Сангрія в домашніх умовах
Сангрія - прохолодний напій іспанського походження, приготований на основі червоного вина з додаванням цукру, свіжих фруктів та невеликої кількості міцного алкоголю - бренді, лікеру або рому. Давайте дізнаємося з вами, як приготувати сангрію в домашніх умовах.
Приготування сангрії в домашніх умовах
Для приготування цього коктейлю нам підійдуть практично будь-які свіжі фрукти і ягоди. Однак для отримання більш насиченого смаку краще вибирайте найбільш солодкі й запашні плоди. Для цих цілей гарні персики, груші і навіть диня . А оригінальний та чудовий присмак і тонку кислинку додадуть напою цитрусові. Так само прекрасний смак і колір дає малина, полуниця і вишня.
Інгредієнти:
лимонад - 1 л;
червоне вино - 1 л;
віскі - 1 ст.;
апельсин - 1 шт.;
персик - 2 шт.;
яблуко - 1 шт.;
цукор, кориця - за смаком.
Приготування
Фрукти промиваємо, витираємо рушником і нарізаємо скибочками, не очищаючи від шкірки. Потім складаємо їх в глибоку миску і заливаємо склянкою віскі. Зробити це потрібно заздалегідь, щоб отримати хорошу настоянку. Після цього змішуємо її з червоним вином і розбавляємо лимонадом. Виливаємо отриманий напій в баночку або графин, додавши обов'язково шматочки фруктів.
Далі присипаємо коктейль корицею і починаємо поступово всипати цукровий пісок. Робимо це акуратно тому, що ніколи не можна вгадати, наскільки солодким вийде наш напій, все залежить і від обраного для основи вина, і від фруктів. Тепер гарненько все перемішуємо і злегка підігріваємо в мікрохвильовці. Потім накриваємо коктейль кришкою і залишаємо постояти хвилин на 15 щоб всі компоненти просочилися ароматом і настоялися. Після цього домашню сангрію прибираємо в холодильник і подаємо цей коктейль обов'язково з колотим льодом.
Рецепт сангрії в домашніх умовах
Інгредієнти:
червоні яблука - 15 шт.;
лимони - 7 шт.;
апельсини - 11 шт.;
білий газований виноградний сік - 750 мл.
Приготування
Отже, фрукти гарненько промиваємо, витираємо рушником і вичавлюємо з них окремо сік. Потім беремо графин і відразу ж змішуємо в ньому яблучний і лимонний сік, щоб не втратити колір. Після цього розбавляємо напій апельсиновим соком, закриваємо і прибираємо для охолодження в морозилку на 15 хвилин. По закінченні часу, нарізаємо залишилися фрукти на тонкі скибочки, кидаємо їх в графин, вливаємо газований виноградний сік і відразу ж подаємо білу сангрію, приготовлену в домашніх умовах, до столу.
Домашня сангрія зі свіжими фруктами
Інгредієнти:
червоне вино - 4 л;
віскі - 700 мл;
джин - 700 мл;
ром - 700 мл;
вермут - 500 мл;
лимонад - 15 л;
кока-кола - 4 л;
фанта - 15 л;
цукор - 1 кг;
кориця - 20 г;
фрукти свіжі - 500 г;
лід колотий - 4 ст.
Приготування
Фрукти промиваємо, нарізати великими шматками, і складаємо в графин. Потім вливаємо всі напої, додаємо за смаком цукровий пісок і корицю. Прибираємо готовий напій приблизно на 30 хвилин у холодильник, а потім подаємо до столу.
Рецепт домашньої сангрії
Інгредієнти:
лайм - 2 шт.;
м'якоть кавуна - 500 г;
тростинний цукор - 2 ст. ложки;
апельсиновий лікер - 160 мл;
рожеве сухе вино - 15 л;
лимонад - 125 л.
Приготування
Кавун і лайм обробляємо, нарізаємо тонкими шматочками і перекладаємо в графин. Після цього засипаємо цукор і вливаємо апельсиновий лікер. Перемішуємо все ложкою і залишаємо настоятися при кімнатній температурі на 30 хвилин. Потім додаємо рожеве сухе вино, лимонад, акуратно перемішуємо і подаємо до столу.
Вино сангрія в домашніх умовах
Інгредієнти:
біле сухе вино - 750 мл;
яблучний сік - 1 л;
червоні яблука - 1 шт.;
лід - за смаком;
апельсин - 1 шт.
