Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Лечо на зиму в мультиварці - простий рецепт з перцю, помідорів, кабачків

Лечо на зиму в мультиварці - простий рецепт з перцю, помідорів, кабачків

12-11-2018, 09:27
880
Лечо на зиму в мультиварці - простий рецепт з перцю, помідорів, кабачків
Лечо на зиму в мультиварці, простий рецепт якого передбачає і зручне приготування і варіативність компонентів, дуже затребуваний. Все відбувається легко і комфортно: соус не тікає, овочі не підгоряють, а сам процес займає близько 60 хвилин. При цьому не можна обмежуватися перцем і томатами, а урізноманітнити блюдо будь-якими овочами.

Як приготувати лечо в мультиварці?


Лечо в мультиварці на зиму готується за принципом: поклав все в чашу, встановив «Гасіння» і забув про страву на 60 хвилин.

  • Що стосується компонентів, то рідку основу складають пюрированные помідори, томатний сік або соус з томатної пасти.

  • Обов'язковим овочем є солодкий перець. Його можна поєднувати з баклажанами, кабачками і огірками.

  • При приготуванні лечо з свіжих томатів, потрібно зняти шкірку з овочів і видалити насіння. Обидва компоненти можуть викликати бродіння заготовки.

  • Для того щоб смачне лечо в мультиварці на зиму на довго зберігалося, в нього додають оцет.


  • Лечо з болгарського перцю в мультиварці

    Лечо на зиму в мультиварці - простий рецепт з перцю, помідорів, кабачків

    Лечо з перцю в мультиварці на зиму підкуповує як легкістю приготування, де потрібно покласти в чашу на 40 хвилин, так і мінімальним продуктовим складом. Виходить, що збалансоване поєднання двох компонентів - солодкого перцю і томатів, дає приголомшливе блюдо, яке можна є вприкуску з хлібом або використовувати як соус.
    Інгредієнти:

  • помідори - 4 кг;

  • болгарський перець - 5 кг;

  • зубок часнику - 7 шт.;

  • цукор - 30 г;

  • масло - 40 мл;

  • оцет - 40 мл;

  • сіль - 70 р.


  • Приготування

  • Очистіть помідори від шкірки. Пюрируйте.

  • Перекладіть в чашу мультиварки.

  • Додайте масло, сіль, цукор, часник і скибочки перцю.

  • Встановіть режим «Гасіння» на 60 хвилин.

  • Додайте оцет і потримайте лечо з перцю в мультиварці на режимі «Підігрів» 10 хвилин. Расфасуйте гарячим по банкам.


  • Лечо на зиму без оцту в мультиварці


    Лечо на зиму в мультиварці - простий рецепт з перцю, помідорів, кабачків

    Лечо в мультиварці без оцту - знахідка для тих, хто стежить за харчуванням і не сприймає консервантів. На відміну від класичного рецепту, він займає трохи більше часу (соус повинен добре увариться), зате продукт виходить 100% натуральним, з насиченим солодким смаком. В лечо немає ні масла, ні оцту, тому, заготівлю зберігають у холоді.
    Інгредієнти:

  • помідори - 3 кг;

  • солодкий перець - 2 кг;

  • цукор - 250 г;

  • сіль - 30 г;

  • головка часнику - 1 шт.


  • Приготування

  • Помідори пюрируйте. Приправте. Потім в «Тушкуванні» 30 хвилин.

  • Додайте перець і тушкуйте ще годину.

  • За 10 хвилин до готовності, покладіть часник.

  • Лечо на зиму в мультиварці - простий рецепт, в якому продукт розливається по банкам і закочується.


  • Лечо в мультиварці з томатною пастою

    Лечо на зиму в мультиварці - простий рецепт з перцю, помідорів, кабачків

    Кожен рецепт лечо в мультиварці можна адаптувати відповідно фінансовим можливостям. Щорічне зростання цін на овочі змушує шукати способи здешевлення заготівлі. Та ж томатна паста дешевше томатів, має добрі смакові якості, зручна в роботі. Потрібно лише тільки розвести продукт водою, що зручно зробити в мультиварці.
    Інгредієнти:

  • томатна паста - 380 г;

  • вода - 760 мл;

  • перець - 1 кг;

  • морква - 450 г;

  • зубок часнику - 5 шт.;

  • оцет - 60 мл;

  • цукор - 75 г;

  • сіль - 25 р.


