Джем в хлібопічці - рецепт
Джем - улюблені ласощі для багатьох дітей і дорослих. В хлібопічці він готується швидко і виходить дуже смачним. Оригінальні рецепти приготування джему чекають вас нижче.
Рецепт джему в хлібопічці
Інгредієнти:
полуниця - 800 г;
цукор - 1 стакан.
Приготування
Полуничку моєму і обриваємо хвостики. У каструлю від хлібопічки викладаємо ягоди і висипаємо склянку цукрового піску. Для тих, хто любить солодке можна додати цукру трохи більше. Для того щоб колір вийшов яскравим, потрібно додати 1 столову ложку лимонного соку, це додасть джему гарний вигляд. Закриваємо кришку і вибираємо потрібний режим. Після закінчення програми джем готовий, можна його з'їсти відразу, а можна залишити на зиму, для цього розливаємо його в баночки і ставимо в холодне місце.
Яблучний джем в хлібопічці
Інгредієнти:
яблука - 1 кг;
цукор - 05 кг;
кориця - 1 ч. л.;
лимон - 1 шт.
Приготування
Яблука миємо, вичищаємо насіння, якщо у яблук шкіра груба - чистимо й нарізаємо тонкими шматочками. Вичавлюємо сік з лимона, на дрібній тертці можна натерти цедру для запаху.
У чашу кладемо яблука, виливаємо сік і засипаємо цукор. Включаємо і виставляємо режим «Джем».
Джем, приготований в хлібопічці можна використовувати відразу. Якщо хочете зберегти на зиму яблучний джем , то потрібно перелити в стерильні банки, накрити кришкою і зберігати в холодильнику.
Лимонний джем в хлібопічці
Інгредієнти:
лимон - 7 шт.;
цукор - 12 кг;
ванільний цукор - 1 пакетик;
яблучний сік - 20 мл
Приготування
Лимони добре промиваємо і заливаємо окропом хвилин на п'ять, після нарізаємо їх часточками і очищаємо від кісточок. Укладаємо в хлібопічку, засипаємо цукром і додаємо яблучний сік . Готуємо джем у відповідному режимі до готовності.
Як приготувати абриксовий джем в хлібопічці?
Інгредієнти:
абрикоси - 400 г;
цукор - 240 мл
Приготування
Абрикос моєму і виймаємо кісточки, викладаємо в хлібопічку і засипаємо цукром. Вибираємо програму «Джем» і натискаємо «Пуск». Готове ласощі розкласти по банках і зберігати в холодильнику.
Джеми в хлібопічці краще готувати зі свіжих фруктів і ягід, якщо використовувати фрукти заморожені, джем вийде занадто рідкий і буде нагадувати швидше сироп.
Апельсиновий джем в хлібопічці
Інгредієнти:
цукор - 15 склянки;
апельсини - 5 шт.;
вода - 50 мл;
крохмаль - 6 ст. ложок;
лимонна кислота - 1 /3 ч. ложки.
Приготування
Апельсини очистимо від шкірки, наріжемо часточками і викладемо в чашу хлібопічки. Потім наллємо туди воду, додамо цукор і лимонну кислоту, в самому кінці крохмаль. Ємність потрібно струснути, щоб всі інгредієнти добре змішалися. Ставимо чашу в хлібопічку, вибираємо режим «Джем». Через одну годину, вимикаємо прилад і розливаємо готовий джем по банках.
Рецепт джему в хлібопічці
Інгредієнти:
Приготування
Полуничку моєму і обриваємо хвостики. У каструлю від хлібопічки викладаємо ягоди і висипаємо склянку цукрового піску. Для тих, хто любить солодке можна додати цукру трохи більше. Для того щоб колір вийшов яскравим, потрібно додати 1 столову ложку лимонного соку, це додасть джему гарний вигляд. Закриваємо кришку і вибираємо потрібний режим. Після закінчення програми джем готовий, можна його з'їсти відразу, а можна залишити на зиму, для цього розливаємо його в баночки і ставимо в холодне місце.
Яблучний джем в хлібопічці
Інгредієнти:
Приготування
Яблука миємо, вичищаємо насіння, якщо у яблук шкіра груба - чистимо й нарізаємо тонкими шматочками. Вичавлюємо сік з лимона, на дрібній тертці можна натерти цедру для запаху.
У чашу кладемо яблука, виливаємо сік і засипаємо цукор. Включаємо і виставляємо режим «Джем».
Джем, приготований в хлібопічці можна використовувати відразу. Якщо хочете зберегти на зиму яблучний джем , то потрібно перелити в стерильні банки, накрити кришкою і зберігати в холодильнику.
Лимонний джем в хлібопічці
Інгредієнти:
Приготування
Лимони добре промиваємо і заливаємо окропом хвилин на п'ять, після нарізаємо їх часточками і очищаємо від кісточок. Укладаємо в хлібопічку, засипаємо цукром і додаємо яблучний сік . Готуємо джем у відповідному режимі до готовності.
Як приготувати абриксовий джем в хлібопічці?
Інгредієнти:
Приготування
Абрикос моєму і виймаємо кісточки, викладаємо в хлібопічку і засипаємо цукром. Вибираємо програму «Джем» і натискаємо «Пуск». Готове ласощі розкласти по банках і зберігати в холодильнику.
Джеми в хлібопічці краще готувати зі свіжих фруктів і ягід, якщо використовувати фрукти заморожені, джем вийде занадто рідкий і буде нагадувати швидше сироп.
Апельсиновий джем в хлібопічці
Інгредієнти:
Приготування
Апельсини очистимо від шкірки, наріжемо часточками і викладемо в чашу хлібопічки. Потім наллємо туди воду, додамо цукор і лимонну кислоту, в самому кінці крохмаль. Ємність потрібно струснути, щоб всі інгредієнти добре змішалися. Ставимо чашу в хлібопічку, вибираємо режим «Джем». Через одну годину, вимикаємо прилад і розливаємо готовий джем по банках.
Рекомендуємо добрі рецепти
Лимонний джем
Якщо ви любите лимони, то вам доведеться по душі і джем з цього сонячного фрукта. Зварити це диво-ласощі легко, та й зберігати дуже просто. Але
Джем з желатином
Джем - це смачне густе ласощі, яке готують з різних ягід і фруктів. І сьогодні ми розповімо, як його зварити з желатином. Він вийде чудово красивим і
Джем в мультиварці
Джем - це смачна однорідна консистенція з фруктів і ягід. В домашніх умовах приготувати його досить просто, особливо, якщо у вас під рукою є
Апельсиновий джем в хлібопічці
Любите солодке? А пам'ятаєте, як у дитинстві, ви сідали за стіл і пили чай з різними вареннями? Найімовірніше, ви не замислювалися про те, звідки
Полуничний джем в хлібопічці
На здивування багатьох в хлібопечі можна готувати не тільки хліб і тісто, але і різноманітні джеми з ягід і фруктів. У цій статті ми вчимося готувати
Варення в хлібопічці
Варення - одне з улюблених і простих з дитинства ласощів. Його можна зварити за звичаєм на плиті, але ми пропонуємо скористатися сучасним девайсом -