Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Крюшон - рецепт

Крюшон - рецепт

13-03-2015, 09:21
1 252
Крюшон - рецепт
Якщо вам ніколи не доводилося куштувати крюшон, але ви пили пунш , то смак цього напою ви вже можете уявити, так як вони дуже схожі між собою.
Класичний крюшон - це алкогольний напій із суміші вина, лікеру, цукрового сиропу і фруктового соку або компоту, однак зараз відомо достатню кількість безалкогольних рецептів.
Як приготувати крюшон обох різновидів, ви дізнаєтеся в цій статті.

Напій крюшон - рецепт безалкогольний


Освіжитися прийдешнім влітку допоможе прохолодний і безалкогольний персиковий крюшон.
Інгредієнти:

  • персики - 5 шт.;

  • цукор - 1 ст. ложка;

  • персиковий сік - 1 1/2 ст.;

  • ягідний морс - 1 1/2 л;

  • вода газована - 250 мл


  • Приготування
    Персики очистити від кісточок і шкірки, а соковиту м'якоть відправляємо на дно крюшонніцу і засипаємо цукром. Далі напій доповнюємо персиковим соком, закриваємо ємність і відправляємо в холодильник на 2 години.
    Після закінчення часу в крюшон доливаємо ягідний морс і мінеральну воду, перемішуємо і подаємо до столу.

    Крюшон - лимонад


    Легкий і ароматний напій не тільки допоможе охолодитися, але і додасть сил та енергії.
    Інгредієнти:

  • апельсин - 2 шт.;

  • лимонний сік - 500 мл;

  • мінеральна вода - 1 л;

  • цукор - за смаком;

  • свіжа м'ята для прикраси.


  • Приготування
    Апельсини миємо, нарізаємо кружальцями і викладаємо на дно крюшонніцу. Засипаємо цитрусові цукром і заливаємо лимонним соком, залишаємо на 30 хвилин у холодильнику. Перед подачею до столу напій заливаємо газованою водою, розливаємо лимонад по склянках і прикрашаємо листочками свіжої м'яти.

    Крюшон апельсиновий з персиками - рецепт


    Алкогольний крюшон з апельсинів завжди вигідно впишеться в будь-фуршет, до того ж, його можна ефектно подати, прикрасивши часточками свіжого апельсина, м'ятою і льодом.
    З перерахованих нижче інгредієнтів виходить 5 порцій.
    Інгредієнти:

  • апельсиновий сік - 250 мл;

  • коньяк - 50 мл;

  • біле сухе вино - 500 мл;

  • шампанське - 250 мл;

  • персик - 3 шт.;
  • Крюшон - рецепт

  • цукор - за смаком.


  • Приготування
    Персик очищаємо від кісточок і шкірки, нарізаємо великими шматочками, засипаємо цукром і залишаємо на 15-20 хвилин в холодильнику. Зацукровані персики заливаємо апельсиновим соком, коньяком і білим вином, перед подачею додаємо в напій крижане шампанське. Останнє можна замінити газованою водою.
    Подаємо крюшон в широких склянках, прикрасивши смужками апельсинової цедри і доповнивши жменею колотого льоду.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Банановий лікер
    Банановий лікер
    Якщо ви любите лікери, то ця стаття піде вам на користь. У ній ми розповімо, як зробити банановий лікер, а ви самі виберете відповідний для себе
    Гранатовий крюшон
    Гранатовий крюшон
    Крюшон - це популярний напій, в якому одночасно з алкоголем додаються ягоди, фрукти, соки, сиропи. І сьогодні ми підкажемо вам кілька цікавих і
    Літні освіжаючі коктейлі
    Літні освіжаючі коктейлі
    У жарку пору хочеться чогось легкого і смачного, тоді пропонуємо вам зробити легкі освіжаючі коктейлі. Вони можуть бути як алкогольних, так і
    Імбирний лимонад - рецепт
    Імбирний лимонад - рецепт
    Імбирний лимонад - чудовий освіжаючий напій, який легко приготувати в домашніх умовах. Хочете здивувати свою сім'ю новим освіжаючим напоєм? Значить
    Сангрія в домашніх умовах
    Сангрія в домашніх умовах
    Сангрія - іспанський алкогольний напій, який готується на основі червоного вина з додаванням свіжих фруктів, віскі, рому або бренді. Давайте
    Яблучний глінтвейн
    Яблучний глінтвейн
    Глінтвейн - напій англійського походження, який роблять на основі вина. І зараз ми розповімо, як приготувати корисний глінтвейн з додаванням яблука.