Рецепти лечо з болгарського перцю і помідорів
Лечо - відмінна заготівля на зиму, відкриваючи баночку і вдихаючи аромат, ми ніби повертаємося знову в літо. Як варити лечо з перцю і помідорів, дізнаєтеся з цієї статті.
Лечо з перцю, томатів і цибулі
Інгредієнти:
стиглі томати – 3 кг;
оцет – 60 мл;
цибуля – 900 г;
пісок цукровий – 190 г;
червоний болгарський перець – 1 кг;
сіль – 45 г;
олія рафінована рослинна – 190 мл
Приготування
Стиглі томати розрізаємо на четвертинки. Шаткуємо півкільцями цибулю. Також на 4 частини ріжемо перчик. Для маринаду змішуємо інгредієнти, поміщаємо ємність на вогонь і даємо закипіти. Отриманим гарячим маринадом заливаємо підготовлені овочі і годинок 6 даємо постояти. Потім поміщаємо ємність з інгредієнтами на плиту і після закипання проварюємо близько 25 хвилин. Гаряче лечо відразу ж по пропаренным банкам і тут же укупориваем.
Лечо з огірками та помідорами і перцем
Інгредієнти:
помідори – 25 кг;
перець болгарський – 900 г;
цукор – 180 г;
огірки – 4 кг;
часник – 6 зубчиків;
рафінована олія рослинна – 180 мл;
сіль;
оцтова есенція – 10 мл
Приготування
Перець з томатами подрібнюємо, додаємо оцтову есенцію, сахарим, підсолюємо і вливаємо олію. Проварюємо чверть години після закипання. Потім додаємо огірки, нарізані скибочками, і проварюємо ще хвилин 7. Практично в кінці закладаємо дрібненько рубаний часник. Після цього варимо ще хвилин 5 а потім розподіляємо по пропаренным баночках і укупориваем.
Смачний рецепт лечо з помідорів і перцю з часником
Інгредієнти:
болгарський перець червоного кольору – 10 шт.;
стиглі томати – 3 кг;
пісок цукровий – 180 г;
часник – 8 зубчиків;
сіль – 30 г;
суміш мелених перців – 10 р.
Приготування
Моєму томати з перцем. Плодоніжки у помідорів вирізаємо, а у перців видаляємо серцевину. Часник чистимо і дрібненько кришимо. Половину помідорів дрібненько нарізаємо. Перчик можна подрібнити кільцями. Інгредієнти подрібнені поміщаємо в каструлю. Проварюємо 10 хвилин. Потім додаємо інші подрібнені помідори. Солимо, сахарим і додаємо перець. Варимо все разом півгодини. Готове гаряче лечо з помідорів і перцю з часником розливаємо по пропаренным баночках і укупориваем.
Лечо з болгарського перцю з помідорами
Інгредієнти:
пісок цукровий – 1/2 склянки;
м'ясисті стиглі томати – 2 кг;
оцет 9% – 50 мл;
олія рафінована рослинна – 100 мл;
болгарський перець – 25 кг;
сіль поварена – 30 р.
Приготування
Помідори миємо, нарізаємо шматочками, вирізаємо плодоніжку. Перемелюємо томати. Перчик також моєму, вирізаємо хвостики і насінну коробку. Ріжемо перчик на кілька частин. Томатну масу перелити у велику каструлю, туди ж вливаємо олію, сахарим і підсолюємо. Все це розмішуємо і даємо закипіти. В отриману масу закладаємо перець, проварюємо ще півгодинки, помішуючи. Практично в самому кінці вливаємо оцет, розмішуємо і знімаємо з плити. Гаряче лечо розливаємо по підготовленим пропаренным баночках і укупориваем.
Лечо з болгарського перцю і помідорів без оцту – рецепт
Інгредієнти:
помідори стиглі – 15 кг;
пісок цукровий – 40 г;
перець солодкий – 700 г;
часник – 6 зубчиків;
невеликий гострий перчик – 1 шт.;
сіль – 30 р.
Приготування
Ошпарюємо стиглі помідори окропом, знімаємо шкірку. Подрібнюємо томати з гострим перчиком з допомогою м'ясорубки або блендера. Поміщаємо підготовлені овочі в каструлю, підсолюємо, сахарим і ставимо на плиту. Поки варяться томати, солодкий перець шаткуємо соломкою. Проварюємо помідори близько 20 хвилин, додаємо нашатковану перець і проварюємо ще 20 хвилин. Потім вже закладаємо подрібнений часник і проварюємо ще хвилин 15. Лечо готово! Розподіляємо його по банкам і закатуємо.
