Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Кавуновий фреш в блендері

Кавуновий фреш в блендері

22-09-2016, 20:21
783
Кавуновий фреш в блендері
Кавуновий фреш в блендері – оригінальний спосіб подачі звичайного кавуна. Такий напій готується неймовірно швидко, а виходить ароматним, смачним, надає бадьорості, сил і енергії.
Як зробити кавуновий фреш?
Інгредієнти:

  • лимонний сік – 40 мл;

  • кавунова м'якоть (без кісточок) – 415 г;

  • мед рідкий – 1 ч. ложка;

  • м'ята свіжа – для декору;

  • ванільний цукор – за смаком.


  • Приготування
    М'якоть кавуна викладаємо в пластмасову миску, вливаємо лимонний сік, кладемо мед і цукор за смаком. Гарненько збиваємо вміст заглибним блендером і переливаємо коктейль в глечик. Охолоджуємо напій, прикрашаємо м'ятою і подаємо до столу.
    Алкогольний кавуновий фреш
    Інгредієнти:
    Для соку:

  • кавунова м'якоть – 655 м;

  • лаймовий сік – 115 мл;

  • цукровий сироп – за смаком.


  • Для коктейлю:

  • ігристе вино – 1 пляшка;

  • м'ята – для декору.


  • Приготування
    Перед тим, як приготувати фреш, кавун обробляємо, виймаємо кісточки і збиваємо м'якоть за допомогою блендера, додавши лаймовий сік і цукровий сироп за смаком. Готовий напій проціджують через дрібне ситечко, перелити в пляшку і охолоджуємо протягом 2 годин. Після цього розливаємо сік у фужери і доливаємо в кожен трохи ігристого вина.
    Як зробити кавуновий фреш в домашніх умовах?
    Інгредієнти:

  • м'якоть кавуна – 360 г;

  • м'ята свіжа – для декору;

  • сироп з м'яти – по смаку.


  • Приготування
    Кавун обробляємо, видаляємо кісточки і нарізаємо м'якоть шматочками. Викладаємо їх в глибоку ємність, вливаємо м'ятний сироп і збиваємо блендером до однорідної маси. Готовий напій перелити в склянки і прикрашаємо гілочками м'яти.
    Кавуново-банановий фреш
    Інгредієнти:

  • кавун – 215 г;

  • банан – 55 г;

  • лід колотий – 105 г;

  • цукрова пудра або м'ята – за смаком.


  • Приготування
    Отже, першим ділом подрібнюємо до стану снігу колотий лід. Кавун очищаємо від шкірки, видаляємо насіння і нарізаємо м'якоть шматочками. З банана знімаємо шкірку, шаткуємо фрукт скибочками і викладаємо підготовлені інгредієнти в глибоку ємність. Збиваємо Блендером вміст до однорідного стану. Переливаємо освіжаючий напій в стакани і прикрашаємо за бажанням кавуновими скибочками, цукровою пудрою або свіжими листочками м'яти.
    Кавуновий фреш в кавуні блендером
    Інгредієнти:

  • стиглий кавун без кісточок – 1 шт.;

  • лайм або апельсин – для подачі;

  • лід – 60 р.


  • Приготування
    Беремо стиглий кавун без кісточок, гострим ножем робимо в ньому невеликий отвір зверху і акуратно вставляємо занурювальний блендер. Збиваємо м'якоть протягом декількох хвилин, а потім переливаємо вміст склянки з льодом і прикрашаємо напій скибочками лимона або апельсина.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як зробити кавуновий фреш?
    Як зробити кавуновий фреш?
    Коли сезон кавунів в розпалі, з'являється гостре бажання і можливість використовувати його в рецептах по максимуму. Далі запропонуємо цікаві варіанти
    Кавуновий смузі
    Кавуновий смузі
    Одним з найпопулярніших способів боротьби зі спекою є фруктово-ягідні напої. Пропонуємо зробити чудовий прохолодний смузі, який може стати і
    Кавуновий лимонад
    Кавуновий лимонад
    На які тільки хитрощі не підеш, щоб втамувати спрагу в літню спеку! Одним з таких цікавих варіантів можна назвати кавуновий лимонад. Поєднання
    Кавуновий фреш
    Кавуновий фреш
    Прохолодний кавуновий сік - чудовий спосіб боротьби з спрагою у спеку. Готовий фреш дуже смачний і сам по собі, однак доповнивши його іншими цікавими
    Кавуновий пунш
    Кавуновий пунш
    Кавуновий пунш – чудовий солодкий напій, який чудово освіжає у спекотні дні. Давайте приготуємо його з додаванням лимона, полуниці і соку винограду.
    Коктейль з кавуна
    Коктейль з кавуна
    Кавун - це смачна і солодка ягода, яку ми любимо з дитинства. У самий розпал сезону її можна їсти не тільки в чистому вигляді, але і використовувати