Галантин з курки в мультиварці

Сьогодні ми навчимося того, як приготувати галантин з курки в мультиварці.
Галантин з курки з яловичиною
Інгредієнти:
Приготування
Курку моєму і знімаємо шкіру з тушки. Бажано зробити це одним єдиним пластом (так, для цього знадобиться особлива вправність). Шкіру солимо, перчимо і збризкуємо вином. Зрізаємо м'ясо з кісток. Заливаємо кістки холодною водою і варимо з них бульйон близько 15-2 годин.
Тим часом м'ясо нарізаємо кубиками і пропускаємо через м'ясорубку з шматочками свинини. Фарш приправляємо сіллю і перцем, додаємо фісташки. У мисочці збиваємо з вершками 1 яйце і борошно. Вливаємо вершки до фаршу.
Курячу шкіру кладемо на плівку, а в центрі розміщуємо фарш. Обертаємо шкіру ковбаскою навколо фаршу і туго скачуємо.
Курячий бульйон переливаємо в каструлю (якщо ви готували його

Желатин розвести, згідно інструкції на упаковці. За допомогою кулінарної кисті змащуємо поверхню галантина желатиновим розчином (само собою, плівку перед цим слід зняти). Процедуру змазування повторюємо в залежності від того, наскільки товстим шаром желатину ви бажаєте покрити ваш галантин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Куряча шинка
Куряча шинка власного приготування - це ще одне блюдо, що дозволяє ситно і корисно нагодувати свою сім'ю. Домашня шинка готується не просто, але

Галантин з курки
Галантин - страва дуже незвичне для нашого столу, по суті, це желе з курячого м'яса. А ось для французької кухні галантин - традиційне кушание, яке

Клафуті з вишнею
Клафуті - це дивовижний французький десерт, який чимось нагадує нашу запіканку. Різновидів цього ласощі досить багато. І сьогодні розповімо, як

Галантин з індички
Галантин - це страва французького походження, готується на основі прокрученного м'яса, з додаванням спецій і яєць. М'ясо для цієї смакоти можна

Галантин з риби
Галантин - це рибний або м'ясний фарш з начинкою, яким зазвичай набивають неушкоджену тушку птиці, риби або просто згортають в рулет. І сьогодні мова

Галантин з качки
Галантин - традиційна страва французької кухні, яке звичайно готується з білого м'яса, найчастіше птахи. У нашій статті ми підібрали цікаві варіанти