Кавуновий фреш в блендері – оригінальний спосіб подачі звичайного кавуна. Такий напій готується неймовірно швидко, а виходить ароматним, смачним, надає бадьорості, сил і енергії.
Як зробити кавуновий фреш?
Інгредієнти: лимонний сік – 40 мл; кавунова м'якоть (без кісточок) – 415 г; мед рідкий – 1 ч. ложка; м'ята свіжа – для декору; ванільний цукор – за смаком. Приготування М'якоть кавуна викладаємо в пластмасову миску, вливаємо лимонний сік, кладемо мед і цукор за смаком. Гарненько збиваємо вміст заглибним блендером і переливаємо коктейль в глечик. Охолоджуємо напій, прикрашаємо м'ятою і подаємо до столу.
Алкогольний кавуновий фреш
Інгредієнти: Для соку:
кавунова м'якоть – 655 м; лаймовий сік – 115 мл; цукровий сироп – за смаком. Для коктейлю:
ігристе вино – 1 пляшка; м'ята – для декору. Приготування Перед тим, як приготувати фреш, кавун обробляємо, виймаємо кісточки і збиваємо м'якоть за допомогою блендера, додавши лаймовий сік і цукровий сироп за смаком. Готовий напій проціджують через дрібне ситечко, перелити в пляшку і охолоджуємо протягом 2 годин. Після цього розливаємо сік у фужери і доливаємо в кожен трохи ігристого вина.
Як зробити кавуновий фреш в домашніх умовах?
Інгредієнти: м'якоть кавуна – 360 г; м'ята свіжа – для декору; сироп з м'яти – по смаку. Приготування Кавун обробляємо, видаляємо кісточки і нарізаємо м'якоть шматочками. Викладаємо їх в глибоку ємність, вливаємо м'ятний сироп і збиваємо блендером до однорідної маси. Готовий напій перелити в склянки і прикрашаємо гілочками м'яти.
Кавуново-банановий фреш
Інгредієнти: кавун – 215 г; банан – 55 г; лід колотий – 105 г; цукрова пудра або м'ята – за смаком. Приготування Отже, першим ділом подрібнюємо до стану снігу колотий лід. Кавун очищаємо від шкірки, видаляємо насіння і нарізаємо м'якоть шматочками. З банана знімаємо шкірку, шаткуємо фрукт скибочками і викладаємо підготовлені інгредієнти в глибоку ємність. Збиваємо Блендером вміст до однорідного стану. Переливаємо освіжаючий напій в стакани і прикрашаємо за бажанням кавуновими скибочками, цукровою пудрою або свіжими листочками м'яти.
Кавуновий фреш в кавуні блендером
Інгредієнти: стиглий кавун без кісточок – 1 шт.; лайм або апельсин – для подачі; лід – 60 р. Приготування Беремо стиглий кавун без кісточок, гострим ножем робимо в ньому невеликий отвір зверху і акуратно вставляємо занурювальний блендер. Збиваємо м'якоть протягом декількох хвилин, а потім переливаємо вміст склянки з льодом і прикрашаємо напій скибочками лимона або апельсина.