Наливка з яблук

Як приготувати наливку з яблук без горілки?
Наливки без спирту бродять набагато довше спиртових і виходять не такими міцними. Якщо ви з якої-небудь причини, не наважуєтеся приготувати спиртову наливку, то зупинитеся на цьому базовому рецепті приготування напою.
Інгредієнти:
Приготування
Яблука очищаємо від живців і насіння, після чого нарізаємо плоди скибочками і кладемо в емальовану або скляну ємність і засипаємо цукром. Накриваємо ємність кришкою з декількох шарів марлі, після чого залишаємо яблука в теплі або на сонці протягом 4-5 днів. Як тільки будуть помітні ознаки бродіння, бутель струшуємо і ставимо в льох або будь-яке інше прохолодне місце. Так як наливки з яблук відносять до пізньостиглі, настоюватися вони мають від 4 місяців до півроку.
Як робити наливку з яблук на спирту?
Інгредієнти:
Приготування
Яблука очищаємо від плодоніжок і нарізаємо великими шматками. Викладаємо яблука шарами у скляну банку, пересипаючи кожен шар цукром. Тепер вливаємо до яблук горілку. Кількість останньої визначається бажаної фортецею напою. Заливаємо вміст банки холодною кип'яченою водою до самих країв, накриваємо банку кришкою і ставимо в тепло на 5 днів. Після початку бродіння наливку можна перемістити у підвал на 3-5 місяців.
Домашня наливка з яблук
Інгредієнти:
Приготування
Перед приготуванням наливки з яблук необхідно віджати сік. Зробити це можна за допомогою преса або соковижималки, або натерти яблука і віджати їх через марлю вручну. В результаті у вас повинно вийде не менше 2 літрів яблучного соку. Після того, як сік готовий, ставимо на вогонь глибоку каструлю, в якій змішуємо воду і цукор. Варимо сироп протягом години, охолодити його до теплої, а потім розводимо з яблучним соком. Отриманий розчин перелити в скляну пляшку або дерев'яний бочонок, вливаємо горілку і ставимо в льох. Після закінчення тижня, заливаємо місце кріплення кришки ємності воском і залишаємо наливку доходити ще протягом 3 місяців.
Наливка з яблук – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Яблука очистити від серцевини з насінням і плодоніжкою, після чого перекладаємо їх у скляний або емальований посуд і тиснемо (але не до стану каші) з допомогою качалки або будь-якого іншого підручного преса. Після того, як яблука розчавлені, змішуємо їх з літром горілки або спирту, накриваємо кришкою і ставимо в прохолодне місце на тиждень. Після закінчення часу, коли почнеться бродіння, проціджуємо вміст бутля через марлю в іншу чисту і суху ємність і знову фільтруємо.
Наливка з яблук і груш
Інгредієнти:

Приготування
Яблука та груші очистити від серцевини, дрібно нарізаємо і кладемо в ємність для бродіння разом з мускатним горіхом і листочками меліси. Заливаємо вміст ємності холодною кип'яченою водою (2-3 л, залежно від бажаної міцності) і горілкою. Ставимо наливку бродити на тиждень у погребі або будь-якому іншому прохолодному місці, а після проціджуємо напій, змішуємо його з цукром і розливаємо по пляшках.
Рекомендуємо добрі рецепти

Наливка з шовковиці
Ягоди шовковиці і смачні, і корисні. Їх можна їсти свіжими, можна використовувати для різноманітних начинок, а можна приготувати з них смачну

Наливка з журавлини на горілці
Наливку з журавлини приготувати досить просто. Для цього нам знадобиться журавлина, горілка і цукор. Ну, що ж, давайте познайомимося з простими

Наливка з чорної смородини
Чорна смородина - дуже корисна ягода, в якій міститься велика кількість вітаміну С. З неї можна готувати різні смачні напої: соки, киселі, компоти,

Наливка з варення
Наливка - смачний алкогольний напій, улюблений багатьма дамами. Його готують із різноманітних ягід і фруктів, а також з залишків варення. Ось про

Абрикосова наливка
Абрикосова наливка - це смачний ароматний алкогольний напій, який неодмінно сподобається дамам і неодмінно займе гідне місце на святковому столі.

Наливка з ожини
Наливка з ожини - смачний і приємний алкогольний напій, має насичений янтарний відтінок. І сьогодні ми підкажемо вам кілька простих рецептів