Лечо на зиму в мультиварці - простий рецепт з перцю, помідорів, кабачків
Лечо на зиму в мультиварці, простий рецепт якого передбачає і зручне приготування і варіативність компонентів, дуже затребуваний. Все відбувається легко і комфортно: соус не тікає, овочі не підгоряють, а сам процес займає близько 60 хвилин. При цьому не можна обмежуватися перцем і томатами, а урізноманітнити блюдо будь-якими овочами.
Лечо в мультиварці на зиму готується за принципом: поклав все в чашу, встановив «Гасіння» і забув про страву на 60 хвилин.
Що стосується компонентів, то рідку основу складають пюрированные помідори, томатний сік або соус з томатної пасти.
Обов'язковим овочем є солодкий перець. Його можна поєднувати з баклажанами, кабачками і огірками.
При приготуванні лечо з свіжих томатів, потрібно зняти шкірку з овочів і видалити насіння. Обидва компоненти можуть викликати бродіння заготовки.
Для того щоб смачне лечо в мультиварці на зиму на довго зберігалося, в нього додають оцет.
Лечо з перцю в мультиварці на зиму підкуповує як легкістю приготування, де потрібно покласти в чашу на 40 хвилин, так і мінімальним продуктовим складом. Виходить, що збалансоване поєднання двох компонентів - солодкого перцю і томатів, дає приголомшливе блюдо, яке можна є вприкуску з хлібом або використовувати як соус.
Інгредієнти:
помідори - 4 кг;
болгарський перець - 5 кг;
зубок часнику - 7 шт.;
цукор - 30 г;
масло - 40 мл;
оцет - 40 мл;
сіль - 70 р.
Приготування
Очистіть помідори від шкірки. Пюрируйте.
Перекладіть в чашу мультиварки.
Додайте масло, сіль, цукор, часник і скибочки перцю.
Встановіть режим «Гасіння» на 60 хвилин.
Додайте оцет і потримайте лечо з перцю в мультиварці на режимі «Підігрів» 10 хвилин. Расфасуйте гарячим по банкам.
Лечо в мультиварці без оцту - знахідка для тих, хто стежить за харчуванням і не сприймає консервантів. На відміну від класичного рецепту, він займає трохи більше часу (соус повинен добре увариться), зате продукт виходить 100% натуральним, з насиченим солодким смаком. В лечо немає ні масла, ні оцту, тому, заготівлю зберігають у холоді.
Інгредієнти:
помідори - 3 кг;
солодкий перець - 2 кг;
цукор - 250 г;
сіль - 30 г;
головка часнику - 1 шт.
Приготування
Помідори пюрируйте. Приправте. Потім в «Тушкуванні» 30 хвилин.
Додайте перець і тушкуйте ще годину.
За 10 хвилин до готовності, покладіть часник.
Лечо на зиму в мультиварці - простий рецепт, в якому продукт розливається по банкам і закочується.
Кожен рецепт лечо в мультиварці можна адаптувати відповідно фінансовим можливостям. Щорічне зростання цін на овочі змушує шукати способи здешевлення заготівлі. Та ж томатна паста дешевше томатів, має добрі смакові якості, зручна в роботі. Потрібно лише тільки розвести продукт водою, що зручно зробити в мультиварці.
Інгредієнти:
томатна паста - 380 г;
вода - 760 мл;
перець - 1 кг;
морква - 450 г;
зубок часнику - 5 шт.;
оцет - 60 мл;
цукор - 75 г;
сіль - 25 р.
Приготування
З'єднайте в чаші воду, пасту, цукор і сіль.
Потім в «Гасіння» 15 хвилин.
Додайте моркву, через 10 хвилин - перець.
За 5 хвилин до закінчення, введіть оцет і часник.
Настоюйте 15 хвилин. Загорніть в банки.
Найпростіший рецепт лечо в мультиварці готується з томатного соку. Він може бути домашнім або магазинним. У будь-якому разі, процес включає три етапи: проварювання соку, коригування смаку, закладка перців. Мала кількість рідини вважається нормальним - перці обмякают, віддають свій сік, і лечо набуває правильну консистенцію.
Інгредієнти:
томатний сік - 3 л;
болгарський перець - 4 кг;
гострий перець - 1/2 шт.;
сіль - 40 г;
цукор - 70 г;
оцет - 80 мл;
олія - 125 мл
Приготування
Встановіть функцію «Випічка» на 40 хвилин.
Доведіть сік до кипіння, приправити і варіть 10 хвилин.
Покладіть обидва види перцю і тушкуйте ще 30 хвилин.
Загорніть в стерильні банки.
