Кавуновий смузі
Напоїв для боротьби з літньою спекою існує багато, але далеко не кожен з них можна назвати корисним. Винятком є фруктові і ягідні смузі, що можна пити в компанії пари кубиків льоду або навіть заморожувати в спеціальних формах та є замість вершкового пломбіру.
Це базовий рецепт кавунового смузі, у якому головна роль цілком належить м'якоті смугастої ягоди. Трохи лимонного соку, газованої води, можливо, меду , і прохолодний напій готовий.
Інгредієнти:
кавун середніх розмірів - 1 шт.;
сік 2 лимонів;
газована вода - 1 ст.;
мед - за смаком.
Приготування
Розріжте кавун навпіл і вийміть соковиту м'якоть з допомогою ложки. Видаліть кісточки і покладіть шматочки кавуна в чашу блендера. Залийте м'якоть водою і додайте цитрусовий сік. Збийте всі інгредієнти разом, поки смузі не стане однорідним, а потім спробуйте і підсолодіть напій медом при необхідності. Кавуновий смузі неодмінно подають в компанії декількох кубиків льоду.
Якщо ви вирішили заморозити частину суміші для смузі, то вибирайте ту, що банан містить у своєму складі. Після збивання банан стає в'язким, набуває кремову консистенцію і не перетворюється в цілісну крижану брилу після заморожування.
Інгредієнти:
кавун (середнього розміру) - 1/2 шт.;
банан - 2 шт.;
йогурт - 120 мл
Приготування
Заморозьте очищений банан. Відокремте м'якоть від кавунової кірки і очистіть її від насіння. Покладіть в чашу блендера шматочки кавуна і банана, збийте їх разом і влийте в смузі йогурт. Повторіть збивання і простежте за консистенцією: якщо вона рідкувата, то покладіть ще кілька шматочків банана, а якщо навпаки – додайте кавун.
Інгредієнти:
заморожена полуниця - 2 ст.;
банан (середнього розміру) - 1 шт.;
шматочки дині - 1 1/2 ст.;
шматочки кавуна - 1 1/2 ст.;
щіпка меленого імбиру.
Приготування
Видаливши з шматочків кавуна всі кісточки, а також позбавивши кавун і диню від шкірки, перекладіть м'якоть в чашу блендера і додайте банан слідом. Надішліть заморожену полуницю, всипте трохи меленого імбиру і збийте все на максимальній потужності до утворення пюреподібного суміші. Якщо смузі вийшов густим надмірно, то додайте ще трохи кавуна або води.
Нейтральний смак і ненав'язлива солодкість кавуна роблять його ідеальним компаньйоном навіть для продуктів з такими незвичайними властивостями як у буряків. Густий напій буде наповнений користю і дивним рубіновим кольором.
Інгредієнти:
3/4 кавуна середнього розміру;
буряк - 1 шт.;
листя капусти кале - 5 шт.;
жменя листя м'яти.
Приготування
Очистіть м'якоть кавуна від кісточок і збийте блендером в густу однорідну кашку. Наріжте очищену буряк і пропустіть її через соковижималку разом з листям капусти кале. Розітріть половину зелені м'яти в ступі і додайте пюрированные листя в напій разом з соком. З'єднайте сік і кавунове пюре, розлийте по склянках і доповніть льодом разом з залишилася зеленню м'яти.
Смузі з морозивом нагадує справжній річний молочний коктейль, здатний охолодити не тільки зі смаком, але і з користю.
Інгредієнти:
кавунова м'якоть - 3 ст.;
морозиво - 130 г;
молоко - 180 мл
Приготування
Очистивши кавун від кісточок, попередньо заморозьте його і лише потім пюрируйте, додавши до ягоді молоко і морозиво. Як тільки смузі придбає необхідну густоту, спробуйте його і додайте підсолоджувач (мед, цукор) при необхідності. Далі можна розливати напій по келихах і сервірувати.
Кавуновий смузі – рецепт
Це базовий рецепт кавунового смузі, у якому головна роль цілком належить м'якоті смугастої ягоди. Трохи лимонного соку, газованої води, можливо, меду , і прохолодний напій готовий.
