Крюшон з кавуна з шампанським
З цього матеріалу ви дізнаєтеся, як зробити крюшон з кавуна з шампанським. Такий напій буде особливо доречною на вечірці з друзями або на пікніку в спеку. Подають його обов'язково добре охолодженим, в кавуні або спеціальному посуді. Розливають по келихах крюшон безпосередньо перед вживанням.
Інгредієнти:
кавун великий – 8-10 кг;
шампанське – 700 мл;
вино біле сухе – 700 мл;
виноград – 380 г;
яблука середнього розміру – 2 шт.;
великий персик – 1 шт.;
пісок цукровий – 140 г;
апельсиновий лікер або коньяк – 120 мл
Приготування
Всі напої, які нам знадобляться для приготування крюшону необхідно охолодити на полиці холодильника. Нарізаємо також виноград, при необхідності витягуючи у процесі з нього кісточки, а також подрібнюємо персики і яблука дрібно. Засипаємо скибочки фруктів цукровим піском, після чого заливаємо їх лікером або коньяком, а також вином і залишаємо на полиці холодильника на деякий час.
В даному випадку крюшон ми будемо готувати в кавуні. Для цього відрізаємо у плода верх і виймаємо м'якоть, одночасно позбавляючи її від кісточок і розрізаючи на середнього розміру шматочки. Поміщаємо посудину з м'якоттю і соком, що виділився під час її добування, в холодильник або на короткий час в морозильну камеру, а в цей час добре і акуратно вичищаємо кавун всередині, надаючи йому гарний зовнішній вигляд. Якщо є певні навички, то можна ефектно обрізати зубчиками верх плоду, надавши тим самим «посуд» оригінальність.
Крюшон в кавуні з шампанським можна приготувати і з іншими фруктами, наприклад, манго або грушею, а також доповнити його замість вина і коньяку частково або повністю лимонадом, знизивши тим самим градус напою.
Інгредієнти:
кавунова м'якоть – 15 кг;
шампанське – 700 мл;
вино біле сухе – 900 мл;
ягідний мікс – 520 г;
вишні свіжі або заморожені без кісточок – 95 г;
пісок цукровий – 190 г;
коньяк – 55 мл
Приготування
Класичний крюшон з кавуна подається тільки в кавуні і ніяк по-іншому. Але, трохи відійшовши від класики, напій можна зробити і в спеціальному круглому посуді - крюшонніцу. Також як і в попередньому випадку, всі компоненти необхідно добре охолодити. Це стосується і спиртних напоїв, і ягід та кавунової м'якоті, яку необхідно звільнити від кісточок і нарізати дрібно.
Вимиті і просушені ягоди (можна взяти абсолютно будь-які на свій смак і за наявності) пересипаємо цукровим піском в мисці і залишаємо на кілька годин у холодильнику. Тепер викладаємо ягідну масу і кавунову м'якоть разом з соком в крюшонниці і заливаємо вином, коньяком і шампанським. Ставимо посудину на полицю холодильника на годину. За кілька хвилин до подачі додаємо вишні без кісточок.
Крюшон з кавуна з шампанським – класичний рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Всі напої, які нам знадобляться для приготування крюшону необхідно охолодити на полиці холодильника. Нарізаємо також виноград, при необхідності витягуючи у процесі з нього кісточки, а також подрібнюємо персики і яблука дрібно. Засипаємо скибочки фруктів цукровим піском, після чого заливаємо їх лікером або коньяком, а також вином і залишаємо на полиці холодильника на деякий час.
В даному випадку крюшон ми будемо готувати в кавуні. Для цього відрізаємо у плода верх і виймаємо м'якоть, одночасно позбавляючи її від кісточок і розрізаючи на середнього розміру шматочки. Поміщаємо посудину з м'якоттю і соком, що виділився під час її добування, в холодильник або на короткий час в морозильну камеру, а в цей час добре і акуратно вичищаємо кавун всередині, надаючи йому гарний зовнішній вигляд. Якщо є певні навички, то можна ефектно обрізати зубчиками верх плоду, надавши тим самим «посуд» оригінальність.
Крюшон в кавуні з шампанським можна приготувати і з іншими фруктами, наприклад, манго або грушею, а також доповнити його замість вина і коньяку частково або повністю лимонадом, знизивши тим самим градус напою.
Крюшон з кавуна з шампанським і ягодами
Інгредієнти:
Приготування
Класичний крюшон з кавуна подається тільки в кавуні і ніяк по-іншому. Але, трохи відійшовши від класики, напій можна зробити і в спеціальному круглому посуді - крюшонніцу. Також як і в попередньому випадку, всі компоненти необхідно добре охолодити. Це стосується і спиртних напоїв, і ягід та кавунової м'якоті, яку необхідно звільнити від кісточок і нарізати дрібно.
Вимиті і просушені ягоди (можна взяти абсолютно будь-які на свій смак і за наявності) пересипаємо цукровим піском в мисці і залишаємо на кілька годин у холодильнику. Тепер викладаємо ягідну масу і кавунову м'якоть разом з соком в крюшонниці і заливаємо вином, коньяком і шампанським. Ставимо посудину на полицю холодильника на годину. За кілька хвилин до подачі додаємо вишні без кісточок.
Рекомендуємо добрі рецепти

Крюшон - класичний рецепт
Крюшон – один з традиційних прохолодних напоїв, що прийшли до нас із Франції. Сам рецепт передбачає використання фруктових і ягідних соків, свіжих

Кавуновий мохіто
Незвичайний спосіб застосування популярного річного частування - приготувати шалено смачний кавуновий мохіто. Далі розповімо, як зробити незрівнянний

Як зробити кавуновий фреш?
Коли сезон кавунів в розпалі, з'являється гостре бажання і можливість використовувати його в рецептах по максимуму. Далі запропонуємо цікаві варіанти

Крюшон в кавуні
Крюшон – це прохолодний напій, який робиться з суміші різних вин з додаванням ягід і фруктів. Але він може бути і безалкогольним і подаватися для

Гранатовий крюшон
Крюшон - це популярний напій, в якому одночасно з алкоголем додаються ягоди, фрукти, соки, сиропи. І сьогодні ми підкажемо вам кілька цікавих і

Крюшон - рецепт
Любите прохолодні напої? Рецепт крюшону врятує вас в самий жаркий день! Як його приготувати, ми докладно опишемо в цьому матеріалі, так що не