Наливка з малини
Наливка з малини - дуже ароматний і смачний алкогольний напій, який легко можна приготувати у себе вдома. Крім своїх оригінальних смакових якостей, вона має ще й лікувальним ефектом. Давайте розглянемо з вами, як зробити наливку з малини.
Інгредієнти:
малина - 7 кг;
цукровий пісок - 3 кг.
Приготування
Отже, малину обробляємо, видаляємо листочки і засипаємо в чисту тару шарами, пересипаючи кожен рівномірно цукровим піском. Потім шийку обертаємо марлею, закріплюємо щільною ниткою і ставимо під прямі сонячні промені на кілька днів. Для початку бродіння, ємність з ягодою періодично струшуємо. Після цього одягаємо на шийку під гумку целофановий пакетик без дірочок і ставимо в темне місце на 30 днів, до завершення процесу бродіння.
Після закінчення цього часу, напій фільтруємо, розливаємо по пляшках і щільно закорковуємо. Готову домашню наливочку з малини зберігаємо в будь-якому темному і прохолодному місці.
Інгредієнти:
стигла малина - 500 г;
аґрус - 15 кг;
спирт 70 % - 350 мл
Приготування
Половину чистій скляній ємності з широким горлечком заповнюємо стиглим аґрусом, заливаємо 70% спиртом і наполягаємо рівно місяць. Після цього додаємо малину, наполягаємо ще тиждень, а потім обережно зливаємо напій, відстоюємо і розливаємо по пляшках. У готову наливку з малини на спирту можете додати за смаком трохи меду .
Інгредієнти:
горілка - 500 мл;
стигла малина - 3 кг;
кип'ячена вода - 7 л.
Приготування
Отже, для приготування наливки з малини добре моєму десятилитровую бутель і даємо їй повністю обсохнути. Після цього викладаємо в неї всі наші інгредієнти, накриваємо злегка кришечкою, обв'язуємо шнуром і ставимо суміш на 15 днів біля вікна, струшуючи тару з ягодами кожен день. Коли малина почне «грати», проціджуємо напій через кілька шарів марлі і залишаємо постояти ще на 3 дні.
Потім готову наливку обережно розливаємо в чисту тару. Для цих цілей краще всього використовувати використані пляшки з-під шампанського, завдяки товстому склу тиск в наливке не розірве ємність. Наливаємо напій не до самого горлечка, а пробки обов'язково обв'язуємо мотузкою. Прибираємо напій на зберігання в будь прохолодне місце. Краще всього помістити пляшку в ящик з піском шийкою вниз. Повністю готової до вживання наливка стане приблизно через 15 місяці.
Інгредієнти:
якісна горілка - 15 л;
стигла малина - 5 кг;
кип'ячена вода - 1 л;
цукровий пісок - 1 кг.
Приготування
Стиглі ягоди гарненько обробляємо, видаляємо гілочки і трохи розминаємо їх, після чого перекладаємо в бутель. Потім заливаємо малину горілкою так, щоб рівень ягід повинен перекривався приблизно на 2-3 сантиметри. Горлечко ємності закриваємо щільною тканиною і залишаємо настоюватися у теплому місці приблизно на тиждень. По закінченню цього часу рідина акуратно розливаємо, щоб осад залишився на дні ємності.
Залишки на дні віджимаємо, і на їх основі варимо сироп. Для цього в теплий сироп додаємо злиту раніше малинову горілку, цукор і добре перемішуємо. Рідина ретельно фільтруємо і переливаємо в чисту ємність для подальшого настоювання. Напій залишаємо ще приблизно на місяць, після чого проціджуємо і розливаємо в звичайні скляні пляшки. В результаті ми з вами отримали домашню малинову наливку середньої фортеці з відмінним терпким солодкуватим смаком. Такий напій можна поставити на святковий стіл і бути повністю впевненим, що він не зіпсує свято.