Інгредієнти:
Приготування
Розріжте кавун навпіл і вийміть соковиту м'якоть з допомогою ложки. Видаліть кісточки і покладіть шматочки кавуна в чашу блендера. Залийте м'якоть водою і додайте цитрусовий сік. Збийте всі інгредієнти разом, поки смузі не стане однорідним, а потім спробуйте і підсолодіть напій медом при необхідності. Кавуновий смузі неодмінно подають в компанії декількох кубиків льоду.
Кавуново-банановий смузі
Якщо ви вирішили заморозити частину суміші для смузі, то вибирайте ту, що банан містить у своєму складі. Після збивання банан стає в'язким, набуває кремову консистенцію і не перетворюється в цілісну крижану брилу після заморожування.
Інгредієнти:
Приготування
Заморозьте очищений банан. Відокремте м'якоть від кавунової кірки і очистіть її від насіння. Покладіть в чашу блендера шматочки кавуна і банана, збийте їх разом і влийте в смузі йогурт. Повторіть збивання і простежте за консистенцією: якщо вона рідкувата, то покладіть ще кілька шматочків банана, а якщо навпаки – додайте кавун.
Кавуново-динний смузі
Інгредієнти:
Приготування
Видаливши з шматочків кавуна всі кісточки, а також позбавивши кавун і диню від шкірки, перекладіть м'якоть в чашу блендера і додайте банан слідом. Надішліть заморожену полуницю, всипте трохи меленого імбиру і збийте все на максимальній потужності до утворення пюреподібного суміші. Якщо смузі вийшов густим надмірно, то додайте ще трохи кавуна або води.
Як зробити кавуновий смузі з буряком?
Нейтральний смак і ненав'язлива солодкість кавуна роблять його ідеальним компаньйоном навіть для продуктів з такими незвичайними властивостями як у буряків. Густий напій буде наповнений користю і дивним рубіновим кольором.
Інгредієнти:
Приготування
Очистіть м'якоть кавуна від кісточок і збийте блендером в густу однорідну кашку. Наріжте очищену буряк і пропустіть її через соковижималку разом з листям капусти кале. Розітріть половину зелені м'яти в ступі і додайте пюрированные листя в напій разом з соком. З'єднайте сік і кавунове пюре, розлийте по склянках і доповніть льодом разом з залишилася зеленню м'яти.
Кавуновий смузі з морозивом
Смузі з морозивом нагадує справжній річний молочний коктейль, здатний охолодити не тільки зі смаком, але і з користю.
Інгредієнти:
Приготування
Очистивши кавун від кісточок, попередньо заморозьте його і лише потім пюрируйте, додавши до ягоді молоко і морозиво. Як тільки смузі придбає необхідну густоту, спробуйте його і додайте підсолоджувач (мед, цукор) при необхідності. Далі можна розливати напій по келихах і сервірувати.
Рекомендуємо добрі рецепти
Смузі з бананом і вівсянкою
Смузі - це дуже простий і неймовірно смачний вигляд коктейлю. Їм можна втамовувати спрагу спекотного літа або досить ситно поснідати. Все залежить
Полунично-банановий смузі
Пропонуємо вам варіант корисного початку дня. Приготуйте солодкий, густий смузі з молока або йогурту з полуничкою і бананом. Цей коктейль можна
Шоколадний смузі
Смузі – корисний вітамінний напій, який готується шляхом збивання ягід і фруктів, з додаванням морозива або соку. А сьогодні ми розповімо, як зробити
Смузі із селери
Овочеві смузі користуються великою популярністю серед любителів здорового харчування. Існує досить багато рецептів смузі із селери з різними
Коктейль з кавуна
Кавун - це смачна і солодка ягода, яку ми любимо з дитинства. У самий розпал сезону її можна їсти не тільки в чистому вигляді, але і використовувати
Смузі з ківі
Смузі - це смачний і корисний коктейль, який зарядить бадьорістю і енергією. Його можна робити з різних ягід і фруктів, і зараз ми вам розповімо, як