Вдалих заготовок!
Лечо з перцю, томатів і цибулі
Інгредієнти:
Приготування
Стиглі томати розрізаємо на четвертинки. Шаткуємо півкільцями цибулю. Також на 4 частини ріжемо перчик. Для маринаду змішуємо інгредієнти, поміщаємо ємність на вогонь і даємо закипіти. Отриманим гарячим маринадом заливаємо підготовлені овочі і годинок 6 даємо постояти. Потім поміщаємо ємність з інгредієнтами на плиту і після закипання проварюємо близько 25 хвилин. Гаряче лечо відразу ж по пропаренным банкам і тут же укупориваем.
Лечо з огірками та помідорами і перцем
Інгредієнти:
Приготування
Перець з томатами подрібнюємо, додаємо оцтову есенцію, сахарим, підсолюємо і вливаємо олію. Проварюємо чверть години після закипання. Потім додаємо огірки, нарізані скибочками, і проварюємо ще хвилин 7. Практично в кінці закладаємо дрібненько рубаний часник. Після цього варимо ще хвилин 5 а потім розподіляємо по пропаренным баночках і укупориваем.
Смачний рецепт лечо з помідорів і перцю з часником
Інгредієнти:
Приготування
Моєму томати з перцем. Плодоніжки у помідорів вирізаємо, а у перців видаляємо серцевину. Часник чистимо і дрібненько кришимо. Половину помідорів дрібненько нарізаємо. Перчик можна подрібнити кільцями. Інгредієнти подрібнені поміщаємо в каструлю. Проварюємо 10 хвилин. Потім додаємо інші подрібнені помідори. Солимо, сахарим і додаємо перець. Варимо все разом півгодини. Готове гаряче лечо з помідорів і перцю з часником розливаємо по пропаренным баночках і укупориваем.
Лечо з болгарського перцю з помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Помідори миємо, нарізаємо шматочками, вирізаємо плодоніжку. Перемелюємо томати. Перчик також моєму, вирізаємо хвостики і насінну коробку. Ріжемо перчик на кілька частин. Томатну масу перелити у велику каструлю, туди ж вливаємо олію, сахарим і підсолюємо. Все це розмішуємо і даємо закипіти. В отриману масу закладаємо перець, проварюємо ще півгодинки, помішуючи. Практично в самому кінці вливаємо оцет, розмішуємо і знімаємо з плити. Гаряче лечо розливаємо по підготовленим пропаренным баночках і укупориваем.
Лечо з болгарського перцю і помідорів без оцту – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Ошпарюємо стиглі помідори окропом, знімаємо шкірку. Подрібнюємо томати з гострим перчиком з допомогою м'ясорубки або блендера. Поміщаємо підготовлені овочі в каструлю, підсолюємо, сахарим і ставимо на плиту. Поки варяться томати, солодкий перець шаткуємо соломкою. Проварюємо помідори близько 20 хвилин, додаємо нашатковану перець і проварюємо ще 20 хвилин. Потім вже закладаємо подрібнений часник і проварюємо ще хвилин 15. Лечо готово! Розподіляємо його по банкам і закатуємо.
Вдалих заготовок!
Рекомендуємо добрі рецепти
Лечо з болгарського перцю на зиму
Шалено смачну закуску без особливих труднощів можна заготовити, використовуючи рекомендації з цього матеріалу. Далі підкажемо, як приготувати чудове,
Лечо з перцю і помідорів
Лечо з перцю і помідорів - смачна, дуже яскрава і святкова закуска, від якої навряд чи хто-небудь зважиться відмовитися. Пропонуємо вам кілька
Лечо з помідорів на зиму
Лечо - смачне овочеве блюдо, родом з Угорщини. У класичному варіанті його основними інгредієнтами виступають помідори і болгарський перець. Але в
Лечо з томатною пастою
Лечо - це традиційне угорське блюдо, яке готується з болгарського перцю і томатів. У нашій статті ми зібрали кілька нових варіантів створення лечо з
Лечо з баклажанів на зиму
Лечо - смачне угорське блюдо, яке готують з болгарського перцю і помідорів. Але в даний час рецепт цього страву зазнав деякі зміни, і зараз у нього
Лечо з морквою
Лечо - популярний угорське блюдо, основними інгредієнтами якого є помідори і болгарський перчик. А сьогодні ми додамо в традиційний рецепт ще і трохи