» » Як зробити кавуновий фреш?

Як зробити кавуновий фреш?

Як зробити кавуновий фреш?
Зрозуміло, зїсти часточку холодного кавуна жарким днем приємно, але ще приємніше поєднувати його з іншими фруктами в рамках корисних літніх фрешів. Про те, як зробити кавуновий фреш ми поговоримо в рецептах нижче.

Як зробити кавуновий фреш як у Тайланді?


Інгредієнти:

  • невеликий кавун - 1/4 шт;

  • кокосова вода – 240 мл;

  • сік 1/2 лайма;

  • цукровий сироп – 35 мл;

  • листочки м'яти – 5-10 шт.


  • Приготування
    Очищену від шкірки і кісточок кавунову м'якоть (повинно вийти близько 2 склянок) попередньо заморозьте, а потім покладіть в блендер і слідом влийте кокосову воду. Якщо виникнуть проблеми з видобутком останньої, то можна використовувати звичайну фільтровану воду. Влийте цукровий сироп і додайте лаймовий сік. Останніми в чашу блендера відправляються листочки м'яти, після чого вміст збивається до максимальної однорідності. Відрегулюйте густоту і смак готового напою, підлив трохи води або цукрового сиропу.

    Кавуново-банановий фреш будинку – рецепт


    Густоти ситності напою додасть банан. Такий фреш можна подавати просто так або приготувати алкогольну версію, вливши трохи рому.
    Інгредієнти:

  • м'якоть кавуна – 1/2 ст.;

  • банан – 1/2 шт.;

  • ананасовий сік – 35 мл;

  • кокосовий (або звичайні) вершки – 30 мл


  • Приготування
    Перед тим, як зробити кавуновий фреш в домашніх умовах, необхідно заморозити очищену від кісточок кавунову м'якоть разом з бананом. Заморожені шматочки потім кладуть в чашу блендера, доповнюють ананасовим соком, вершками і збивають. При бажанні можна відрегулювати консистенцію напою, вливши більше рідини (вершків або соку).

    Кавуновий фреш в кавуні


    Оригінальна ідея подачі кавунового фрешу – в самому кавуні. Обережно зріжте кришку кавуна, вийміть м'якоть і відокремте її від кісточок, після чого заморозьте і приступайте до приготування, за нашим рецептом.
    Інгредієнти:

  • м'якоть кавуна;

  • м'якоть одного дині;

  • лід;

  • цукровий сироп – по смаку.


  • Приготування
    Пропустіть м'якоть кавуна і дині через соковижималку. Якщо суміш недостатньо солодка, то додайте цукровий сироп. Перелийте суміш соків назад в кавун і доповніть льодом. Накрийте кавуново-динний фреш раніше зрізаною кришкою самого кавуна. Для зручності сервіровки у бічній стінці кавуна можна встановити невеликий краник. Подавати напій слід відразу після приготування.
    Додав: admin | 22-09-2016, 20:19
    Переглядів: 77