Лечо з баклажанами в мультиварці на зиму придумали господині, які віддають перевагу яскраві закуски. В цьому вони не прогадали: баклажан. володіючи легкою гіркуватістю, чудово поєднується з перцем, томатами і часником, додають «синенькому» гостроти. Щоб овочі краще розкрили свій смак і зберегли цілісність, перед гасінням їх обсмажують.
Інгредієнти:
баклажани - 250 г;
помідори - 500 г;
перець - 350 г;
цибуля - 120 г;
зубок часнику - 4 шт.;
цукор - 30 г;
сіль - 10 г;
оцет - 40 мл;
олія - 60 мл
Приготування
Томати пюрируйте.
Встановіть режим «Смаження» на 10 хвилин і підрум'яньте овочі.
Влийте томатне пюре, оцет. Приправте.
Готуйте «Тушкуванні» 60 хвилин.
Лечо смачне на зиму в мультиварці - простий рецепт, в якому блюдо розфасовується в стерильну тару і закутується на добу.
Лечо з огірків на зиму - яскравий представник заготовок «два в одному». Мариновані огірочки, які виступають у ролі закуски, плюс томатна заливка, яку можна використовувати в якості соусу. Головне - щоб огірки вийшли хрусткими. Для цього їх слід побільше нарізати і ввести в страву за 15 хвилин до закінчення процесу.
Інгредієнти :
огірки - 1 кг;
томатне пюре - 500 г;
перець - 250 г;
зубок часнику - 3 шт.;
олія - 50 мл;
оцет - 50 мл;
цукор - 60 г;
сіль - 25 р.
Приготування
Томатне пюре і перець потім в «Тушкуванні» 25 хвилин.
Покладіть шматочки огірків, приправте і тушкуйте ще 10 хвилин.
Через 5 хвилин додайте часник і оцет.
Расфасуйте по банкам.
Лечо з кабачків в мультиварці - ще один приклад того, як можна просто урізноманітнити смак класичного блюда. У даному рецепті томати не пюрируются, а нарізаються шматочками: м'ясисті кабачки в процесі приготування пускають сік, якого вистачить для того, щоб продукт за півтори години придбав збалансовану консистенцію.
Інгредієнти:
кабачки - 350 г;
морква - 300 г;
помідори - 600 г;
перець - 500 г;
чорний перець горошком - 5 шт.;
цибуля - 250 г;
лавровий лист - 2 шт.;
оцет 9% - 60 мл;
масло - 80 мл;
цукор - 60 г;
сіль - 30 р.
Приготування
Укладіть всі овочі, крім томатів, в чашу і включіть «Тушкування» на 15 години.
Через 30 хвилин додайте скибочки томатів.
Приправте, влийте олію і продовжуйте процес.
За 20 хвилин додайте оцет, лавр і перець.
Кілька причин спонукають зробити лечо з морквою в мультиварці. По-перше, це самий простий і доступний спосіб надати страві густу консистенцію, збагатити вітамінами і розширити його застосування в кулінарії, використовуючи заготовку в борщах і рагу. Лечо з морквою готується не більше години. За цей час морква втратить хрускіт і стане ніжною.
Інгредієнти:
морква - 250 г;
цибуля - 200 г;
томати - 700 г;
перець - 850 г;
олія - 50 мл;
цукор - 60 г;
оцет - 20 мл;
сіль - 20 р.
Приготування
Викладіть пюрированные томати, цибулю і моркву в чашу і включіть «Тушкування» на 60 хвилин.
Через 30 хвилин додайте перець і приправте.
За 5 хвилин до закінчення, влийте оцет.
Приготувавши лечо з рисом на зиму в мультиварці можна довго не підходити до плити, задовольняючись повноцінним обідом з овочів і крупи. Причому, саме приготування не відрізняється від класичного рецепту. Все, що потрібно - додати рис за 20 хвилин до закінчення процесу. Не біда, якщо він вийде трохи сирим. У банку він дійде до потрібної кондиції.
Інгредієнти:
томатне пюре - 2 л;
перець - 500 г;
олія - 200 мл;
морква - 150 г;
цибуля - 150 г;
рис - 150 г;
цукор - 50 г;
сіль - 20 мл;
оцет - 40 мл
Приготування
Встановіть режим «Гасіння» на годину.
Покладіть всі компоненти крім рису в чашу.
Через 40 хвилин додайте рис.
Після завершення програми, расфасуйте по банкам.
Як приготувати лечо в мультиварці?
Лечо в мультиварці на зиму готується за принципом: поклав все в чашу, встановив «Гасіння» і забув про страву на 60 хвилин.
Лечо з болгарського перцю в мультиварці
Лечо з перцю в мультиварці на зиму підкуповує як легкістю приготування, де потрібно покласти в чашу на 40 хвилин, так і мінімальним продуктовим складом. Виходить, що збалансоване поєднання двох компонентів - солодкого перцю і томатів, дає приголомшливе блюдо, яке можна є вприкуску з хлібом або використовувати як соус.
