» » Малиновий лікер на горілці

Малиновий лікер на горілці

Малиновий лікер на горілці
Смачніше спиртні напої можна приготувати і самостійно. Рецепти малинового лікеру на горілці чекають вас нижче.

Малиновий лікер в домашніх умовах на горілці


Інгредієнти:

  • малина – 500 г;

  • кислота лимонна – 5 г;

  • цукровий пісок – 700 г;

  • вода кип'ячена – 500 мл;

  • горілка – 13 літра;

  • цукор ванільний – 5 р.


  • Приготування
    Заливаємо водою стиглі ягідки малини і на малому вогні варимо, поки ягідки не стануть світлими. Для цього може знадобитися близько години. Потім ягідки витягаємо, всипаємо цукор і добре вимішуємо до його повного розчинення. Потім через ситечко переливаємо отриманий сироп в пляшку. Додаємо лимонну кислоту, горілку і ванільний цукор. Пляшку закриваємо, добре збовтуємо і години на 2 залишаємо в теплі. Кожні півгодини вміст пляшки потрібно збовтувати. Фільтруємо лікер через кілька шарів марлі, розливаємо по пляшках і щільно укупориваем.

    Рецепт малинового лікеру на горілці


    Інгредієнти:

  • цукор – 1 склянка;

  • горілка – 500 мл;

  • малина.


  • Приготування
    У літрову баночку висипаємо склянку цукру, вливаємо 500 мл горілки і поміщаємо малину, щоб банку була заповнена вщерть. Щільно закрити капроновою кришкою і прибираємо для настоювання в темне місце. Кожен день банку потрібно струшувати. Днів через 10 лікер проціджуємо.

    Малиновий лікер – рецепт приготування на горілці


    Інгредієнти:

  • малина – 350 г;

  • лимон – половинка;

  • горілка – 700 мл;

  • сироп цукровий – 180 мл


  • Приготування
    Малину моєму, зіпсовані ягідки прибираємо. Поміщаємо її в банку і розминаємо до стану пюре. Додаємо цедру половинки лимона без білої шкірки і заливаємо горілкою. Наполягаємо 21 день, потім проціджуємо і фільтруємо через ватний фільтр. Готуємо сироп в 1 порції:1 і додаємо його до настоянці. Витримуємо напій ще пару тижнів, а потім вже він готовий до подачі.

    Домашній малиновий лікер з червоною смородиною на горілці


    Інгредієнти:

  • стигла малина – 400 г;

  • смородина червона – 300 г;

  • цукровий сироп – 250 мл;

  • лайм – 1 шт.;

  • горілка – 550 мл;
  • Малиновий лікер на горілці

  • паличка кориці – 1 шт.;

  • апельсин – 1 шт.;

  • ванільний екстракт – 2 ч. ложки.


  • Приготування
    Малину і смородину моєму, перебираємо і поміщаємо в банку. Додаємо апельсинову і лимонну цедру, корицю. Заливаємо все горілкою і наполягаємо близько 6 тижнів, іноді струшуючи. Добре проціджуємо, фільтруємо, додаємо цукровий сироп (його кількість можна регулювати з власних смакових переваг), ванільний екстракт, розмішуємо і розливаємо по підготовленим пляшках.
    Додав: admin | 22-09-2016, 20:43
    Переглядів: 79