Рецепт наливки з малини
Інгредієнти:
Приготування
Отже, малину обробляємо, видаляємо листочки і засипаємо в чисту тару шарами, пересипаючи кожен рівномірно цукровим піском. Потім шийку обертаємо марлею, закріплюємо щільною ниткою і ставимо під прямі сонячні промені на кілька днів. Для початку бродіння, ємність з ягодою періодично струшуємо. Після цього одягаємо на шийку під гумку целофановий пакетик без дірочок і ставимо в темне місце на 30 днів, до завершення процесу бродіння.
Після закінчення цього часу, напій фільтруємо, розливаємо по пляшках і щільно закорковуємо. Готову домашню наливочку з малини зберігаємо в будь-якому темному і прохолодному місці.
Простий рецепт наливки з малини
Інгредієнти:
Приготування
Половину чистій скляній ємності з широким горлечком заповнюємо стиглим аґрусом, заливаємо 70% спиртом і наполягаємо рівно місяць. Після цього додаємо малину, наполягаємо ще тиждень, а потім обережно зливаємо напій, відстоюємо і розливаємо по пляшках. У готову наливку з малини на спирту можете додати за смаком трохи меду .
Наливка з малини на горілці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування наливки з малини добре моєму десятилитровую бутель і даємо їй повністю обсохнути. Після цього викладаємо в неї всі наші інгредієнти, накриваємо злегка кришечкою, обв'язуємо шнуром і ставимо суміш на 15 днів біля вікна, струшуючи тару з ягодами кожен день. Коли малина почне «грати», проціджуємо напій через кілька шарів марлі і залишаємо постояти ще на 3 дні.
Потім готову наливку обережно розливаємо в чисту тару. Для цих цілей краще всього використовувати використані пляшки з-під шампанського, завдяки товстому склу тиск в наливке не розірве ємність. Наливаємо напій не до самого горлечка, а пробки обов'язково обв'язуємо мотузкою. Прибираємо напій на зберігання в будь прохолодне місце. Краще всього помістити пляшку в ящик з піском шийкою вниз. Повністю готової до вживання наливка стане приблизно через 15 місяці.
Як приготувати наливку з малини?
Інгредієнти:
Приготування
Стиглі ягоди гарненько обробляємо, видаляємо гілочки і трохи розминаємо їх, після чого перекладаємо в бутель. Потім заливаємо малину горілкою так, щоб рівень ягід повинен перекривався приблизно на 2-3 сантиметри. Горлечко ємності закриваємо щільною тканиною і залишаємо настоюватися у теплому місці приблизно на тиждень. По закінченню цього часу рідина акуратно розливаємо, щоб осад залишився на дні ємності.
Залишки на дні віджимаємо, і на їх основі варимо сироп. Для цього в теплий сироп додаємо злиту раніше малинову горілку, цукор і добре перемішуємо. Рідина ретельно фільтруємо і переливаємо в чисту ємність для подальшого настоювання. Напій залишаємо ще приблизно на місяць, після чого проціджуємо і розливаємо в звичайні скляні пляшки. В результаті ми з вами отримали домашню малинову наливку середньої фортеці з відмінним терпким солодкуватим смаком. Такий напій можна поставити на святковий стіл і бути повністю впевненим, що він не зіпсує свято.
Рекомендуємо добрі рецепти
Наливка з чорної смородини
Чорна смородина - дуже корисна ягода, в якій міститься велика кількість вітаміну С. З неї можна готувати різні смачні напої: соки, киселі, компоти,
Наливка з варення
Наливка - смачний алкогольний напій, улюблений багатьма дамами. Його готують із різноманітних ягід і фруктів, а також з залишків варення. Ось про
Наливка з ягід
Наливка - це смачний алкогольний напій, який люблять багато пані. Його готують на горілці або спирті. Давайте детально розберемося, як його зробити з
Наливка з агрусу
Аґрус - смачна і корисна ягідка, яку можна використовувати у створенні варення, джемів, компотів, а також наливки. Ось про створення цього
Настоянка з малини
Ароматний настій з малини можна приготувати зі свіжих і заморожених ягід, а також з малинового варення. Ось ми сьогодні і розглянемо докладно ці
Абрикосова наливка
Абрикосова наливка - це смачний ароматний алкогольний напій, який неодмінно сподобається дамам і неодмінно займе гідне місце на святковому столі.