Кавуновий фреш в блендері
Кавуновий фреш в блендері – оригінальний спосіб подачі звичайного кавуна. Такий напій готується неймовірно швидко, а виходить ароматним, смачним, надає бадьорості, сил і енергії.
Як зробити кавуновий фреш?
Інгредієнти:
лимонний сік – 40 мл;
кавунова м'якоть (без кісточок) – 415 г;
мед рідкий – 1 ч. ложка;
м'ята свіжа – для декору;
ванільний цукор – за смаком.
Приготування
М'якоть кавуна викладаємо в пластмасову миску, вливаємо лимонний сік, кладемо мед і цукор за смаком. Гарненько збиваємо вміст заглибним блендером і переливаємо коктейль в глечик. Охолоджуємо напій, прикрашаємо м'ятою і подаємо до столу.
Алкогольний кавуновий фреш
Інгредієнти:
Для соку:
кавунова м'якоть – 655 м;
лаймовий сік – 115 мл;
цукровий сироп – за смаком.
Для коктейлю:
ігристе вино – 1 пляшка;
м'ята – для декору.
Приготування
Перед тим, як приготувати фреш, кавун обробляємо, виймаємо кісточки і збиваємо м'якоть за допомогою блендера, додавши лаймовий сік і цукровий сироп за смаком. Готовий напій проціджують через дрібне ситечко, перелити в пляшку і охолоджуємо протягом 2 годин. Після цього розливаємо сік у фужери і доливаємо в кожен трохи ігристого вина.
Як зробити кавуновий фреш в домашніх умовах?
Інгредієнти:
м'якоть кавуна – 360 г;
м'ята свіжа – для декору;
сироп з м'яти – по смаку.
Приготування
Кавун обробляємо, видаляємо кісточки і нарізаємо м'якоть шматочками. Викладаємо їх в глибоку ємність, вливаємо м'ятний сироп і збиваємо блендером до однорідної маси. Готовий напій перелити в склянки і прикрашаємо гілочками м'яти.
Кавуново-банановий фреш
Інгредієнти:
кавун – 215 г;
банан – 55 г;
лід колотий – 105 г;
цукрова пудра або м'ята – за смаком.
Приготування
Отже, першим ділом подрібнюємо до стану снігу колотий лід. Кавун очищаємо від шкірки, видаляємо насіння і нарізаємо м'якоть шматочками. З банана знімаємо шкірку, шаткуємо фрукт скибочками і викладаємо підготовлені інгредієнти в глибоку ємність. Збиваємо Блендером вміст до однорідного стану. Переливаємо освіжаючий напій в стакани і прикрашаємо за бажанням кавуновими скибочками, цукровою пудрою або свіжими листочками м'яти.
Кавуновий фреш в кавуні блендером
Інгредієнти:
стиглий кавун без кісточок – 1 шт.;
лайм або апельсин – для подачі;
лід – 60 р.
Приготування
Беремо стиглий кавун без кісточок, гострим ножем робимо в ньому невеликий отвір зверху і акуратно вставляємо занурювальний блендер. Збиваємо м'якоть протягом декількох хвилин, а потім переливаємо вміст склянки з льодом і прикрашаємо напій скибочками лимона або апельсина.
Як зробити кавуновий фреш?
Інгредієнти:
Приготування
М'якоть кавуна викладаємо в пластмасову миску, вливаємо лимонний сік, кладемо мед і цукор за смаком. Гарненько збиваємо вміст заглибним блендером і переливаємо коктейль в глечик. Охолоджуємо напій, прикрашаємо м'ятою і подаємо до столу.
Алкогольний кавуновий фреш
Інгредієнти:
Для соку:
Для коктейлю:
Приготування
Перед тим, як приготувати фреш, кавун обробляємо, виймаємо кісточки і збиваємо м'якоть за допомогою блендера, додавши лаймовий сік і цукровий сироп за смаком. Готовий напій проціджують через дрібне ситечко, перелити в пляшку і охолоджуємо протягом 2 годин. Після цього розливаємо сік у фужери і доливаємо в кожен трохи ігристого вина.
Як зробити кавуновий фреш в домашніх умовах?
Інгредієнти:
Приготування
Кавун обробляємо, видаляємо кісточки і нарізаємо м'якоть шматочками. Викладаємо їх в глибоку ємність, вливаємо м'ятний сироп і збиваємо блендером до однорідної маси. Готовий напій перелити в склянки і прикрашаємо гілочками м'яти.
Кавуново-банановий фреш
Інгредієнти:
Приготування
Отже, першим ділом подрібнюємо до стану снігу колотий лід. Кавун очищаємо від шкірки, видаляємо насіння і нарізаємо м'якоть шматочками. З банана знімаємо шкірку, шаткуємо фрукт скибочками і викладаємо підготовлені інгредієнти в глибоку ємність. Збиваємо Блендером вміст до однорідного стану. Переливаємо освіжаючий напій в стакани і прикрашаємо за бажанням кавуновими скибочками, цукровою пудрою або свіжими листочками м'яти.
Кавуновий фреш в кавуні блендером
Інгредієнти:
Приготування
Беремо стиглий кавун без кісточок, гострим ножем робимо в ньому невеликий отвір зверху і акуратно вставляємо занурювальний блендер. Збиваємо м'якоть протягом декількох хвилин, а потім переливаємо вміст склянки з льодом і прикрашаємо напій скибочками лимона або апельсина.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як зробити кавуновий фреш?
Коли сезон кавунів в розпалі, з'являється гостре бажання і можливість використовувати його в рецептах по максимуму. Далі запропонуємо цікаві варіанти
Кавуновий смузі
Одним з найпопулярніших способів боротьби зі спекою є фруктово-ягідні напої. Пропонуємо зробити чудовий прохолодний смузі, який може стати і
Кавуновий лимонад
На які тільки хитрощі не підеш, щоб втамувати спрагу в літню спеку! Одним з таких цікавих варіантів можна назвати кавуновий лимонад. Поєднання
Кавуновий фреш
Прохолодний кавуновий сік - чудовий спосіб боротьби з спрагою у спеку. Готовий фреш дуже смачний і сам по собі, однак доповнивши його іншими цікавими
Кавуновий пунш
Кавуновий пунш – чудовий солодкий напій, який чудово освіжає у спекотні дні. Давайте приготуємо його з додаванням лимона, полуниці і соку винограду.
Коктейль з кавуна
Кавун - це смачна і солодка ягода, яку ми любимо з дитинства. У самий розпал сезону її можна їсти не тільки в чистому вигляді, але і використовувати