  • Приготування

  • З'єднайте в чаші воду, пасту, цукор і сіль.

  • Потім в «Гасіння» 15 хвилин.

  • Додайте моркву, через 10 хвилин - перець.

  • За 5 хвилин до закінчення, введіть оцет і часник.

  • Настоюйте 15 хвилин. Загорніть в банки.


  • Лечо в мультиварці з томатним соком

    Лечо на зиму в мультиварці - простий рецепт з перцю, помідорів, кабачків

    Найпростіший рецепт лечо в мультиварці готується з томатного соку. Він може бути домашнім або магазинним. У будь-якому разі, процес включає три етапи: проварювання соку, коригування смаку, закладка перців. Мала кількість рідини вважається нормальним - перці обмякают, віддають свій сік, і лечо набуває правильну консистенцію.
    Інгредієнти:

  • томатний сік - 3 л;

  • болгарський перець - 4 кг;

  • гострий перець - 1/2 шт.;

  • сіль - 40 г;

  • цукор - 70 г;

  • оцет - 80 мл;

  • олія - 125 мл


  • Приготування



  • Встановіть функцію «Випічка» на 40 хвилин.

  • Доведіть сік до кипіння, приправити і варіть 10 хвилин.

  • Покладіть обидва види перцю і тушкуйте ще 30 хвилин.

  • Загорніть в стерильні банки.


  • Лечо з баклажанами в мультиварці

    Лечо на зиму в мультиварці - простий рецепт з перцю, помідорів, кабачків

    Лечо з баклажанами в мультиварці на зиму придумали господині, які віддають перевагу яскраві закуски. В цьому вони не прогадали: баклажан. володіючи легкою гіркуватістю, чудово поєднується з перцем, томатами і часником, додають «синенькому» гостроти. Щоб овочі краще розкрили свій смак і зберегли цілісність, перед гасінням їх обсмажують.
    Інгредієнти:

  • баклажани - 250 г;

  • помідори - 500 г;

  • перець - 350 г;

  • цибуля - 120 г;

  • зубок часнику - 4 шт.;

  • цукор - 30 г;

  • сіль - 10 г;

  • оцет - 40 мл;

  • олія - 60 мл


  • Приготування

  • Томати пюрируйте.

  • Встановіть режим «Смаження» на 10 хвилин і підрум'яньте овочі.

  • Влийте томатне пюре, оцет. Приправте.

  • Готуйте «Тушкуванні» 60 хвилин.

  • Лечо смачне на зиму в мультиварці - простий рецепт, в якому блюдо розфасовується в стерильну тару і закутується на добу.


  • Лечо з огірками в мультиварці

    Лечо на зиму в мультиварці - простий рецепт з перцю, помідорів, кабачків

    Лечо з огірків на зиму - яскравий представник заготовок «два в одному». Мариновані огірочки, які виступають у ролі закуски, плюс томатна заливка, яку можна використовувати в якості соусу. Головне - щоб огірки вийшли хрусткими. Для цього їх слід побільше нарізати і ввести в страву за 15 хвилин до закінчення процесу.
    Інгредієнти :

  • огірки - 1 кг;

  • томатне пюре - 500 г;

  • перець - 250 г;

  • зубок часнику - 3 шт.;

  • олія - 50 мл;

  • оцет - 50 мл;

  • цукор - 60 г;

  • сіль - 25 р.


  • Приготування

  • Томатне пюре і перець потім в «Тушкуванні» 25 хвилин.

  • Покладіть шматочки огірків, приправте і тушкуйте ще 10 хвилин.

  • Через 5 хвилин додайте часник і оцет.

  • Расфасуйте по банкам.


