Буряковий маринад як в їдальні - рецепт

Буряковий маринад як в їдальні - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Вибираємо приблизно однакову буряк, щоб вона зварилася одночасно. Добре вимиваємо її і ставимо варитися приблизно на п'ятдесят хвилин (якщо овочі середніх розмірів). Поки вариться буряк будемо займатися маринадом. В двісті мілілітрів холодної води додаємо всі за списком інгредієнти, крім оцту і буряків. Ставимо на плиту і чекаємо, поки закипить. Кипіти маринад повинен близько п'яти хвилин. Після чого вливаємо оцет, знову чекаємо поки закипить і ставимо охолоджуватися. Деякі господині кидають спеції в окріп або заливають їм інгредієнти для маринаду, але у такому разі спеції ведуть себе по-іншому і смак виходить не той.
Отже, буряк зварена, а маринад остигає. Одягаємо гумові одноразові рукавички, так як розуміємо, якого кольору будуть руки і як складно буде їх відмити і буряк очищаємо від шкірки. Ріжемо кубиками, все укладаємо в контейнер чи банку і заливаємо маринадом, після чого ставимо в холодильник на день, а краще два. По закінченні цього часу буряк готова - можна їсти.
Буряковий маринад як у дитячому садку - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Добре вимиваємо буряк, бажано зі щіточкою і ставимо варитися приблизно на одну годину. Після того як буряк зварилася даємо їй охолонути у відварі. Після, як завжди при роботі з буряком одягаємо рукавички одноразові і чистимо від шкірки. Очищений коренеплід натираємо на крупній тертці і кладемо в каструльку.
Починаємо займатися маринадом. Всі інгредієнти крім буряків і соняшникової олії засинаємо і заливаємо в окрему каструльку. Чекаємо, поки закипить і варимо хвилин п'ять. Тепер цим гарячим маринадом заливаємо нашу буряк і чекаємо до завтра. На наступний день зливаємо маринад через друшляк, додаємо масло, пробуємо і при необхідності досолює. Можна подавати на стіл. Ось ви і дізналися рецепт бурякового маринаду зі смаком як у дитячому садку.
Буряк в солодкому маринаді
Цей рецепт розповість вам, як приготувати ще один вид бурякового маринаду.
Інгредієнти:
Приготування
Як завжди добре вимиваємо буряк, не забуваючи про щіточку в допомогу. Після ставимо її варитися, середніх розмірів буряках вистачить п'ятдесят хвилин, але в залежності від сорту може знадобитися і сімдесят хвилин. А поки вона вариться будемо готувати маринад, для чого наллємо

Рекомендуємо добрі рецепти

Запечена буряк
Буряк - популярний овоч у наших краях, який часто додають в салати, закуски, супи заправляють ним. Але мало, хто вживає її як самостійну страву. Їм

Закуска з буряка
Закуски завжди були і залишаються окрасою будь-якого столу, хоч святкового, хоч буденного. І сьогодні ми з вами поговоримо про те, як зробити чудову

Маринад для капусти
Маринована капуста - відмінна закуска для пікніка або святкового застілля. І сьогодні ми поговоримо про те, як правильно приготувати для неї маринад.

Маринад з буряка
Буряк корисний овоч, в якому навіть при термічній обробці зберігаються всі корисні речовини і мікроелементи. І сьогодні ми розповімо, як приготувати

Маринований буряк - рецепт
Буряк - один з найбільш популярних зиязиках овочів. Її додають у борщ, вінегрет та інші страви, солять і, звичайно ж, маринують. Останній спосіб

Буряк по-корейськи
Буряк по-корейськи - це прекрасна закуска, яку обожнюють багато. І в нашій статті ми зібрали для вас найбільш цікаві та смачні рецепти створення