» » Як зробити коньяк в домашніх умовах?

Як зробити коньяк в домашніх умовах?

Як зробити коньяк в домашніх умовах?
Всім відомо, що не всі магазинні продукти є якісними. Кращі рецепти коньяку домашніх умовах, чекають вас нижче.
Приготування коньяку в домашніх умовах з самогону
Інгредієнти:

  • самогон – 3 літри;

  • заварка чорного чаю – 1 ст. ложка;

  • гвоздика (бутончики) – 6 шт.;

  • цукор ванільний – 15 г;

  • кмин – 1 ч. ложка;

  • перегородки волоських горіхів – 55 г;

  • кислота лимонна;

  • гранули марганцівки – 2-3 шт.


  • Приготування
    Чистий самогон переливаємо в прозору ємність, розводимо в ньому марганцівку. Сюди ж поміщаємо перегородки волоських горіхів, чайну заварку і гвоздику. Добре розмішуємо, додаємо кмин, ванільний цукор. Знову розмішуємо і додаємо лимонну кислоту. Закриваємо банку кришкою і залишаємо на 5 днів у темному приміщенні. Тепер отриманий напій проціджують.
    Рецепт коньяку в домашніх умовах
    Інгредієнти:

  • чорний листовий чай – 1/2 ч. ложки;

  • ванілін;

  • перець духмяний горошком – 1 шт.;

  • пісок цукровий – 45 г;

  • лаврове листя – 2 шт.;

  • сода – щіпка;

  • самогон – 1 літр.


  • Приготування
    Самогон наливаємо в каструльку, поміщаємо її на плиту. Додаємо спеції, цукор, соду, чай. Накриваємо каструлю і доводимо вміст приблизно до 75 градусів. Потім вимикаємо вогонь, але не відкриваємо кришку – нехай настоїться хвилин 5. Потім переливаємо вміст каструльки в банку, закриваємо і залишаємо до її повного остигання. Отриманий напій фільтруємо і розливаємо по пляшках. Днів через 5 напій буде повністю готовий до вживання.
    Як зробити коньяк в домашніх умовах на дубовій корі
    Інгредієнти:

  • дубова кора – 2 ст. ложки;

  • крупнолистовий чай без добавок – 25 г;

  • пісок цукровий – 75 г;

  • кориця – 1/2 чайної ложки;

  • ванілін – 1/2 ч. ложки;

  • перець горошком – 5 шт.;

  • шипшина подрібнений – 35 г;

  • звіробій – 35 г;

  • самогон – 3 літри.


  • Приготування
    В банку з самогоном додаємо всі інші інгредієнти, добре розмішуємо, банку закриваємо і ставимо в темне місце. Дня через 3 напій фільтруємо і розливаємо по пляшках.
    Шоколадний коньяк в домашніх умовах
    Інгредієнти:

  • шоколад чорний – 190 г;

  • цукор ванільний – 1 пакетик;

  • пісок цукровий – 1 кг;

  • вода – 290 мл;

  • горілка – 15 літра.


  • Приготування
    Подрібнюємо шоколад – його можна просто поламати на дрібні шматочки або ж використовувати терку. Поміщаємо його в каструлю і розтоплюємо. Після цього вливаємо горілку, додаємо ванільний цукор. Добре розмішуємо суміш, знімаємо з вогню, злегка охолоджуємо і переливаємо в банку. Закриваємо кришкою і прибираємо в холод. Наполягаємо масу 2-3 дні, щодня розмішуючи і струшуючи банку. З води і цукру варимо сироп і охолоджуємо. Проціджуємо напій, змішуємо його з цукровим сиропом і ще дня на 2 ставимо в холодильник.
    Коньяк в домашніх умовах з винограду
    Інгредієнти:

  • темне пиво – 1 літр;

  • сік виноградний – 1 літр;

  • дріжджі – 25 г;

  • пісок цукровий – 290 г;

  • горілка – 245 мл;

  • кава розчинна – 6 ч. ложок.


  • Приготування
    В темне пиво вливаємо виноградний сік, додаємо цукровий пісок, кава, тремтіння і вливаємо горілку. Суміш ретельно розмішуємо і ставимо в темне місце на місяць. Потім напій проціджують, а ще краще – фільтруємо через ватяний шар.
    Коньяк в домашніх умовах з горілки
    Інгредієнти:

  • цукровий пісок – 120 г;

  • чорнослив з кісточками – 5 шт.;

  • перець запашний – 3 шт.;
  • Як зробити коньяк в домашніх умовах?

  • горілка – 490 мл;

  • бутони гвоздики – 1 шт.;

  • ванілін.


  • Приготування
    Спочатку перець і гвоздику тиснемо за допомогою качалки. Чорнослив і спеції поміщаємо в банку, вливаємо горілку, додаємо ванілін, цукор і ретельно розмішуємо. Закриваємо банку щільно кришкою, ставимо в темне місце. Один раз в 2 дня банку добре струшуємо. Через 10 днів напій проціджують і фільтруємо через ватяний шар. Розливаємо його по пляшках і щільно укупориваем. Дня через 2 напій можна вживати.
    Додав: admin | 22-09-2016, 20:55
    Переглядів: 143