Апельсиновий джем в хлібопічці
Для багатьох з нас улюбленим ласощами з дитинства були різні варення та джеми. І якщо раніше вони в основному готувалися з більш звичних для нас ягід і фруктів, типу полуниці та малини, то зараз, можна зробити джем навіть з самих екзотичних поєднань.
Ми хочемо запропонувати вашій увазі рецепт одного з найпопулярніших цитрусових джемів - апельсинового. Для його приготування вам знадобитися хлібопічка і невеликий запас часу.
Інгредієнти:
апельсини - 3 шт.;
вода - 50 мл;
цукор - 125 ст.;
крохмаль - 5-6 ст. ложок;
лимонна кислота - 1 /3 ч. ложки.
Приготування
Апельсини очистіть від шкірки, наріжте шматочками і покладіть в чашу хлібопічки. Потім насипте туди цукор, влийте воду, додайте лимонну кислоту і в самому кінці крохмаль. Обов'язково струсіть ємність, щоб всі інгредієнти добре змішалися.
Поставте чашу в хлібопічку і виберіть режим «Джем». Через 1 годину, вимкніть прилад, розлийте готовий продукт по банках, дайте йому охолонути і пробуйте смачне ласощі.
Наступний рецепт апельсинового джему в хлібопічці передбачає безвідходне виробництво, так як при його приготуванні використовуються і від шкірки цитрусових.
Інгредієнти:
апельсини - 05 кг;
цукор - 300-500 г;
лимон - 1 шт.
Приготування
Зніміть шкірку з апельсинів. М'якоть фруктів подрібніть в блендері. Потім, теж саме виконайте з шкурками. Перекладіть масу з м'якоті і з цедри в чашу хлібопічки, видавіть туди ж сік лимона і насипте цукор. Виставте режим «Джем» і готуйте ваш десерт протягом 1 години.
Готове ласощі розкладіть в скляні баночки і зберігайте під закритою кришкою в холодильнику. Перед тим як починати приготування, спробуйте апельсини на солодкість, від цього буде залежати, скільки цукру додавати.
Ми хочемо запропонувати вашій увазі рецепт одного з найпопулярніших цитрусових джемів - апельсинового. Для його приготування вам знадобитися хлібопічка і невеликий запас часу.
Апельсиновий джем - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Апельсини очистіть від шкірки, наріжте шматочками і покладіть в чашу хлібопічки. Потім насипте туди цукор, влийте воду, додайте лимонну кислоту і в самому кінці крохмаль. Обов'язково струсіть ємність, щоб всі інгредієнти добре змішалися.
Поставте чашу в хлібопічку і виберіть режим «Джем». Через 1 годину, вимкніть прилад, розлийте готовий продукт по банках, дайте йому охолонути і пробуйте смачне ласощі.
Джем з апельсинів в хлібопічці
Наступний рецепт апельсинового джему в хлібопічці передбачає безвідходне виробництво, так як при його приготуванні використовуються і від шкірки цитрусових.
Інгредієнти:
Приготування
Зніміть шкірку з апельсинів. М'якоть фруктів подрібніть в блендері. Потім, теж саме виконайте з шкурками. Перекладіть масу з м'якоті і з цедри в чашу хлібопічки, видавіть туди ж сік лимона і насипте цукор. Виставте режим «Джем» і готуйте ваш десерт протягом 1 години.
Готове ласощі розкладіть в скляні баночки і зберігайте під закритою кришкою в холодильнику. Перед тим як починати приготування, спробуйте апельсини на солодкість, від цього буде залежати, скільки цукру додавати.
Рекомендуємо добрі рецепти
Апельсиновий пиріг в мультиварці
Звичайно, апельсини і так смачні, проте якщо з них приготувати пиріг, та ще використовувати рецепт, який представлений в даному матеріалі, то ви не
Джем в мультиварці
Джем - це смачна однорідна консистенція з фруктів і ягід. В домашніх умовах приготувати його досить просто, особливо, якщо у вас під рукою є
Полуничний джем в хлібопічці
На здивування багатьох в хлібопечі можна готувати не тільки хліб і тісто, але і різноманітні джеми з ягід і фруктів. У цій статті ми вчимося готувати
Варення в хлібопічці
Варення - одне з улюблених і простих з дитинства ласощів. Його можна зварити за звичаєм на плиті, але ми пропонуємо скористатися сучасним девайсом -
Джем в хлібопічці - рецепт
Джем - просте і смачне ласощі, яке люблять і дорослі, і діти. Приготувати його можна як на плиті, так і використовуючи сучасні кухонні пристрої. І
Конфітюр - рецепт
Любите готувати різні варення і джеми? У такому випадку вам повинно бути цікаво, що ж таке конфітюр. Це сучасна альтернатива улюблених домашніх