» » Шоколадний смузі

Шоколадний смузі

Шоколадний смузі
Смузі – це густий напій. При його приготуванні в блендері або міксері збивають фрукти і ягоди, а потім додають шматочки льоду, молоко, морозиво або сік. У цій статті ми вам розповімо, як зробити шоколадний смузі .

Бананово-шоколадний смузі


Інгредієнти:

  • темний шоколад – 50 г;

  • молоко – 250 мл;

  • банан – половинка;

  • шоколадна стружка.


  • Приготування
    На водяній бані розтоплюємо шоколад. Потім виливаємо його в блендер, додаємо банан, молоко і все це гарненько збиваємо. Переливаємо бананово-шоколадний смузі в келих і прикрашаємо кружечками банани і шоколадною стружкою.

    Рецепт шоколадного смузі


    Інгредієнти:

  • какао порошок – 15 ч. ложки;

  • банан – 2 шт.;

  • мигдальне молоко – 1 стакан;

  • фініки – 4 шт.;

  • ванільний екстракт – 1 ч. ложка.


  • Приготування
    Банани очищаємо і нарізаємо тонкими кружечками. Викладаємо їх в один ряд на плоскій поверхні і відправляємо в морозилку на 2-3 години. Фініки промиваємо, видаляємо кісточки і замочуємо їх на півгодини в теплій воді. Потім поміщаємо їх у чашу блендера і подрібнюємо. Додаємо заморожені банани і подрібнюємо до тієї пори, поки банани не стануть такої консистенції, як морозиво. Тепер додаємо какао, ванільний екстракт і збиваємо. В кінці додаємо мигдальне молоко і вмикаємо блендер ще на півхвилини. Розливаємо смузі по келихах і подаємо до столу.

    Як приготувати шоколадний смузі з морозивом?


    Інгредієнти:

  • еспресо – 120 мл;

  • банан – 1 шт.;

  • ванільне морозиво – 1 кулька;

  • шоколадний порошок – 1 ст. ложка;

  • молоко – 100 мл;

  • тертий шоколад – 10 р.


  • Приготування
    У блендер покласти всі інгредієнти і збиваємо до отримання однорідної маси. Краї келиха опускаємо в молоко, а потім проворачиваем в блюдечку з тертим шоколадом. На келиху вийде смачна шоколадна облямівка. На край келиха також можна надіти шматочок банана. Наливаємо в нього приготовлений смузі і відразу ж подаємо до столу.

    Кавово-шоколадний смузі
    Шоколадний смузі


    Інгредієнти:

  • міцна кава – 70 мл;

  • банан – 1 шт.;

  • гіркий шоколад – 50 г;

  • цукор – 1 ч. ложка;

  • молоко – 05 склянки;

  • кардамон (зерна) – 12 шт.;

  • мускатний горіх – щіпка.


  • Приготування
    Підігріваємо Молоко, додаємо в нього тертий на тертці шоколад, цукор і перемішуємо. Банан нарізаємо довільно, викладаємо в блендер, додаємо молоко з шоколадом, кава, мускатний горіх і зерна кардамону. Все це збиваємо до стану однорідності, після чого перелити в келихи і насолоджуємося його неповторним смаком.
    Додав: admin | 5-07-2015, 18:33
    Переглядів: 1314