  • Лечо з кабачків в мультиварці на зиму

    Лечо на зиму в мультиварці - простий рецепт з перцю, помідорів, кабачків

    Лечо з кабачків в мультиварці - ще один приклад того, як можна просто урізноманітнити смак класичного блюда. У даному рецепті томати не пюрируются, а нарізаються шматочками: м'ясисті кабачки в процесі приготування пускають сік, якого вистачить для того, щоб продукт за півтори години придбав збалансовану консистенцію.
    Інгредієнти:

  • кабачки - 350 г;

  • морква - 300 г;

  • помідори - 600 г;

  • перець - 500 г;

  • чорний перець горошком - 5 шт.;

  • цибуля - 250 г;

  • лавровий лист - 2 шт.;

  • оцет 9% - 60 мл;

  • масло - 80 мл;

  • цукор - 60 г;

  • сіль - 30 р.


  • Приготування

  • Укладіть всі овочі, крім томатів, в чашу і включіть «Тушкування» на 15 години.

  • Через 30 хвилин додайте скибочки томатів.

  • Приправте, влийте олію і продовжуйте процес.

  • За 20 хвилин додайте оцет, лавр і перець.


  • Лечо з морквою і цибулею в мультиварці


    Кілька причин спонукають зробити лечо з морквою в мультиварці. По-перше, це самий простий і доступний спосіб надати страві густу консистенцію, збагатити вітамінами і розширити його застосування в кулінарії, використовуючи заготовку в борщах і рагу. Лечо з морквою готується не більше години. За цей час морква втратить хрускіт і стане ніжною.
    Інгредієнти:

  • морква - 250 г;

  • цибуля - 200 г;

  • томати - 700 г;

  • перець - 850 г;

  • олія - 50 мл;

  • цукор - 60 г;

  • оцет - 20 мл;

  • сіль - 20 р.


  • Приготування

  • Викладіть пюрированные томати, цибулю і моркву в чашу і включіть «Тушкування» на 60 хвилин.

  • Через 30 хвилин додайте перець і приправте.

  • За 5 хвилин до закінчення, влийте оцет.


  • Лечо з рисом в мультиварці

    Лечо на зиму в мультиварці - простий рецепт з перцю, помідорів, кабачків

    Приготувавши лечо з рисом на зиму в мультиварці можна довго не підходити до плити, задовольняючись повноцінним обідом з овочів і крупи. Причому, саме приготування не відрізняється від класичного рецепту. Все, що потрібно - додати рис за 20 хвилин до закінчення процесу. Не біда, якщо він вийде трохи сирим. У банку він дійде до потрібної кондиції.
    Інгредієнти:

  • томатне пюре - 2 л;

  • перець - 500 г;

  • олія - 200 мл;

  • морква - 150 г;

  • цибуля - 150 г;

  • рис - 150 г;

  • цукор - 50 г;

  • сіль - 20 мл;

  • оцет - 40 мл


  • Приготування

  • Встановіть режим «Гасіння» на годину.

  • Покладіть всі компоненти крім рису в чашу.

  • Через 40 хвилин додайте рис.

  • Після завершення програми, расфасуйте по банкам.
  • Рекомендуємо добрі рецепти
    Рецепти лечо з болгарського перцю і помідорів
    Рецепти лечо з болгарського перцю і помідорів
    Чудовий спосіб урізноманітнити асортимент домашніх закруток новим яскравим частуванням - зробити насичене незвичайним смаком лечо з солодкого перцю і
    Лечо з перцю і помідорів
    Лечо з перцю і помідорів
    Лечо з перцю і помідорів - смачна, дуже яскрава і святкова закуска, від якої навряд чи хто-небудь зважиться відмовитися. Пропонуємо вам кілька
    Лечо в мультиварці
    Лечо в мультиварці
    Лечо - це традиційне угорське блюдо, яке готується з болгарських перців і томатного соку. І, звичайно ж, ми не змогли обійти варіанти його створення
    Лечо з помідорів на зиму
    Лечо з помідорів на зиму
    Лечо - смачне овочеве блюдо, родом з Угорщини. У класичному варіанті його основними інгредієнтами виступають помідори і болгарський перець. Але в
    Лечо з томатною пастою
    Лечо з томатною пастою
    Лечо - це традиційне угорське блюдо, яке готується з болгарського перцю і томатів. У нашій статті ми зібрали кілька нових варіантів створення лечо з
    Лечо з огірків на зиму
    Лечо з огірків на зиму
    Лечо - традиційну угорську страву, основними інгредієнтами якого є помідори та солодкий перець. Також у нього додають баклажани, кабачки, моркву й