Інгредієнти:
Приготування
Лечо на зиму без оцту в мультиварці
Лечо в мультиварці без оцту - знахідка для тих, хто стежить за харчуванням і не сприймає консервантів. На відміну від класичного рецепту, він займає трохи більше часу (соус повинен добре увариться), зате продукт виходить 100% натуральним, з насиченим солодким смаком. В лечо немає ні масла, ні оцту, тому, заготівлю зберігають у холоді.
Інгредієнти:
Приготування
Лечо в мультиварці з томатною пастою
Кожен рецепт лечо в мультиварці можна адаптувати відповідно фінансовим можливостям. Щорічне зростання цін на овочі змушує шукати способи здешевлення заготівлі. Та ж томатна паста дешевше томатів, має добрі смакові якості, зручна в роботі. Потрібно лише тільки розвести продукт водою, що зручно зробити в мультиварці.
Інгредієнти:
Приготування
Лечо в мультиварці з томатним соком
Найпростіший рецепт лечо в мультиварці готується з томатного соку. Він може бути домашнім або магазинним. У будь-якому разі, процес включає три етапи: проварювання соку, коригування смаку, закладка перців. Мала кількість рідини вважається нормальним - перці обмякают, віддають свій сік, і лечо набуває правильну консистенцію.
Інгредієнти:
Приготування
Лечо з баклажанами в мультиварці
Лечо з баклажанами в мультиварці на зиму придумали господині, які віддають перевагу яскраві закуски. В цьому вони не прогадали: баклажан. володіючи легкою гіркуватістю, чудово поєднується з перцем, томатами і часником, додають «синенькому» гостроти. Щоб овочі краще розкрили свій смак і зберегли цілісність, перед гасінням їх обсмажують.
Інгредієнти:
Приготування
Лечо з огірками в мультиварці
Лечо з огірків на зиму - яскравий представник заготовок «два в одному». Мариновані огірочки, які виступають у ролі закуски, плюс томатна заливка, яку можна використовувати в якості соусу. Головне - щоб огірки вийшли хрусткими. Для цього їх слід побільше нарізати і ввести в страву за 15 хвилин до закінчення процесу.
Інгредієнти :
Приготування
Лечо з кабачків в мультиварці на зиму
Лечо з кабачків в мультиварці - ще один приклад того, як можна просто урізноманітнити смак класичного блюда. У даному рецепті томати не пюрируются, а нарізаються шматочками: м'ясисті кабачки в процесі приготування пускають сік, якого вистачить для того, щоб продукт за півтори години придбав збалансовану консистенцію.
Інгредієнти:
Приготування
Лечо з морквою і цибулею в мультиварці
Кілька причин спонукають зробити лечо з морквою в мультиварці. По-перше, це самий простий і доступний спосіб надати страві густу консистенцію, збагатити вітамінами і розширити його застосування в кулінарії, використовуючи заготовку в борщах і рагу. Лечо з морквою готується не більше години. За цей час морква втратить хрускіт і стане ніжною.
Інгредієнти:
Приготування
Лечо з рисом в мультиварці
Приготувавши лечо з рисом на зиму в мультиварці можна довго не підходити до плити, задовольняючись повноцінним обідом з овочів і крупи. Причому, саме приготування не відрізняється від класичного рецепту. Все, що потрібно - додати рис за 20 хвилин до закінчення процесу. Не біда, якщо він вийде трохи сирим. У банку він дійде до потрібної кондиції.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Рецепти лечо з болгарського перцю і помідорів
Чудовий спосіб урізноманітнити асортимент домашніх закруток новим яскравим частуванням - зробити насичене незвичайним смаком лечо з солодкого перцю і
Лечо з перцю і помідорів
Лечо з перцю і помідорів - смачна, дуже яскрава і святкова закуска, від якої навряд чи хто-небудь зважиться відмовитися. Пропонуємо вам кілька
Лечо в мультиварці
Лечо - це традиційне угорське блюдо, яке готується з болгарських перців і томатного соку. І, звичайно ж, ми не змогли обійти варіанти його створення
Лечо з помідорів на зиму
Лечо - смачне овочеве блюдо, родом з Угорщини. У класичному варіанті його основними інгредієнтами виступають помідори і болгарський перець. Але в
Лечо з томатною пастою
Лечо - це традиційне угорське блюдо, яке готується з болгарського перцю і томатів. У нашій статті ми зібрали кілька нових варіантів створення лечо з
Лечо з огірків на зиму
Лечо - традиційну угорську страву, основними інгредієнтами якого є помідори та солодкий перець. Також у нього додають баклажани, кабачки, моркву й