Як зробити кавуновий фреш?
Зрозуміло, зїсти часточку холодного кавуна жарким днем приємно, але ще приємніше поєднувати його з іншими фруктами в рамках корисних літніх фрешів. Про те, як зробити кавуновий фреш ми поговоримо в рецептах нижче.
Інгредієнти:
невеликий кавун - 1/4 шт;
кокосова вода – 240 мл;
сік 1/2 лайма;
цукровий сироп – 35 мл;
листочки м'яти – 5-10 шт.
Приготування
Очищену від шкірки і кісточок кавунову м'якоть (повинно вийти близько 2 склянок) попередньо заморозьте, а потім покладіть в блендер і слідом влийте кокосову воду. Якщо виникнуть проблеми з видобутком останньої, то можна використовувати звичайну фільтровану воду. Влийте цукровий сироп і додайте лаймовий сік. Останніми в чашу блендера відправляються листочки м'яти, після чого вміст збивається до максимальної однорідності. Відрегулюйте густоту і смак готового напою, підлив трохи води або цукрового сиропу.
Густоти ситності напою додасть банан. Такий фреш можна подавати просто так або приготувати алкогольну версію, вливши трохи рому.
Інгредієнти:
м'якоть кавуна – 1/2 ст.;
банан – 1/2 шт.;
ананасовий сік – 35 мл;
кокосовий (або звичайні) вершки – 30 мл
Приготування
Перед тим, як зробити кавуновий фреш в домашніх умовах, необхідно заморозити очищену від кісточок кавунову м'якоть разом з бананом. Заморожені шматочки потім кладуть в чашу блендера, доповнюють ананасовим соком, вершками і збивають. При бажанні можна відрегулювати консистенцію напою, вливши більше рідини (вершків або соку).
Оригінальна ідея подачі кавунового фрешу – в самому кавуні. Обережно зріжте кришку кавуна, вийміть м'якоть і відокремте її від кісточок, після чого заморозьте і приступайте до приготування, за нашим рецептом.
Інгредієнти:
м'якоть кавуна;
м'якоть одного дині;
лід;
цукровий сироп – по смаку.
Приготування
Пропустіть м'якоть кавуна і дині через соковижималку. Якщо суміш недостатньо солодка, то додайте цукровий сироп. Перелийте суміш соків назад в кавун і доповніть льодом. Накрийте кавуново-динний фреш раніше зрізаною кришкою самого кавуна. Для зручності сервіровки у бічній стінці кавуна можна встановити невеликий краник. Подавати напій слід відразу після приготування.
Як зробити кавуновий фреш як у Тайланді?
Інгредієнти:
Приготування
Очищену від шкірки і кісточок кавунову м'якоть (повинно вийти близько 2 склянок) попередньо заморозьте, а потім покладіть в блендер і слідом влийте кокосову воду. Якщо виникнуть проблеми з видобутком останньої, то можна використовувати звичайну фільтровану воду. Влийте цукровий сироп і додайте лаймовий сік. Останніми в чашу блендера відправляються листочки м'яти, після чого вміст збивається до максимальної однорідності. Відрегулюйте густоту і смак готового напою, підлив трохи води або цукрового сиропу.
Кавуново-банановий фреш будинку – рецепт
Густоти ситності напою додасть банан. Такий фреш можна подавати просто так або приготувати алкогольну версію, вливши трохи рому.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як зробити кавуновий фреш в домашніх умовах, необхідно заморозити очищену від кісточок кавунову м'якоть разом з бананом. Заморожені шматочки потім кладуть в чашу блендера, доповнюють ананасовим соком, вершками і збивають. При бажанні можна відрегулювати консистенцію напою, вливши більше рідини (вершків або соку).
Кавуновий фреш в кавуні
Оригінальна ідея подачі кавунового фрешу – в самому кавуні. Обережно зріжте кришку кавуна, вийміть м'якоть і відокремте її від кісточок, після чого заморозьте і приступайте до приготування, за нашим рецептом.
Інгредієнти:
Приготування
Пропустіть м'якоть кавуна і дині через соковижималку. Якщо суміш недостатньо солодка, то додайте цукровий сироп. Перелийте суміш соків назад в кавун і доповніть льодом. Накрийте кавуново-динний фреш раніше зрізаною кришкою самого кавуна. Для зручності сервіровки у бічній стінці кавуна можна встановити невеликий краник. Подавати напій слід відразу після приготування.
Рекомендуємо добрі рецепти
Кавуновий фреш в блендері
Якщо просто їсти кавун вже порядком набридло, а відмовити собі в насолоді цим прекрасним смаком неможливо - зробіть фреш. Далі підкажемо способи
Кавуновий сорбет
Це дивовижне ласощі прийшло до нас з Сходу, але завоював визнання і у вітчизняних гурманів. Якщо ви ще освоюєте ази кулінарії і не впевнені, як
Кавуновий смузі
Одним з найпопулярніших способів боротьби зі спекою є фруктово-ягідні напої. Пропонуємо зробити чудовий прохолодний смузі, який може стати і
Кавуновий фреш
Прохолодний кавуновий сік - чудовий спосіб боротьби з спрагою у спеку. Готовий фреш дуже смачний і сам по собі, однак доповнивши його іншими цікавими
Кавуновий пунш
Кавуновий пунш – чудовий солодкий напій, який чудово освіжає у спекотні дні. Давайте приготуємо його з додаванням лимона, полуниці і соку винограду.
Коктейль з кавуна
Кавун - це смачна і солодка ягода, яку ми любимо з дитинства. У самий розпал сезону її можна їсти не тільки в чистому вигляді, але і використовувати