Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Полуничний джем в хлібопічці

Полуничний джем в хлібопічці

19-01-2015, 10:28
3 198
Полуничний джем в хлібопічці
Незважаючи на свою назву, в хлібопечі можна готувати не тільки хліб. Пропонуємо вам скористатися нашими рецептами і приготувати надзвичайно смачний і простий полуничний джем. Керуючись порадами з рецептів нижче, ви також зможете приготувати полуничне варення , або варення з будь-яких інших ягід.

Полуничний джем в хлібопічці



Інгредієнти:


  • полуниця - 1 кг;

  • цукор - 400 г;

  • кислота лимонна - 10 р.



  • Приготування

    Для початку ретельно полуницю промийте під проточною водою. Зніміть з неї хвостики і наріжте ягоди на часточки. Великі - на чотири частини, а ті, що трохи менше - на дві. Помістіть всі інгредієнти в піч і гарненько перемішайте їх. Увімкніть піч в режим «Джем» на 80 хвилин.

    Якщо ваш джем з полуниці в хлібопічці вийшов водянистим, можна додати в нього спеціальний порошок на желатиновій основі. Такий порошок перетворить сік ягід в желе, джем придбає потрібну консистенцію. Желатиновий порошок сьогодні продається в будь-якому супермаркеті.

    Ягідно-полуничний джем в хлібопічці



    Інгредієнти:


  • полуниця - 600 г;

  • смородина червона - 300 г;

  • смородина чорна - 200 г;

  • малина - 350 г;

  • аґрус - 250 г;

  • цукор - 840 г;

  • кислота лимонна - 20 р.



  • Приготування

    Спочатку може здатися, що це блюзнірство над ягодами - змішувати їх таким чином. Але повірте, ви не пошкодуєте, якщо приготуєте цей варіант джему. Тепер, коли ви знаєте, як зробити джем в хлібопічці, спробувати новий рецепт не складе праці.

    Всі ягоди, знову ж таки, потрібно промити. Полуницю очистити від хвостиків і наріжте, аґрус почистіть від жорстких денець, чорницю відокремте від гілочок. Змішайте всі ягоди, і засипте їх цукром з кислотою. Так як обсяг цієї порції джему більше, ніж у попередньому рецепті, готувати його доведеться 2-25 години.

    Такий джем ідеально підійде для тостів на сніданок. Його можна використовувати у випічці і в якості прикраси для десертів. Традиційним варіантом вживання такого джему вважається звичайне чаювання. Знаючи, як приготувати джем в хлібопічці, ви забезпечені рецептом універсального частування, яке може грати роль самостійного десерту і добавки до випічці або торту.

    Низькокалорійний джем

    Інгредієнти:


  • вишня, або полуниця - 500 г;

  • глюкоза - 100 мл



  • Приготування
    Джем в хлібопічці, рецепт якого ми вам зараз розповімо, відрізняється від своїх попередників тим, що в ньому міститься удвічі менше калорій, хоч кількість цукру і залишається однаковим. Це означає, що така страва дозволить всім
    Полуничний джем в хлібопічці
    ласунам залишатися вірним своїм дієт, але при цьому балувати себе смачним сніданком або ланчем.
    Першим ділом відокремте промиту вишню від кісточок і хвостиків. Так як вишня сама по собі з кислинкою, то у використанні лимонної кислоти в даному рецепті немає необхідності. Якщо ви замість вишневого готуєте полуничний джем, кислоту краще додати.
    Ретельно перемішайте плоди з глюкозою і помістіть їх в хлібопічку. Виставте режим «Джем» і готуйте ласощі 75 хвилин.
    Керуючись цією схемою, ви зможете приготувати смачний домашній джем з будь ягоди або фрукти. Не бійтеся експериментувати, зіпсувати продукти в цьому випадку просто неможливо. Приємного апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Полуничний джем - рецепт
    Полуничний джем - рецепт
    Джем - це не тільки смачно, але і корисно. Існує дуже багато способів як приготувати варення. А от як зробити густий джем з полуниці, знають не
    Джем на зиму
    Джем на зиму
    Джем - це смачне і корисне ласощі. Його готують з різних ягід і фруктів: сливи, полуниці, малини, агрусу і т. д. І сьогодні ми розберемося, як його
    Джем з желатином
    Джем з желатином
    Джем - це смачне густе ласощі, яке готують з різних ягід і фруктів. І сьогодні ми розповімо, як його зварити з желатином. Він вийде чудово красивим і
    Апельсиновий джем в хлібопічці
    Апельсиновий джем в хлібопічці
    Любите солодке? А пам'ятаєте, як у дитинстві, ви сідали за стіл і пили чай з різними вареннями? Найімовірніше, ви не замислювалися про те, звідки
    Варення в хлібопічці
    Варення в хлібопічці
    Варення - одне з улюблених і простих з дитинства ласощів. Його можна зварити за звичаєм на плиті, але ми пропонуємо скористатися сучасним девайсом -
    Джем в хлібопічці - рецепт
    Джем в хлібопічці - рецепт
    Джем - просте і смачне ласощі, яке люблять і дорослі, і діти. Приготувати його можна як на плиті, так і використовуючи сучасні кухонні пристрої. І