Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Наливка з малини

Наливка з малини

13-03-2015, 12:35
7 120
Наливка з малини
Наливка з малини - дуже ароматний і смачний алкогольний напій, який легко можна приготувати у себе вдома. Крім своїх оригінальних смакових якостей, вона має ще й лікувальним ефектом. Давайте розглянемо з вами, як зробити наливку з малини.

Рецепт наливки з малини


Інгредієнти:

  • малина - 7 кг;

  • цукровий пісок - 3 кг.


  • Приготування
    Отже, малину обробляємо, видаляємо листочки і засипаємо в чисту тару шарами, пересипаючи кожен рівномірно цукровим піском. Потім шийку обертаємо марлею, закріплюємо щільною ниткою і ставимо під прямі сонячні промені на кілька днів. Для початку бродіння, ємність з ягодою періодично струшуємо. Після цього одягаємо на шийку під гумку целофановий пакетик без дірочок і ставимо в темне місце на 30 днів, до завершення процесу бродіння.
    Після закінчення цього часу, напій фільтруємо, розливаємо по пляшках і щільно закорковуємо. Готову домашню наливочку з малини зберігаємо в будь-якому темному і прохолодному місці.

    Простий рецепт наливки з малини


    Інгредієнти:

  • стигла малина - 500 г;

  • аґрус - 15 кг;

  • спирт 70 % - 350 мл


  • Приготування
    Половину чистій скляній ємності з широким горлечком заповнюємо стиглим аґрусом, заливаємо 70% спиртом і наполягаємо рівно місяць. Після цього додаємо малину, наполягаємо ще тиждень, а потім обережно зливаємо напій, відстоюємо і розливаємо по пляшках. У готову наливку з малини на спирту можете додати за смаком трохи меду .

    Наливка з малини на горілці


    Інгредієнти:

  • горілка - 500 мл;

  • стигла малина - 3 кг;

  • кип'ячена вода - 7 л.


  • Приготування
    Отже, для приготування наливки з малини добре моєму десятилитровую бутель і даємо їй повністю обсохнути. Після цього викладаємо в неї всі наші інгредієнти, накриваємо злегка кришечкою, обв'язуємо шнуром і ставимо суміш на 15 днів біля вікна, струшуючи тару з ягодами кожен день. Коли малина почне «грати», проціджуємо напій через кілька шарів марлі і залишаємо постояти ще на 3 дні.
    Потім готову наливку обережно розливаємо в чисту тару. Для цих цілей краще всього використовувати використані пляшки з-під шампанського, завдяки товстому склу тиск в наливке не розірве ємність. Наливаємо напій не до самого горлечка, а пробки обов'язково обв'язуємо мотузкою. Прибираємо напій на зберігання в будь прохолодне місце. Краще всього помістити пляшку в ящик з піском шийкою вниз. Повністю готової до вживання наливка стане приблизно через 15 місяці.

    Як приготувати наливку з малини?


    Інгредієнти:

  • якісна горілка - 15 л;

  • стигла малина - 5 кг;

  • кип'ячена вода - 1 л;

  • цукровий пісок - 1 кг.


  • Приготування
    Наливка з малини
    Стиглі ягоди гарненько обробляємо, видаляємо гілочки і трохи розминаємо їх, після чого перекладаємо в бутель. Потім заливаємо малину горілкою так, щоб рівень ягід повинен перекривався приблизно на 2-3 сантиметри. Горлечко ємності закриваємо щільною тканиною і залишаємо настоюватися у теплому місці приблизно на тиждень. По закінченню цього часу рідина акуратно розливаємо, щоб осад залишився на дні ємності.
    Залишки на дні віджимаємо, і на їх основі варимо сироп. Для цього в теплий сироп додаємо злиту раніше малинову горілку, цукор і добре перемішуємо. Рідина ретельно фільтруємо і переливаємо в чисту ємність для подальшого настоювання. Напій залишаємо ще приблизно на місяць, після чого проціджуємо і розливаємо в звичайні скляні пляшки. В результаті ми з вами отримали домашню малинову наливку середньої фортеці з відмінним терпким солодкуватим смаком. Такий напій можна поставити на святковий стіл і бути повністю впевненим, що він не зіпсує свято.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Наливка з чорної смородини
    Наливка з чорної смородини
    Чорна смородина - дуже корисна ягода, в якій міститься велика кількість вітаміну С. З неї можна готувати різні смачні напої: соки, киселі, компоти,
    Наливка з варення
    Наливка з варення
    Наливка - смачний алкогольний напій, улюблений багатьма дамами. Його готують із різноманітних ягід і фруктів, а також з залишків варення. Ось про
    Наливка з ягід
    Наливка з ягід
    Наливка - це смачний алкогольний напій, який люблять багато пані. Його готують на горілці або спирті. Давайте детально розберемося, як його зробити з
    Наливка з агрусу
    Наливка з агрусу
    Аґрус - смачна і корисна ягідка, яку можна використовувати у створенні варення, джемів, компотів, а також наливки. Ось про створення цього
    Настоянка з малини
    Настоянка з малини
    Ароматний настій з малини можна приготувати зі свіжих і заморожених ягід, а також з малинового варення. Ось ми сьогодні і розглянемо докладно ці
    Абрикосова наливка
    Абрикосова наливка
    Абрикосова наливка - це смачний ароматний алкогольний напій, який неодмінно сподобається дамам і неодмінно займе гідне місце на святковому столі.