Як зробити коньяк з спирту?
Для приготування домашнього цього міцного коньяку, саме головне - запастися терпінням хорошим, так як напій повинен настоятися гарненько, придбати насичений аромат і увібрати в себе різноманітну гаму смаків. Основним інгредієнтом коньяку, є, безумовно, спирт, який краще всього брати винний, а не звичайний етиловий. Такий напій, зроблений в домашніх умовах, більше нагадує по смаку й аромату бренді. Отже, давайте дізнаємося з вами вже, як приготувати коньяк з спирту.
Інгредієнти:
винний спирт - 25 л;
кора дуба - 5 ст. ложок;
палений цукор - 2 ч. ложки;
мускатний горіх - щіпка;
гвоздика - 3 шт.;
меліса - за бажанням;
ванілін - за смаком.
Приготування
Винний спирт наливаємо у скляну банку, додаємо кору дуба, горіх мускатний, гвоздичку, ванілін за смаком і палений цукровий пісок. Усе ретельно розмішуємо дерев'яною лопаткою. Якщо вам раптом не подобається аромат якого-небудь продукту, що служать для додання смаку коника, просто не додавайте.
Цукровий пісок обов'язково нагріваємо до світло-коричневого кольору, в металевій ємності. Саме він надає нашому напою особливу оригінальну родзинку. Тепер ставимо напій в прохолодне темне місце і наполягаємо приблизно 1 місяць. Чим довше простоїть коньяк, тим цікавішим він вийде. Краще всього наполягати коньяк протягом 3 років, але якщо ваше терпіння закінчується, то проціджуємо напій в графин і приступаємо до дегустації.
Інгредієнти:
чорний чай - 1 ст. ложка;
лавровий листочок - 5 шт.;
цукровий пісок - 3 ст. ложки;
чорний перець горошком - 4 шт.;
меліса - за бажанням;
винний спирт - 3 л.
Приготування
В чисту каструлю складаємо чорний чай , лаврові листочки, горошинки чорного перцю і цукровий пісок. Все це добре перемішуємо і заливаємо винним спиртом. Наполягаємо напій в темному місці приблизно десять днів, а потім готову настойку фільтруємо, проціджуємо, віджимаємо залишки, розливаємо по пляшечках і закорковуємо. Ось і все, справжній домашній коньяк, готовий!
Інгредієнти:
винний спирт - 3 л;
перегородки волоських горіхів - 30 г;
кора дуба - 2 ст. ложки;
лавровий лист - 2 шт.;
звіробій, меліса - за смаком;
чорний чай - 05 ч. ложки;
чорний перець горошком - 2 шт.;
сушена апельсинова цедра - 1 ст. ложка;
ванілін - за смаком.
Приготування
Отже, для приготування міцного домашнього коньяку, беремо сухі перегородки волоського горіха, заливаємо винним спиртом і прибираємо настоюватися приблизно на 2 тижні. Далі змішуємо кору дуба, лаврові листочки, звіробій, мелісу, апельсинову цедру і перець горошком. Усі ці компоненти добре перемішуємо і заливаємо настоявшимся на перегородках волоського горіха спиртом, попередньо процідивши цей настій. Тепер наполягаємо напій 10-15 днів, а потім обережно зливаємо рідину, віджимаємо залишки, всі проціджуємо і розливаємо по пляшках.
Інгредієнти:
лимон - 1 шт.;
кора дуба - 1 ст. ложка;
розчинний чорний кави - 05 ч. ложки;
цукровий пісок - щіпка;
винний спирт - 3 л.
Приготування
Отже, беремо свіжий лимон, ошпарюємо його окропом, витираємо насухо рушником і разом з шкіркою перекручуємо через м'ясорубку або просто подрібнюємо гострим кухонним ножем. Потім додаємо цукровий пісок, розчинна кава і заливаємо винним спиртом. Готову суміш гарненько перемішуємо і наполягаємо протягом 7 днів у прохолодному місці. Після цього ретельно проціджуємо наш коньяк і розливаємо по пляшках.
Рецепт домашнього коньяку зі спирту
Інгредієнти:
Приготування
Винний спирт наливаємо у скляну банку, додаємо кору дуба, горіх мускатний, гвоздичку, ванілін за смаком і палений цукровий пісок. Усе ретельно розмішуємо дерев'яною лопаткою. Якщо вам раптом не подобається аромат якого-небудь продукту, що служать для додання смаку коника, просто не додавайте.
Цукровий пісок обов'язково нагріваємо до світло-коричневого кольору, в металевій ємності. Саме він надає нашому напою особливу оригінальну родзинку. Тепер ставимо напій в прохолодне темне місце і наполягаємо приблизно 1 місяць. Чим довше простоїть коньяк, тим цікавішим він вийде. Краще всього наполягати коньяк протягом 3 років, але якщо ваше терпіння закінчується, то проціджуємо напій в графин і приступаємо до дегустації.
Саморобний коньяк з спирту
Інгредієнти:
Приготування
В чисту каструлю складаємо чорний чай , лаврові листочки, горошинки чорного перцю і цукровий пісок. Все це добре перемішуємо і заливаємо винним спиртом. Наполягаємо напій в темному місці приблизно десять днів, а потім готову настойку фільтруємо, проціджуємо, віджимаємо залишки, розливаємо по пляшечках і закорковуємо. Ось і все, справжній домашній коньяк, готовий!
Коньяк з спирту
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування міцного домашнього коньяку, беремо сухі перегородки волоського горіха, заливаємо винним спиртом і прибираємо настоюватися приблизно на 2 тижні. Далі змішуємо кору дуба, лаврові листочки, звіробій, мелісу, апельсинову цедру і перець горошком. Усі ці компоненти добре перемішуємо і заливаємо настоявшимся на перегородках волоського горіха спиртом, попередньо процідивши цей настій. Тепер наполягаємо напій 10-15 днів, а потім обережно зливаємо рідину, віджимаємо залишки, всі проціджуємо і розливаємо по пляшках.
Рецепт коньяку зі спирту
Інгредієнти:
Приготування
Отже, беремо свіжий лимон, ошпарюємо його окропом, витираємо насухо рушником і разом з шкіркою перекручуємо через м'ясорубку або просто подрібнюємо гострим кухонним ножем. Потім додаємо цукровий пісок, розчинна кава і заливаємо винним спиртом. Готову суміш гарненько перемішуємо і наполягаємо протягом 7 днів у прохолодному місці. Після цього ретельно проціджуємо наш коньяк і розливаємо по пляшках.
Рекомендуємо добрі рецепти
Настоянка з журавлини на спирту
Журавлина на спирту - дуже приємний напій, який більше полюбляють жінки, ніж чоловіки. Зробити його легко, треба тільки мати під рукою пару
Наливка з журавлини на горілці
Наливку з журавлини приготувати досить просто. Для цього нам знадобиться журавлина, горілка і цукор. Ну, що ж, давайте познайомимося з простими
Наливка з чорної смородини
Чорна смородина - дуже корисна ягода, в якій міститься велика кількість вітаміну С. З неї можна готувати різні смачні напої: соки, киселі, компоти,
Наливка з малини
Наливка з малини - смачний алкогольний напій, який дуже легко зробити в домашніх умовах. Для цього вам потрібно всього лише мати в наявності малину,
Настоянка з малини
Ароматний настій з малини можна приготувати зі свіжих і заморожених ягід, а також з малинового варення. Ось ми сьогодні і розглянемо докладно ці
Чай з коньяком
Чай з коньяком - це прекрасний розслабляючий напій, який буде доречний в кінці важкого робочого дня. Подавати це запашне питво можна з лимоном і