Крюшон - рецепт
Якщо вам ніколи не доводилося куштувати крюшон, але ви пили пунш , то смак цього напою ви вже можете уявити, так як вони дуже схожі між собою.
Класичний крюшон - це алкогольний напій із суміші вина, лікеру, цукрового сиропу і фруктового соку або компоту, однак зараз відомо достатню кількість безалкогольних рецептів.
Як приготувати крюшон обох різновидів, ви дізнаєтеся в цій статті.
Освіжитися прийдешнім влітку допоможе прохолодний і безалкогольний персиковий крюшон.
Інгредієнти:
персики - 5 шт.;
цукор - 1 ст. ложка;
персиковий сік - 1 1/2 ст.;
ягідний морс - 1 1/2 л;
вода газована - 250 мл
Приготування
Персики очистити від кісточок і шкірки, а соковиту м'якоть відправляємо на дно крюшонніцу і засипаємо цукром. Далі напій доповнюємо персиковим соком, закриваємо ємність і відправляємо в холодильник на 2 години.
Після закінчення часу в крюшон доливаємо ягідний морс і мінеральну воду, перемішуємо і подаємо до столу.
Легкий і ароматний напій не тільки допоможе охолодитися, але і додасть сил та енергії.
Інгредієнти:
апельсин - 2 шт.;
лимонний сік - 500 мл;
мінеральна вода - 1 л;
цукор - за смаком;
свіжа м'ята для прикраси.
Приготування
Апельсини миємо, нарізаємо кружальцями і викладаємо на дно крюшонніцу. Засипаємо цитрусові цукром і заливаємо лимонним соком, залишаємо на 30 хвилин у холодильнику. Перед подачею до столу напій заливаємо газованою водою, розливаємо лимонад по склянках і прикрашаємо листочками свіжої м'яти.
Алкогольний крюшон з апельсинів завжди вигідно впишеться в будь-фуршет, до того ж, його можна ефектно подати, прикрасивши часточками свіжого апельсина, м'ятою і льодом.
З перерахованих нижче інгредієнтів виходить 5 порцій.
Інгредієнти:
апельсиновий сік - 250 мл;
коньяк - 50 мл;
біле сухе вино - 500 мл;
шампанське - 250 мл;
персик - 3 шт.;
цукор - за смаком.
Приготування
Персик очищаємо від кісточок і шкірки, нарізаємо великими шматочками, засипаємо цукром і залишаємо на 15-20 хвилин в холодильнику. Зацукровані персики заливаємо апельсиновим соком, коньяком і білим вином, перед подачею додаємо в напій крижане шампанське. Останнє можна замінити газованою водою.
Подаємо крюшон в широких склянках, прикрасивши смужками апельсинової цедри і доповнивши жменею колотого льоду.
Класичний крюшон - це алкогольний напій із суміші вина, лікеру, цукрового сиропу і фруктового соку або компоту, однак зараз відомо достатню кількість безалкогольних рецептів.
Як приготувати крюшон обох різновидів, ви дізнаєтеся в цій статті.
Напій крюшон - рецепт безалкогольний
Освіжитися прийдешнім влітку допоможе прохолодний і безалкогольний персиковий крюшон.
Інгредієнти:
Приготування
Персики очистити від кісточок і шкірки, а соковиту м'якоть відправляємо на дно крюшонніцу і засипаємо цукром. Далі напій доповнюємо персиковим соком, закриваємо ємність і відправляємо в холодильник на 2 години.
Після закінчення часу в крюшон доливаємо ягідний морс і мінеральну воду, перемішуємо і подаємо до столу.
Крюшон - лимонад
Легкий і ароматний напій не тільки допоможе охолодитися, але і додасть сил та енергії.
Інгредієнти:
Приготування
Апельсини миємо, нарізаємо кружальцями і викладаємо на дно крюшонніцу. Засипаємо цитрусові цукром і заливаємо лимонним соком, залишаємо на 30 хвилин у холодильнику. Перед подачею до столу напій заливаємо газованою водою, розливаємо лимонад по склянках і прикрашаємо листочками свіжої м'яти.
Крюшон апельсиновий з персиками - рецепт
Алкогольний крюшон з апельсинів завжди вигідно впишеться в будь-фуршет, до того ж, його можна ефектно подати, прикрасивши часточками свіжого апельсина, м'ятою і льодом.
З перерахованих нижче інгредієнтів виходить 5 порцій.
Інгредієнти:
Приготування
Персик очищаємо від кісточок і шкірки, нарізаємо великими шматочками, засипаємо цукром і залишаємо на 15-20 хвилин в холодильнику. Зацукровані персики заливаємо апельсиновим соком, коньяком і білим вином, перед подачею додаємо в напій крижане шампанське. Останнє можна замінити газованою водою.
Подаємо крюшон в широких склянках, прикрасивши смужками апельсинової цедри і доповнивши жменею колотого льоду.
Рекомендуємо добрі рецепти
Банановий лікер
Якщо ви любите лікери, то ця стаття піде вам на користь. У ній ми розповімо, як зробити банановий лікер, а ви самі виберете відповідний для себе
Гранатовий крюшон
Крюшон - це популярний напій, в якому одночасно з алкоголем додаються ягоди, фрукти, соки, сиропи. І сьогодні ми підкажемо вам кілька цікавих і
Літні освіжаючі коктейлі
У жарку пору хочеться чогось легкого і смачного, тоді пропонуємо вам зробити легкі освіжаючі коктейлі. Вони можуть бути як алкогольних, так і
Імбирний лимонад - рецепт
Імбирний лимонад - чудовий освіжаючий напій, який легко приготувати в домашніх умовах. Хочете здивувати свою сім'ю новим освіжаючим напоєм? Значить
Сангрія в домашніх умовах
Сангрія - іспанський алкогольний напій, який готується на основі червоного вина з додаванням свіжих фруктів, віскі, рому або бренді. Давайте
Яблучний глінтвейн
Глінтвейн - напій англійського походження, який роблять на основі вина. І зараз ми розповімо, як приготувати корисний глінтвейн з додаванням яблука.