Чай з коньяком
Чай з коньяком - це аристократичний і вишуканий напій, з пікантним присмаком, який повністю відповідає не тільки чайному, але і коньячному етикету. Це чудовий привід для душевної бесіди, допомагає порадувати гостей і створити затишну, привабливу обстановку. Давайте дізнаємося з вами деякі рецепти приготування чаю з коньяком.
Інгредієнти:
зелений чай улун - 150 мл;
лимонна цедра - за смаком;
апельсиновий сік - 200 мл;
мускатний горіх - щіпка;
цукор - за смаком;
коньяк - 3 ст. ложки.
Приготування
Заварку зеленого чаю молочний улун змішуємо з тертої лимонної цедрою і апельсиновим соком в емальованому або скляному посуді. Отриману суміш ставимо на слабкий вогонь і прогріваємо, але не кип'ятимо. Потім чай проціджуємо через марлю і розливаємо в чашки. Далі, в кожну кружку додаємо трохи коньяку, кладемо цукор за смаком і щіпку мускатного горіха. Все перемішуємо і подаємо гарячий чай на стіл.
Інгредієнти:
листовий чай (чорний або зелений) - 1 ч. ложка;
вершки - 100 мл;
цукровий пісок - за смаком;
коньяк або ром - 1 ч. ложка;
молоко нежирне - 250 мл
Приготування
Молоко ставимо на вогонь і доводимо до кипіння, потім кидаємо до нього листовий чай і даємо йому прокипіти і заваритися протягом 2 хвилин. Тим часом віночком гарненько збиваємо вершки з цукром в пишну піну. Чай проціджуємо через ситечко, додаємо коньяк і зверху викладаємо збиті вершки. Відразу ж подаємо напій до столу, щоб піна не встигла осісти.
Інгредієнти:
чорний чай - 1 ст.;
мед - 1 ст. ложка;
коньяк - 1 ст. ложка;
лимон - за смаком.
Приготування
Заварюємо чорний чай, або чай з меліса . Потім кладемо трохи меду за смаком і вливаємо коньяк. Додаємо часточку лимона і подаємо напій до столу.
Приємного вам чаювання!
Зелений чай з коньяком
Інгредієнти:
Приготування
Заварку зеленого чаю молочний улун змішуємо з тертої лимонної цедрою і апельсиновим соком в емальованому або скляному посуді. Отриману суміш ставимо на слабкий вогонь і прогріваємо, але не кип'ятимо. Потім чай проціджуємо через марлю і розливаємо в чашки. Далі, в кожну кружку додаємо трохи коньяку, кладемо цукор за смаком і щіпку мускатного горіха. Все перемішуємо і подаємо гарячий чай на стіл.
Молочний чай з коньяком
Інгредієнти:
Приготування
Молоко ставимо на вогонь і доводимо до кипіння, потім кидаємо до нього листовий чай і даємо йому прокипіти і заваритися протягом 2 хвилин. Тим часом віночком гарненько збиваємо вершки з цукром в пишну піну. Чай проціджуємо через ситечко, додаємо коньяк і зверху викладаємо збиті вершки. Відразу ж подаємо напій до столу, щоб піна не встигла осісти.
Чай з медом і коньяком
Інгредієнти:
Приготування
Заварюємо чорний чай, або чай з меліса . Потім кладемо трохи меду за смаком і вливаємо коньяк. Додаємо часточку лимона і подаємо напій до столу.
Приємного вам чаювання!
Рекомендуємо добрі рецепти
Як зробити коньяк з спирту?
Коньяк - популярний алкогольний напій, і сьогодні ми розповімо, як його зробити з спирту в домашніх умовах. Тут головне запастися терпінням, адже
Коктейлі з коньяком
Коньяк має золотисто-янтарний колір, приємний смак, а також володіє насиченим ароматом. Його п'ють як у чистому вигляді, так і змішуючи з різними
Холодний чай - рецепт
Якщо лимонадом і безалкогольними мохіто у спекотну літню пору вас вже не здивувати - спробуйте приготувати натуральний холодний чай. Легкий і
Кава з лимоном
Кава - це напій, який любить багато хто з нас. І щоб урізноманітнити його смак, у нього додають різноманітні інгредієнти. І сьогодні ми з вами
Кава з коньяком
Кава з коньяком - це бадьорить смачний коктейль, який підніме вам настрій і зарядить енергією. А зараз ми вам підкажемо декілька простих порад, як
Грог з коньяком
Грог - це гарячий алкогольний напій, батьківщиною якого є Великобританія. Його можна готувати з додаванням різного алкоголю і спецій. І сьогодні мова