Гранатовий крюшон
Крюшон - це популярний і відомий всім алкогольний напій, що складається з поєднання різних соків, сиропів, фруктів або ягід. У перекладі з французької язика воно означає «глечик». Рецептів існує багато: є і дитячі і дорослі алкогольні варіанти. Давайте дізнаємося з вами, як приготувати гранатовий крюшон і порадувати гостей оригінальним вітамінним напоєм.
Інгредієнти:
ананас середній - 1 шт;
стиглий гранат - 2 шт.;
апельсиновий лікер - 60 мл;
біле вино - 2 пляшки;
шампанське - 1 пляшка;
мінеральна вода - 1 пляшка.
Приготування
Ананас обробляємо, нарізаємо кружальцями, акуратно вирізаємо серцевиною і м'якоть шаткуємо невеликими кубиками. Гранат промиваємо, витираємо, кілька разів глибоко надрізаємо і очищаємо. Видаляємо з зерен білу плівочку і збираємо виступив сік.
Далі підготовлені ананасові шматочки і гранатові зерна з соком викладаємо в глечик, збризкуємо все лікером і, закривши кришкою, ставимо приблизно на 2 години в прохолодне місце. Після цього вливаємо половину порції білого вина і ставимо крюшон ще на 1 годину просочитися. Потім наливаємо залишилося вино, додаємо шампанське, розбавляємо мінеральною водою і подаємо на фуршетний столик.
Інгредієнти:
ананас - 1 шт.;
гранат - 2 шт.;
цукровий пісок - 05 ст.;
мінеральна вода - 500 мл
Приготування
Ананас нарізаємо кружальцями, очищаємо, акуратно вирізаємо жорстку серцевину, а м'якоть подрібнюємо кубиками. Гранат очистити, видаляємо з зерняток білу плівку і разом з ананасом викладаємо в глечик. Пересипаємо фрукти цукром і злегка придавлюємо все рукою, щоб з'явився сік. Тепер закриваємо глечик кришкою і залишаємо в прохолодному місці приблизно на 2 години. Після цього акуратно доливаємо мінеральну воду, перемішуємо напій, охолоджуємо і подаємо смачний гранатовий крюшон на стіл.
Інгредієнти:
сухе вино - 2 л;
шампанське - 1 пляшка;
гранат - 2 шт.;
фрукти - 200 г;
цукровий пісок - 200 г;
коньяк - 50 мл
Приготування
Фрукти промиваємо, витираємо, очищаємо від серцевин і дрібно-дрібно шаткуємо м'якоть. Гранат чистимо, викладаємо зерна разом з фруктами в глечик і заливаємо все сухим вином, шампанським і коньяком. Потім додаємо за смаком цукор, перемішуємо, охолоджуємо напій і розливаємо по склянках.
Гранатово-ананасовий алкогольний крюшон
Інгредієнти:
Приготування
Ананас обробляємо, нарізаємо кружальцями, акуратно вирізаємо серцевиною і м'якоть шаткуємо невеликими кубиками. Гранат промиваємо, витираємо, кілька разів глибоко надрізаємо і очищаємо. Видаляємо з зерен білу плівочку і збираємо виступив сік.
Далі підготовлені ананасові шматочки і гранатові зерна з соком викладаємо в глечик, збризкуємо все лікером і, закривши кришкою, ставимо приблизно на 2 години в прохолодне місце. Після цього вливаємо половину порції білого вина і ставимо крюшон ще на 1 годину просочитися. Потім наливаємо залишилося вино, додаємо шампанське, розбавляємо мінеральною водою і подаємо на фуршетний столик.
Безалкогольний гранатово-ананасовий крюшон
Інгредієнти:
Приготування
Ананас нарізаємо кружальцями, очищаємо, акуратно вирізаємо жорстку серцевину, а м'якоть подрібнюємо кубиками. Гранат очистити, видаляємо з зерняток білу плівку і разом з ананасом викладаємо в глечик. Пересипаємо фрукти цукром і злегка придавлюємо все рукою, щоб з'явився сік. Тепер закриваємо глечик кришкою і залишаємо в прохолодному місці приблизно на 2 години. Після цього акуратно доливаємо мінеральну воду, перемішуємо напій, охолоджуємо і подаємо смачний гранатовий крюшон на стіл.
Рецепт алкогольного гранатового крюшону
Інгредієнти:
Приготування
Фрукти промиваємо, витираємо, очищаємо від серцевин і дрібно-дрібно шаткуємо м'якоть. Гранат чистимо, викладаємо зерна разом з фруктами в глечик і заливаємо все сухим вином, шампанським і коньяком. Потім додаємо за смаком цукор, перемішуємо, охолоджуємо напій і розливаємо по склянках.
Рекомендуємо добрі рецепти
Страви з гранатом
Про користь граната знає кожен. Але не всі знають, що гранат можна додавати в різні страви, а можна навіть приготувати гранатовий соус, який стане
Банановий лікер
Якщо ви любите лікери, то ця стаття піде вам на користь. У ній ми розповімо, як зробити банановий лікер, а ви самі виберете відповідний для себе
Смачний лікер зі смородини
Чорну смородину використовують у багатьох кулінарних рецептах. З неї готують варення, джеми, компоти, соки, додають у десерти і випічку. А сьогодні
Ананасовий кулер - освіжаючий і підбадьорливий напій
Ананасовий кулер - це освіжаючий і підбадьорливий напій в літні спекотні дні. Але його можна приготувати і взимку для підняття настрою. Зробити його
Крюшон - рецепт
Любите прохолодні напої? Рецепт крюшону врятує вас в самий жаркий день! Як його приготувати, ми докладно опишемо в цьому матеріалі, так що не
Сангрія з шампанським - рецепт
Сангрія - смачний алкогольний напій іспанської кухні, який за традицією роблять на основі червоного вина. Але сьогодні ми трохи відійде від класики,