкогольний інгредієнт виступає в якості соку або лимонаду, розбавляючи алкогольний напруження. Додаємо пиво і виливаємо суміш у чашу на 2/3 заповнений льодом.
Імбирний пунш з горілкою
Незважаючи на те, що імбир вважається однією з класичних "зігріваючих" прянощів, в цьому пунші він, навпаки, непогано освіжає.
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо обидва види соків з горілкою і лимонадом. Для характерного імбирного відтінку смаку додаємо імбирний ель. Охолоджуємо напій перед подачею, потім виливаємо в миску з льодом і прикрашаємо ягодами полуниці.
Рецепт пуншу з горілкою
Яскраві фруктові смаки в цьому пунші згладжуються легкою терпкістю апельсинового лікеру на коньяку і ароматними прянощами.
Інгредієнти:
Приготування
Кристали цукру розчиняємо в підігрітому склянці соку. Змішуємо обидва види соку, горілку, апельсиновий Гран Маринье і прянощі. Збиваємо суміш за допомогою блендера або міксера. Ставимо ємність з напоєм в холодильник на пару годин. У чашу для пуншу насипати кубики льоду, зверху виливаємо фруктовий напій і прикрашаємо все фруктами і скибочками апельсинів.
Як зробити пунш з горілкою та вином?
Найміцніша версія пуншу поєднує в собі не один, а два і більше видів алкоголю. З таким пуншем слід бути обережніше.
Далі ми відтворимо рецепт гарного і неймовірно смачного, а між тим дуже міцного, пуншу з вином, горілкою і пивом.
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування цього пуншу вино, залежно від особистих переваг, слід брати або сухе, або солодке і напівсолодке. З пивом все ще простіше – простий лагер, який легко п'ється, підійде ідеально.
Змішуємо горілку з вином і розбавляємо все імбирним елем, останній безалкогольний інгредієнт виступає в якості соку або лимонаду, розбавляючи алкогольний напруження. Додаємо пиво і виливаємо суміш у чашу на 2/3 заповнений льодом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Кавуновий пунш
Кавуновий пунш – чудовий солодкий напій, який чудово освіжає у спекотні дні. Давайте приготуємо його з додаванням лимона, полуниці і соку винограду.
Крюшон в кавуні
Крюшон – це прохолодний напій, який робиться з суміші різних вин з додаванням ягід і фруктів. Але він може бути і безалкогольним і подаватися для
Коктейлі з горілкою
Горілка - популярний алкогольний напій, який зазвичай п'ють в чистому вигляді з хорошою закускою. Але якщо ви хочете спробувати щось нове і вишукане,
Журавлинний пунш
Пунш гарячий напій з алкогольної складової, що містить фрукти або фруктовий сік, спеції і деякі інші компоненти. Традиція готувати його була
Вишневий пунш
Пунш - це складовий коктейль, який готують з рому з додаванням вина, цукру, води, соків. Його подають в гарячому або охолодженому вигляді. Давайте