Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Сік з моркви

Сік з моркви

19-01-2015, 15:25
1 683
Сік з моркви
Якщо ви вирішили серйозно зайнятися своїм здоров'ям, то не поспішайте бігти в аптеку і купувати ліки, а почніть лікування з вживання кожен день смачних натуральних соків. Вони допоможуть вам не тільки очистити організм, але і відновити здоров'я. Отже, давайте розглянемо з вами, як вичавити сік з моркви і урізноманітнити його іншими овочами та фруктами.
Як зробити сік з моркви?
Інгредієнти:

  • морква - 6 шт.;

  • цукор - за смаком.


  • Приготування
    Для приготування соку, нам знадобляться терочка і марля або бавовняний мішечок. Морква натираємо на дрібній тертці, викладаємо отриману кашку в мішечок і віджимаємо руками. Замість терки можете використовувати м'ясорубку або блендер. Готовий сік перелити в стакани, охолоджуємо, додаємо за бажанням цукор і подаємо до столу.
    Сік з буряка та моркви
    Інгредієнти:

  • буряк - 1 шт.;

  • морква - 5 шт.


  • Приготування
    Буряк і моркву гарненько миємо, витирає чистим рушником і очищаємо від шкірки. Якщо у вас є соковижималка, значить, включаємо прилад в мережу і вичавлюємо з підготовлених овочів сік. Якщо ви ще не купили таку техніку, не турбуйтеся. У цьому випадку натираємо на дрібній терочке морква, перекладаємо м'якоть в марлю і видавлюємо руками сік в миску.
    Точно так само чинимо з буряком, але виливаємо його в іншу ємність. Потім з'єднуємо напої в банку в співвідношенні - 1 частина бурякового соку і 3 частини морквяного. Даємо соку відстоятися хоча б півгодини в холодильнику, а потім подаємо його на стіл. Ні в якому разі не додаємо ні цукор, ні сіль, а п'ємо напій у натуральному вигляді!
    Сік з моркви і апельсина
    Інгредієнти:

  • соковита морква - 1 шт.;

  • апельсин - 1 шт.;

  • питна вода - 05 ст.


  • Приготування
    Моркву і апельсин очищаємо і нарізаємо на дрібні шматочки. Далі закладаємо все в блендер і збиваємо до отримання однорідної маси. Проціджуємо готовий напій через сито або марлю, щоб отримати натуральний сік і відразу ж подаємо його на стіл.
    Сік із селери, моркви і яблука
    Інгредієнти:

  • яблуко - 4 шт.;

  • морква - 3 шт.;

  • стебло селери - 4 шт.


  • Приготування
    Отже, яблуко, моркву і селеру промиваємо, обсушуємо і пропускаємо через соковижималку. Гарненько перемішуємо напій і
    Сік з моркви
    негайно подаємо до столу.
    Сік з буряка, моркви і яблука
    Інгредієнти:

  • буряк - 1 шт.;

  • морква - 3 шт.;

  • яблуко - 2 шт.


  • Приготування
    Всі необхідні інгредієнти промиваємо, нарізаємо скибочками і перекручуємо через м'ясорубку. Потім напій проціджують і розливаємо по широким склянках.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Салат з моркви з сиром
    Салат з моркви з сиром
    Салати - смачне і цікаве блюдо, яке прикрасить будь-який стіл. Варіантів їх створення з різними інгредієнтами дуже багато. І сьогодні ми розповімо,
    Салат зі свіжої моркви
    Салат зі свіжої моркви
    Морква - дуже корисний і смачний овоч, багатий вітаміном А. І зараз ми поділимося з вами поживними і оригінальними рецептами салатів зі свіжої
    Салат з моркви і яблук
    Салат з моркви і яблук
    Салат з моркви і яблук - це легка закуска, яку зробити досить просто. Така страва неодмінно оцінять ті, хто дотримуються дієти і стежать за своєю
    Маринована морква
    Маринована морква
    Морква - дуже корисний продукт, адже в ній міститься багато вітаміну А, який необхідний нашому організму. З неї готують салати, додають її у супи і
    Морквяний сік на зиму
    Морквяний сік на зиму
    На зиму можна заготовляти не тільки соління, консервацію, варення, але і зробити чудовий і корисний морквяний сік. А наші цікаві ті рецепти, які
    Гарбузово-морквяний сік на зиму
    Гарбузово-морквяний сік на зиму
    Гарбузово-морквяний сік - це чудовий напій, в якому міститься велика кількість вітамінів. Він корисний для зору, крові, покращує травні процеси.