Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пунш з горілкою

Пунш з горілкою

5-07-2015, 18:17
2 881
Пунш з горілкою
Пунш – легкий алкогольний напій із суміші спиртного і фруктових соків з скибочками фруктів, залишається найбажанішим гостем на всіх вечірках. Величезна піала з алкогольним коктейлем теплого рубінового або бурштинового кольору створює настрій і прикрашає стіл. Сьогодні будемо готувати простий фруктовий пунш з горілкою.

Імбирний пунш з горілкою


Незважаючи на те, що імбир вважається однією з класичних "зігріваючих" прянощів, в цьому пунші він, навпаки, непогано освіжає.
Інгредієнти:

  • яблучний сік - 500 мл;

  • апельсиновий сік - 375 мл;

  • імбирний ель - 500 мл;

  • лимонад - 750 мл;

  • горілка - 200 мл;

  • полуниця або інші ягоди для подавання;

  • кубики льоду.


  • Приготування
    Змішуємо обидва види соків з горілкою і лимонадом. Для характерного імбирного відтінку смаку додаємо імбирний ель. Охолоджуємо напій перед подачею, потім виливаємо в миску з льодом і прикрашаємо ягодами полуниці.

    Рецепт пуншу з горілкою


    Яскраві фруктові смаки в цьому пунші згладжуються легкою терпкістю апельсинового лікеру на коньяку і ароматними прянощами.
    Інгредієнти:

  • журавлинний сік - 1 л;

  • апельсиновий сік - 500 мл;

  • горілка - 500 мл;

  • цукор - 2 ст. ложки;

  • Гран Маринье - 2 ст. ложки;

  • мелена кориця - 3 г;

  • мелений мускат - щіпка;

  • кубики льоду;

  • будь-які ягоди, апельсини - для сервірування.


  • Приготування
    Кристали цукру розчиняємо в підігрітому склянці соку. Змішуємо обидва види соку, горілку, апельсиновий Гран Маринье і прянощі. Збиваємо суміш за допомогою блендера або міксера. Ставимо ємність з напоєм в холодильник на пару годин. У чашу для пуншу насипати кубики льоду, зверху виливаємо фруктовий напій і прикрашаємо все фруктами і скибочками апельсинів.

    Як зробити пунш з горілкою та вином?


    Найміцніша версія пуншу поєднує в собі не один, а два і більше видів алкоголю. З таким пуншем слід бути обережніше.
    Далі ми відтворимо рецепт гарного і неймовірно смачного, а між тим дуже міцного, пуншу з вином, горілкою і пивом.
    Інгредієнти:

  • горілка - 1 л;

  • червоне вино - 2 л;

  • Пунш з горілкою
  • імбирний ель - 1 л;

  • пиво світле - 300 мл;

  • кубики льоду.


  • Приготування
    Для приготування цього пуншу вино, залежно від особистих переваг, слід брати або сухе, або солодке і напівсолодке. З пивом все ще простіше – простий лагер, який легко п'ється, підійде ідеально.
    Змішуємо горілку з вином і розбавляємо все імбирним елем, останній безалкогольний інгредієнт виступає в якості соку або лимонаду, розбавляючи алкогольний напруження. Додаємо пиво і виливаємо суміш у чашу на 2/3 заповнений льодом.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Кавуновий пунш
    Кавуновий пунш
    Кавуновий пунш – чудовий солодкий напій, який чудово освіжає у спекотні дні. Давайте приготуємо його з додаванням лимона, полуниці і соку винограду.
    Крюшон в кавуні
    Крюшон в кавуні
    Крюшон – це прохолодний напій, який робиться з суміші різних вин з додаванням ягід і фруктів. Але він може бути і безалкогольним і подаватися для
    Коктейлі з горілкою
    Коктейлі з горілкою
    Горілка - популярний алкогольний напій, який зазвичай п'ють в чистому вигляді з хорошою закускою. Але якщо ви хочете спробувати щось нове і вишукане,
    Журавлинний пунш
    Журавлинний пунш
    Пунш гарячий напій з алкогольної складової, що містить фрукти або фруктовий сік, спеції і деякі інші компоненти. Традиція готувати його була
    Вишневий пунш
    Вишневий пунш
    Пунш - це складовий коктейль, який готують з рому з додаванням вина, цукру, води, соків. Його подають в гарячому або охолодженому вигляді. Давайте
    Пунш
    Пунш
    Якщо судити по закордонних фільмів - в Америці не одне свято чи захід не обходитися без дегустації такого напою, як пунш. Якщо вас цікавить секрет