Приготування
В графині змішуємо біле вино, бренді, яблучний сік, тонко нарізане кубиками яблуко і подрібнений апельсин. Додаємо лід, перемішуємо і відразу подаємо напій до столу.
Приготування сангрії в домашніх умовах
Для приготування цього коктейлю нам підійдуть практично будь-які свіжі фрукти і ягоди. Однак для отримання більш насиченого смаку краще вибирайте найбільш солодкі й запашні плоди. Для цих цілей гарні персики, груші і навіть диня . А оригінальний та чудовий присмак і тонку кислинку додадуть напою цитрусові. Так само прекрасний смак і колір дає малина, полуниця і вишня.
Інгредієнти:
Приготування
Фрукти промиваємо, витираємо рушником і нарізаємо скибочками, не очищаючи від шкірки. Потім складаємо їх в глибоку миску і заливаємо склянкою віскі. Зробити це потрібно заздалегідь, щоб отримати хорошу настоянку. Після цього змішуємо її з червоним вином і розбавляємо лимонадом. Виливаємо отриманий напій в баночку або графин, додавши обов'язково шматочки фруктів.
Далі присипаємо коктейль корицею і починаємо поступово всипати цукровий пісок. Робимо це акуратно тому, що ніколи не можна вгадати, наскільки солодким вийде наш напій, все залежить і від обраного для основи вина, і від фруктів. Тепер гарненько все перемішуємо і злегка підігріваємо в мікрохвильовці. Потім накриваємо коктейль кришкою і залишаємо постояти хвилин на 15 щоб всі компоненти просочилися ароматом і настоялися. Після цього домашню сангрію прибираємо в холодильник і подаємо цей коктейль обов'язково з колотим льодом.
Рецепт сангрії в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Отже, фрукти гарненько промиваємо, витираємо рушником і вичавлюємо з них окремо сік. Потім беремо графин і відразу ж змішуємо в ньому яблучний і лимонний сік, щоб не втратити колір. Після цього розбавляємо напій апельсиновим соком, закриваємо і прибираємо для охолодження в морозилку на 15 хвилин. По закінченні часу, нарізаємо залишилися фрукти на тонкі скибочки, кидаємо їх в графин, вливаємо газований виноградний сік і відразу ж подаємо білу сангрію, приготовлену в домашніх умовах, до столу.
Домашня сангрія зі свіжими фруктами
Інгредієнти:
Приготування
Фрукти промиваємо, нарізати великими шматками, і складаємо в графин. Потім вливаємо всі напої, додаємо за смаком цукровий пісок і корицю. Прибираємо готовий напій приблизно на 30 хвилин у холодильник, а потім подаємо до столу.
Рецепт домашньої сангрії
Інгредієнти:
Приготування
Кавун і лайм обробляємо, нарізаємо тонкими шматочками і перекладаємо в графин. Після цього засипаємо цукор і вливаємо апельсиновий лікер. Перемішуємо все ложкою і залишаємо настоятися при кімнатній температурі на 30 хвилин. Потім додаємо рожеве сухе вино, лимонад, акуратно перемішуємо і подаємо до столу.
Вино сангрія в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
В графині змішуємо біле вино, бренді, яблучний сік, тонко нарізане кубиками яблуко і подрібнений апельсин. Додаємо лід, перемішуємо і відразу подаємо напій до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Яблучний лікер в домашніх умовах
Яблучний лікер - це алкогольний напій, зроблений з яблучного соку. Його можна пити як у чистому вигляді, так і використовувати для створення
Сангрія - рецепт
Сангрія - напій, який прийшов до нас із сонячної Іспанії. Його здавна пили на великих святах і гуляннях, тому і в наш час він вважається напоєм
Крюшон - рецепт
Любите прохолодні напої? Рецепт крюшону врятує вас в самий жаркий день! Як його приготувати, ми докладно опишемо в цьому матеріалі, так що не
Апельсиновий сік
Апельсиновий сік має кисло-солодким смаком і приємним захопливим ароматом. Звичайно ж, найбільш корисний саме свіжовичавлений сік. І в нашій статті
Вино сангрія
Сангрія - відомий іспанський слабоалкогольний напій. Взагалі сангрію використовують як прохолодний напій, тому червоне вино розбавляється водою і
Сангрія з шампанським - рецепт
Сангрія - смачний алкогольний напій іспанської кухні, який за традицією роблять на основі червоного вина. Але сьогодні ми трохи відійде від класики,