Пунш з горілкою

Імбирний пунш з горілкою
Незважаючи на те, що імбир вважається однією з класичних "зігріваючих" прянощів, в цьому пунші він, навпаки, непогано освіжає.
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо обидва види соків з горілкою і лимонадом. Для характерного імбирного відтінку смаку додаємо імбирний ель. Охолоджуємо напій перед подачею, потім виливаємо в миску з льодом і прикрашаємо ягодами полуниці.
Рецепт пуншу з горілкою
Яскраві фруктові смаки в цьому пунші згладжуються легкою терпкістю апельсинового лікеру на коньяку і ароматними прянощами.
Інгредієнти:
Приготування
Кристали цукру розчиняємо в підігрітому склянці соку. Змішуємо обидва види соку, горілку, апельсиновий Гран Маринье і прянощі. Збиваємо суміш за допомогою блендера або міксера. Ставимо ємність з напоєм в холодильник на пару годин. У чашу для пуншу насипати кубики льоду, зверху виливаємо фруктовий напій і прикрашаємо все фруктами і скибочками апельсинів.
Як зробити пунш з горілкою та вином?
Найміцніша версія пуншу поєднує в собі не один, а два і більше видів алкоголю. З таким пуншем слід бути обережніше.
Далі ми відтворимо рецепт гарного і неймовірно смачного, а між тим дуже міцного, пуншу з вином, горілкою і пивом.
Інгредієнти:

Приготування
Для приготування цього пуншу вино, залежно від особистих переваг, слід брати або сухе, або солодке і напівсолодке. З пивом все ще простіше – простий лагер, який легко п'ється, підійде ідеально.
Змішуємо горілку з вином і розбавляємо все імбирним елем, останній безалкогольний інгредієнт виступає в якості соку або лимонаду, розбавляючи алкогольний напруження. Додаємо пиво і виливаємо суміш у чашу на 2/3 заповнений льодом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Кавуновий пунш
Кавуновий пунш – чудовий солодкий напій, який чудово освіжає у спекотні дні. Давайте приготуємо його з додаванням лимона, полуниці і соку винограду.

Крюшон в кавуні
Крюшон – це прохолодний напій, який робиться з суміші різних вин з додаванням ягід і фруктів. Але він може бути і безалкогольним і подаватися для

Коктейлі з горілкою
Горілка - популярний алкогольний напій, який зазвичай п'ють в чистому вигляді з хорошою закускою. Але якщо ви хочете спробувати щось нове і вишукане,

Журавлинний пунш
Пунш гарячий напій з алкогольної складової, що містить фрукти або фруктовий сік, спеції і деякі інші компоненти. Традиція готувати його була

Вишневий пунш
Пунш - це складовий коктейль, який готують з рому з додаванням вина, цукру, води, соків. Його подають в гарячому або охолодженому вигляді. Давайте