Якщо ви вирішили серйозно зайнятися своїм здоров'ям, то не поспішайте бігти в аптеку і купувати ліки, а почніть лікування з вживання кожен день смачних натуральних соків. Вони допоможуть вам не тільки очистити організм, але і відновити здоров'я. Отже, давайте розглянемо з вами, як вичавити сік з моркви і урізноманітнити його іншими овочами та фруктами.
Як зробити сік з моркви?
Інгредієнти: морква - 6 шт.; цукор - за смаком. Приготування Для приготування соку, нам знадобляться терочка і марля або бавовняний мішечок. Морква натираємо на дрібній тертці, викладаємо отриману кашку в мішечок і віджимаємо руками. Замість терки можете використовувати м'ясорубку або блендер. Готовий сік перелити в стакани, охолоджуємо, додаємо за бажанням цукор і подаємо до столу.
Сік з буряка та моркви
Інгредієнти: буряк - 1 шт.; морква - 5 шт. Приготування Буряк і моркву гарненько миємо, витирає чистим рушником і очищаємо від шкірки. Якщо у вас є соковижималка, значить, включаємо прилад в мережу і вичавлюємо з підготовлених овочів сік. Якщо ви ще не купили таку техніку, не турбуйтеся. У цьому випадку натираємо на дрібній терочке морква, перекладаємо м'якоть в марлю і видавлюємо руками сік в миску.
Точно так само чинимо з буряком, але виливаємо його в іншу ємність. Потім з'єднуємо напої в банку в співвідношенні - 1 частина бурякового соку і 3 частини морквяного. Даємо соку відстоятися хоча б півгодини в холодильнику, а потім подаємо його на стіл. Ні в якому разі не додаємо ні цукор, ні сіль, а п'ємо напій у натуральному вигляді!
Сік з моркви і апельсина
Інгредієнти: соковита морква - 1 шт.; апельсин - 1 шт.; питна вода - 05 ст. Приготування Моркву і апельсин очищаємо і нарізаємо на дрібні шматочки. Далі закладаємо все в блендер і збиваємо до отримання однорідної маси. Проціджуємо готовий напій через сито або марлю, щоб отримати натуральний сік і відразу ж подаємо його на стіл.
Сік із селери, моркви і яблука
Інгредієнти: яблуко - 4 шт.; морква - 3 шт.; стебло селери - 4 шт. Приготування Отже, яблуко, моркву і селеру промиваємо, обсушуємо і пропускаємо через соковижималку. Гарненько перемішуємо напій і
негайно подаємо до столу.
Сік з буряка, моркви і яблука
Інгредієнти: буряк - 1 шт.; морква - 3 шт.; яблуко - 2 шт. Приготування Всі необхідні інгредієнти промиваємо, нарізаємо скибочками і перекручуємо через м'ясорубку. Потім напій проціджують і розливаємо по широким склянках.