Малиновий лікер в домашніх умовах
Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати малиновий лікер в домашніх умовах.
Інгредієнти:
свіжі ягоди малини – 35 кг;
цукор – 250 г;
горілка – 1 л;
вода – 250 мл
Приготування
Ягоди малини поміщаємо в банку, заливаємо горілкою і залишаємо в теплому, темному місці на два-три дні. Зливаємо отриману малинову горілку в окремий посуд. З цукру і води варимо сироп, охолодити, змішати з горілкою, щільно закриваємо кришкою і витримуємо в темному і досить прохолодному місці дванадцять-чотирнадцять днів. Потім отфильтровываем через ватний тампон до прозорості і розливаємо по пляшках. Малиновий лікер готовий.
Інгредієнти:
свіжі ягоди полуниці – 1000 м;
свіжі ягоди малини – 1000 м;
цукор рафінад – 1000 м;
горілка – 1 л;
вода – 1 л.
Приготування
Ягоди малини і полуниці промиваємо, просушуємо, складаємо в трилітрову банку, заливаємо горілкою і залишаємо в спокої на три-чотири дні. Тепер відкидаємо полуницю з малиною на дрібне сито, воду з цукром ставимо на плиту, підігріваємо до кипіння і викладаємо в неї ягоди. Проварюємо десять хвилин, охолодити, розминаємо толкушкой і проціджують через кілька шарів марлі. Ягоди викидаємо, вони вже зробили свою справу, а сироп з'єднуємо з горілкою в трилітровій банці і даємо настоятися протягом тижня. Готовий лікер отфильтровываем через ватний тампон до прозорості і розливаємо по пляшках.
Аналогічним способом можна приготувати просто малиновий або полуничний лікер, взявши два кілограми одного виду ягід.
У вас є залежавшееся малинове варення? Тоді можна знайти йому цікаве застосування і приготувати малиновий лікер в домашніх умовах.
Інгредієнти:
малинове варення – 15 л;
вода – 500 мл;
горілка – 500 мл
Приготування
Відкриваємо банки з варенням, виливаємо його в каструльку, додаємо воду і переварюємо. Потім переливаємо в пляшки і поміщаємо на сонце на десять-дванадцять днів. Тепер проціджуємо отриману настоянку і одержаний солодкий малиновий сироп розбавляємо горілкою.
Можна також приготувати лікер з варення іншим способом. Для цього виливаємо малинове варення у трилітрову банку, заливаємо горілкою, гарненько розмішуємо і виставляємо на сонці на сім-десять днів залежно від погоди. Періодично вміст банки збовтуємо. Після закінчення часу спочатку проціджуємо, а потім отфильтровываем отриманий настій до прозорості за допомогою лійки і ватного тампона.
Рецепт приготування малинового лікеру
Інгредієнти:
Приготування
Ягоди малини поміщаємо в банку, заливаємо горілкою і залишаємо в теплому, темному місці на два-три дні. Зливаємо отриману малинову горілку в окремий посуд. З цукру і води варимо сироп, охолодити, змішати з горілкою, щільно закриваємо кришкою і витримуємо в темному і досить прохолодному місці дванадцять-чотирнадцять днів. Потім отфильтровываем через ватний тампон до прозорості і розливаємо по пляшках. Малиновий лікер готовий.
Сунично-малиновий лікер на горілці
Інгредієнти:
Приготування
Ягоди малини і полуниці промиваємо, просушуємо, складаємо в трилітрову банку, заливаємо горілкою і залишаємо в спокої на три-чотири дні. Тепер відкидаємо полуницю з малиною на дрібне сито, воду з цукром ставимо на плиту, підігріваємо до кипіння і викладаємо в неї ягоди. Проварюємо десять хвилин, охолодити, розминаємо толкушкой і проціджують через кілька шарів марлі. Ягоди викидаємо, вони вже зробили свою справу, а сироп з'єднуємо з горілкою в трилітровій банці і даємо настоятися протягом тижня. Готовий лікер отфильтровываем через ватний тампон до прозорості і розливаємо по пляшках.
Аналогічним способом можна приготувати просто малиновий або полуничний лікер, взявши два кілограми одного виду ягід.
У вас є залежавшееся малинове варення? Тоді можна знайти йому цікаве застосування і приготувати малиновий лікер в домашніх умовах.
Малиновий лікер швидкого приготування з малинового варення
Інгредієнти:
Приготування
Відкриваємо банки з варенням, виливаємо його в каструльку, додаємо воду і переварюємо. Потім переливаємо в пляшки і поміщаємо на сонце на десять-дванадцять днів. Тепер проціджуємо отриману настоянку і одержаний солодкий малиновий сироп розбавляємо горілкою.
Можна також приготувати лікер з варення іншим способом. Для цього виливаємо малинове варення у трилітрову банку, заливаємо горілкою, гарненько розмішуємо і виставляємо на сонці на сім-десять днів залежно від погоди. Періодично вміст банки збовтуємо. Після закінчення часу спочатку проціджуємо, а потім отфильтровываем отриманий настій до прозорості за допомогою лійки і ватного тампона.
Рекомендуємо добрі рецепти
Малинове вино в домашніх умовах
Малина, володіє особливими властивостями, які дозволяють приготувати чудове вино самостійно. Напій дуже сподобається жінкам, так як володіє
Малиновий лікер
Лікер здавна вважається виключно жіночим напоєм. Його можна пити в чистому вигляді або використовувати для створення приголомшливих коктейлів. І
Лікер з чорної смородини
Чорна смородина є досить корисною ягодою, в якій міститься велика кількість вітаміну С. В кулінарії вона застосовується досить широко: варення,
Сливовий лікер в домашніх умовах
Лікер вважається здебільшого жіночою алкогольним напоєм. В домашніх умовах його можна зробити з будь-яких ягід і фруктів. І зараз ми розповімо, як
Настоянка з малини
Ароматний настій з малини можна приготувати зі свіжих і заморожених ягід, а також з малинового варення. Ось ми сьогодні і розглянемо докладно ці
Малинове желе
Малинове желе - це ласощі доступне до приготування круглий рік, оскільки такий десерт можна легко сфабрикувати як з свіжих, так і з заморожених ягід,